sayfa 197  |
 |
Misafir 977
7 yıl önce - Prş 27 Ağu 2015, 08:55
Dikmen caddesi üzerinden Mithatpaşa caddesi Üzerindeki bir yere dolmuşla nasıl gidebilirim?
|
 |
Misafir ae3
7 yıl önce - Pzr 30 Ağu 2015, 09:51
Merhabalar kizilay dan gazi universitesi egitim Fakültesine nasıl gidebilirim acil yardım edebilir misiniz ?
|
 |
famat
7 yıl önce - Pzr 30 Ağu 2015, 11:05
Alıntı: |
Merhabalar kizilay dan gazi universitesi egitim Fakültesine nasıl gidebilirim acil yardım edebilir misiniz ?
|
Kızlaydan 340 ve 383 numaralı Ego otbüsleriyle rahatlıkal ulaşabilirisniz.Ayrıca 220-221 halk otobüsüde tercih edilebilir,
|
 |
Misafir 5b3
7 yıl önce - Pts 31 Ağu 2015, 16:45
Ankara hızlı tren Garı ulustaymış ben oradan Yenimahalle batıkente nasıl gidebilirim
|
 |
famat
7 yıl önce - Pts 31 Ağu 2015, 19:33
Ankara hızlı tren Garı ulustaymış ben oradan Yenimahalle batıkente nasıl gidebilirim
|
Hızlı trenden inince oradan Kayaş-Sincan arası çalışan banliyö trenine Kayaş yönüne binip bir durak sonra Yenişehir durağına inin.Sıhhıye yönlü kapılardan aşağı inip oradan Metroya inip Batıkent yönlü trene binin.Batıkent durağında inip Batıkent'in neresine gideceğinize göre ya tekrar karşı perondaki sincan trenine binip daha ilerdeki 3 Batıkent durağından birinde inin ya da Batıkent metro durağından ring hatlarına binin
2. seçenek ise Sincan'da YHT mutlaka duracaktır.Sincanda inip 100 m ilerdeki GMK Bulvarına yürüyüp buradan 509 numaralı otobüs veya bir taksiye binip 8-9 lira verip Fatih Metro durağına gidfin.Buradan metroya binip çok çabuk bir şekilde Batıkentte olabilirsiniz
Batıkentin neresine gideceğinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olurum daha kolay alternatifler sunabilirim.
Ek not : YHT biletinizi mutlaka saklayın Banliyö treni YHT bileti olana ücretsiz.
|
 |
CengizHan Pala
7 yıl önce - Pts 31 Ağu 2015, 20:26
Dolmuş düşmanı lobi yine dolmuş seçeneğini atlamış. Sırf dolmuşa binmesinler diye şehrin yabancısı insanları insafsızca dolaştırıyorsunuz da dolaştırıyorsunuz. Yok taksiye bin. Yok metro durağını kolla.
En pratik 2 yol:
1-Elinizdeki YHT biletini kullanarak Kayaş yönünden banliyö trenine binin. Bir durak sonra Yenişehir istasyonunda inin. Karayolu köprüsü üzerine çıkıp, Batıkent'in istediğiniz yönüne giden DOLMUŞa binin. Hem hangi metro durağında ineceğinizi stres yapmazsınız. Zamanla diğer koşulları öğrenirsiniz zaten.
2-Sincan'da inerseniz. Orada BATIKENT-OSTİM DOLMUŞları var. Onlara binin.
Bakın dolmuşa binice çok daha kolaymış dimi. Ama anti-dolmuş lobisi sırf dolmuşa bindirmemek için şehir turu bile attırırlar.
|
 |
Onur Taner
7 yıl önce - Sal 01 Eyl 2015, 07:41
Bacaklarına güveniyorsa, Gençlik Parkı'ndan geçip Ulus Metro durağına erişse de olur. Maltepe altgeçidi kapalı olduğundan dolayı Ayrancı'daki evimden Kızılay Ankaray'a aktarma yapmak yerine Gençlik Parkı'ndan geçmeyi tercih ediyorum.
|
 |
famat
7 yıl önce - Sal 01 Eyl 2015, 10:13
olmuş düşmanı lobi yine dolmuş seçeneğini atlamış. Sırf dolmuşa binmesinler diye şehrin yabancısı insanları insafsızca dolaştırıyorsunuz da dolaştırıyorsunuz. Yok taksiye bin. Yok metro durağını kolla.
En pratik 2 yol:
1-Elinizdeki YHT biletini kullanarak Kayaş yönünden banliyö trenine binin. Bir durak sonra Yenişehir istasyonunda inin. Karayolu köprüsü üzerine çıkıp, Batıkent'in istediğiniz yönüne giden DOLMUŞa binin. Hem hangi metro durağında ineceğinizi stres yapmazsınız. Zamanla diğer koşulları öğrenirsiniz zaten.
2-Sincan'da inerseniz. Orada BATIKENT-OSTİM DOLMUŞları var. Onlara binin.
Bakın dolmuşa binice çok daha kolaymış dimi. Ama anti-dolmuş lobisi sırf dolmuşa bindirmemek için şehir turu bile attırırlar.
|
Yenişehir'de indikten sonra dolmuşa binmenin ne anlamı var ki.Metro 19 dakikada Batıkent 25-26 dakikada da Botanik durağına gitmekte.Dolmuş ise pik saatte bu yolu 45 dakikada zor almakta .
|
 |
famat
7 yıl önce - Sal 01 Eyl 2015, 22:15
Ben yine bir soru soracağım beni aşıyor çünkü.Saray -Ulus dolmuşları nereden kalkmakta ve kalktığı muhit nasıl bir yer.Yer Ulus olunca insan biraz çekiniyor.Haftada bazen 1-2 gün Birlik Mahallesi 9. Caddeden Saray Ali Aktaş Caddesi'ne gideceğim.Mümkün oldukça 486 kullanacağım ama sefer sıklığı az sabah gittiğim zaman 8.00 gibi orada olmam gerekeceğinden alternatifler benim için önemli.
Bir de Dolmuş sabahları yolcu olmayacağından tekrar yolcu alıp dönmek için Saraya hızlıca gidebilir mi .Bu konuda bilgisi olanlar olup da paylaşırsa sevinirim.
|
 |
simurgnyks
7 yıl önce - Sal 01 Eyl 2015, 22:34
Merhaba . Okulum değişdide Ümitköyden - Balgat'a nasıl gidebilirim ? [EGO , Dolmuş , tren]
Yardımcı olursanız sevinirim..
|
 |
sayfa 197  |