sayfa 2  |
 |
Sezgin Özkan
15 yıl önce - Pts 28 Oca 2008, 05:18
Akcaabat'tan güzel görüntüler
(+)
(+)
|
 |
[Eray]
14 yıl önce - Pts 21 Nis 2008, 01:12
Akçaabat' ın yaylalarından bir görünüm.Turizme açılan yaylalarda evlerin artık doğal görüntüyü bozmayacak şekilde yapılması mecburiyeti getirilmesine rağmen uygulama tam yerleşmiş değil.Ancak sevindirici olan aşağıdaki tarzda örneklerin de hızla artmakta oluşu.
(+)
Arka planda her iki kayanın arasında kalan köy Kuruçam köyü.
(+)
|
 |
ramazan1977
14 yıl önce - Pts 21 Nis 2008, 01:22
İl trabzon/ilçe akcaabat-belde Darıca türkiyede bitişik vaziyette gördügün il-ilçe ve belde tamamen kaynaşmışlar Akcaabat doğal güzellikleri olan bir yer fakat bizim gibi ovaya alışmış birisi olarak yaşamak baya zor dağın yamaclarına tırmanmak gerekiyor, eve gidebilmek için yokuş yukarı, Ayrıca köftelerinide çok sevdim Özellikle Faroz diye bir köfteci vardı herhalde hala vardır diye tahmin ediyorum, bide Akcabat sebat spor vardı ne oldu.
|
 |
Sait_71
14 yıl önce - Pts 21 Nis 2008, 01:28
Vay be ne güzel yermiş akçaabat.. Kurban olayım ülkeme Ya millet ülkemize gezmeye gelir bizimkilerde gider New York'a Washington'a.. Gezilecek çok güzel yerler var.. Şu güzel manzara hiç bir yerde yoktur. Resimler için teşekkürler
|
 |
[Eray]
14 yıl önce - Pzr 15 Hzr 2008, 23:24
Akçaabat sahilinde yapılan düzenlemeler gerçekten ümit verici.Yemeğinizi en ileride denize sıfır masada yemek farklı bir tad.Trabzona ilk defa geliyorsanız yöresel yemeklerden bulabilirsiniz.Manzarasını çok beğendim tavsiye de ederim.
(+)
(+)
|
 |
sayfa 2  |