Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
cihan1
15 yıl önce - Cmt 22 Mar 2008, 19:27

Panora'ya gitmek için kızılay güvenparktan Or-An dolmuşuna bininiz sizi tam önünde indiriyor.

Furkan SARIHAN
15 yıl önce - Cmt 22 Mar 2008, 19:43

Panora'ya gitmek artık çok kolay birşey haline geldi.Otobüsler reklamını almaya başladı ve genellikle oran sitesine çalışan otobüs ve dolmuşlarda panora veya kipa yazıyor.

esra sever
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 19:57

Havaalanına giden ego otoüslerinin kızılay ve aşti durakları nerdedir? Tarif ederseniz sevinirim

İ.Hakkı Erdoğan
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 20:12

Alıntı:
Havaalanına giden ego otoüslerinin kızılay ve aşti durakları nerdedir?

Kızılay Durağı Gama İş Merkezinin Atatürk Bulvarı yönündedir.Örnek Hattı otobüslerinin durağının biraz ilersindedir.

AŞTİ Durağı AŞTİ'nin otoparkında Havaş Otobüslerinin durağının biraz ilersinde.Otopark kapısının önündedir.

esra sever
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 20:17

Teşekkürler. Umarım tabelası vardır. Çünkü örnek otobüslerinin yerini bilmiyorum.

İ.Hakkı Erdoğan
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 20:30

Alıntı:
Teşekkürler. Umarım tabelası vardır. Çünkü örnek otobüslerinin yerini bilmiyorum.

Uçak amblemli mavi bir tabelası mevcut.

esra sever
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 20:57

Çok teşekkürler....

onurnazliaka
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 21:01

Ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin belli bölgelerine ve özellikle Kızılay'daki kapalı duraklara 442 numaralı Aşti-Havalimanı hattının çalışma çizelgesini gösteren ilanlar asılarak bu otobüsler hakkında bilgilendirmeye gidilmiştir.

mustafaözkan
14 yıl önce - Sal 15 Tem 2008, 21:26

442 AŞTİ - HAVALİMANI duraklarındaki Fantom Uçaklarını çok aramıştım basım aşamasında ne günlerdi o günler be

CEMALİ
14 yıl önce - Çrş 16 Tem 2008, 23:09

Sevgili arkadaşlar Bahçelievlerde bulunan deneme lisesine en sağlıklı ve en güzel bir biçimde nasıl giderim. Nasip olursa inşallah trenle gelmeyi düşünüyorum. Tren garından Bahçelievler Deneme Lisesi'ne en kolay en ekonomik ve en hızlı bir biçimde nasıl giderim ve tekrar gar binasına geri dönerim. Yardımlarınız için şimdiden çok ama çok teşekkür ederim.

CEM HOŞGÖR...

sayfa 3
ANA SAYFA -> ANKARA - Haberler ve Sohbet