sayfa 1  |
 |
Ufuk Şanver
|
 |
Çağrı Tekin
15 yıl önce - Pzr 24 Hzr 2007, 00:43
Dün TÜVASAŞ fabrikasının içinde bir kaç tane N 13 vagon vardı. Sanırım üretimi tamamlandı bunların ve test ediliyorlar. TCDD gerçekten çok güzel işler yapıyor son zamanlarda. Benim asıl beklediğim Dizel Tren Seti. İki senedir proje halinde duruyor acaba üretime geçtiler mi?
Edit:Bu vagonlarda bulunan prizlerin iki sırada bir yerleştirildiğini okudum. Bu kadar güzel bir vagona yakışmıyor böyle eksiklikler.
|
 |
Ufuk Şanver
15 yıl önce - Pzr 24 Hzr 2007, 14:50
Alıntı: |
Edit:Bu vagonlarda bulunan prizlerin iki sırada bir yerleştirildiğini okudum. Bu kadar güzel bir vagona yakışmıyor böyle eksiklikler. |
Doğruokumuşsunuz.Prizler iki sırada bir konulmuş durumda.
|
 |
Enes A.
15 yıl önce - Pzr 24 Hzr 2007, 22:51
Daha nice 18. vagonlara
Demnek ki isteyince teknolojik rahat ve hızlı vagonlar üretebiliyormuşuz.Teşekkürler TÜVASAŞ.
Merak ettiğim TCDD'nin vagon ve loko envanterine nereden ulaşabiliriz.An itibariyle hangi bölgede ne kadar vagon ve loko var acaba ?
|
 |
Eyüp Emre
|
 |
Çağrı Tekin
15 yıl önce - Pzr 24 Hzr 2007, 23:12
Bu bilgileri başka bir sitede de görmüştüm doğru olmalılar. Zaten bölgelere göre baktığımızda da elektrikliler sadece 1-2 ve 6 numaralı bölgelerde var.Bu da bize bilgilerin doğruluğunu kanıtlar. Vagonların toplam sayısını ve bölgelere göre bölünmesini ben de çok merak ediyorum.
|
 |
Ufuk Şanver
15 yıl önce - Pts 25 Hzr 2007, 11:25
http://www.tcdd.gov.tr/genel/istatistik.htm
linkinden istatistik yıllğını indirebilirsiniz.2005 sonu itibariyle 996 adet vagon var.Bunlara 2006 da katılan 20 TVS 2000 yataklı vagon ,6 TVS 2000 örtülü kuşetli vagon(kuşetli sayısından tam emin değilim)
mayıs sonu itibariyle 18 tanesi katılan N 13 ü de eklersek 1030 vagon yapıyor ama tabii ıskatlar da olabilir.
Bölgelere göre dağılımını veren bir tabloya ise ben de ulaşamadım.
iyi günler
|
 |
Ufuk Şanver
14 yıl önce - Cum 14 Eyl 2007, 01:29
Haydarpaşa Gar ında yeni bir N 13
|
 |
Gökçe Aydın
14 yıl önce - Çrş 26 Arl 2007, 23:45
M10'lar gibi direkt aydınlatma veren flüoresan lambaları hariç tutarsak gerçekten güzel,konforlu vagonlar. TCDD'nin yeni yüzakları diyebilirim. Trenleri 25 sene önce olduğu gibi eski,döküntü,pis,kokuşmuş vb olduğunu iddia edenleri laflarını yedirmek bu N13'lerin özel zevklerindendir. Hayır defalarca tanık oldum oradan biliyorum
|
 |
zafer yenidünya
14 yıl önce - Prş 27 Arl 2007, 00:13
(+)
|
 |
sayfa 1  |