Tunç bey,fotoğraftaki o şey(her neyse) haklısınız çöp kutusu gibi duruyor ama sanırım değil,bende siz söyleyince dikkat ettim,ben de bilemedim şu an ama sanırım dekor amaçlı konulmuş,oralardan geçtiğimde dikkatlice bakıp size bilgi veririm onun ne olduğunu.
Oradaki bahsettigim sey Cop kovasi. Ayni sekilde olanlardan baska yerlerde gormustum, Benim anlamadigim o cop kutusunu neden oradaki korkuluklardan sonra ic kisima koymus olduklari, oralari yayalar icin yurume alanlari degil ki? bence olmasi gereken yer ise, korkuluklarin ic kesimleri, Oyle degil mi?
Ayrica bu konuyu anlatirken aklima geldi, Bazen haddinden fazla cop kutulari yapiliyor ve gereksiz yerlere bu cop kutularini koyuyorlar. Bunlardan en bicimsiz olanlari, herhangi biryerde bank var ise bunlarin hemen dibine sagli sollu cop kovalari koyuyorlar, bunu Istanbuldaki gulhane parkinda da gordum, dusunsenize dinlenmek amaciyla bir bankta oturuyorsunuz, hemen yanibasinizda (burnunuzun dibinde cop kovasi) birde bazen copler tasmis oluyor, bunlari biraz uzaga koymali. Bence Boyle yerlerde insanlar copunu atacaklari zamankalkip bu cop kovalarina gitmelliler.
En son Tunc tarafından Prş 13 Eyl 2007, 14:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi