Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Akın Kurtoğlu

16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 17:07
Bakırköy'de Patlama!...




Emir25
16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 17:12



En son Emir25 tarafından Pzr 10 Hzr 2007, 17:29 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi


serhatköprülü

16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 19:27

Alıntı:
Bakırköy'de patlama: 14 yaralı
İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Bakırköy’deki patlama sonucunda biri ağır 14 kişinin yaralandığını, yaralıların çevredeki hastanelerde tedavi altına alındığını söyledi. Cerrah, patlamanın bir bombadan kaynaklandığını, bomba türünün tespitine ilişkin çalışmaların devam ettiğini kaydetti.


Bakırköy’deki Ebuziya Caddesi üzerindeki bir mağaza önünde, saat 15.30 sularında meydana gelen patlamanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunan Celalettin Cerrah, burada gazetecilere kısa bir açıklama yaptı.

Patlama nedeniyle etrafa dağılan cam kırıklarından yaralananların sayısının 14 olduğunu ifade eden Cerrah, yaralıların durumunun iyi olduğunu ve ayakta tedavi gördüklerini belirtti. Cerrah, yaralılardan birinin ise durumunun ağır olduğunu dile getirdi. Patlamanın bir ses bombası sonucu gerçekleşip gerçekleşmediğine ilişkin sorulara net bir yanıt vermeyen Cerrah, Emniyet güçlerinin patlamanın nasıl bir bomba sonucu gerçekleştiğine yönelik çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Geçen yıl da aynı cadde üzerinde bir bombalama eylemi olduğunu hatırlatan Erzen, bölgedeki esnafın o dönem caddeye güvenlik kameraları yerleştirilmesine karşı çıktığını ancak önümüzdeki günlerde caddeye güvenlik kameraları yerleştirileceğini söyledi.

ÖNCEKİ HABER

Ankara Anafartalar Çarşısı önünde yaşanan ve 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan patlamanın ardından özellikle büyükşehirlerde yaşanan tedirginlik devam ederken, bugün Bakırköy'de bir patlama daha oldu.

Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan ilk bilgilere göre patlama saat 15.30 sıralarında Bakırköy Ebuziya Caddesi üzerinde bulunan Rodi Jeans mağazasının önünde meydana geldi. İçeride müşterilerin bulunduğu bir sırada patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre 14 kişi çeşitli yerlerinden yaralanarak çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Yetkililer patlamanın bir ses bombasından kaynaklandığını belirterek, 14 kişinin yaralandığını, yaralılar arasında durumu ağır olan bulunmadığını ve en büyük tesellinin ise patlamada ölen olmadığını kaydettiler.

Patlamada yaralananlardan 11'inin isimleri şöyle:

Sevan ALTINTEPE
Umut Can BAYRAM
Aylin ŞEN
Umut ÖZGÜR
Mukaddes GEÇİR
Levent DEMİR
Şenol AKBULUT
Çiğdem AKBULUT
Neriman DUMANDEMİR
Sermin YILMAZ
Mesut ÜNLÜ






Hürriyet / AA / ANKA



Artık vatandaşlar olarak kalabalık yerlerde caddelerde daha dikkatli olmalıyız.Bu göstermekteki özellikle büyük şehirlerde sivillere yönelik eylem yapmaya devam edecek terör örgütü!


Figen

16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 19:40



Kris Hazel
16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 20:11



Atilla DÜNDAR
16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 20:28

Alıntı:
Haydi askerim görev senin!


Bizler halk olarak bu duyguları en uç safhada yaşıyor ve bu kararlılıkta olduğumuzu hemen hemen her platformda dile getiriyoruz. Ancak, bir de madalyonun diğer yüzü var. Ülkemiz şu anda bir seçim sürecine girmiş ve temsil makamlarının hemen hemen tamamı seçim yatırımları derdine düşmüş vaziyettedir. Hergün bir yerlerden bayraklara sarılmış şehit tabutlarıyla dolu cami avlusu görüntüleri gözlerimizin önüne serilirken, bizlerin işte bu acıların bir an önce dinmesi için güvenebilecek tek dalımız olarak görevinin başında kalabilen askerimize bir an önce gerekeni yapması yolunda isteklerde bulunuyoruz. Ancak, devlet işleyişi demokratik ve hukuk anlamında sadece askerin karar alabilmesine imkan vermemektedir. Halen bu acının her geçen gün tekrarlanmasını ve evlere düşen ateşin yürekleri dağlamasını görmezden gelmenin ve haklılığımıza kararlılığımızı da ekleyememenin üzüntüsü bizi aciz durumuna sokmaktadır. Dün Ulus, bugün Bakırköy yarın.....

Bunu planlayan ve uygulamaya koyan hainler seçim boşluğunu çok iyi görüp bu eylemlerini gerçekleştirirlerken, biz halk olarak her gün biraz daha acıyla yanarken, bu durumda halen yerlerinin T.B.M.M. olduğunu unutup, oy peşine düşenleri de göreve çağırmalıyız.

"Haydi Meclis Göreve"


Kris Hazel
16 yıl önce - Pzr 10 Hzr 2007, 20:32

Alıntı:
Haydi Meclis Göreve


Ben meclisin hiçbirşey yapamayacağını düşündüğüm için Haydi askerim görev senin dedim. Onlarında sırası gelecek seçim zamanı haydi vatandaşım görev sesin diyeceğiz. Korkak bir meclis istemiyoruz. [/quote]





[ Patlama konusu ile ilgili mesaj yazmak isteyen olursa,
özel mesajla denetçilere bildirerek bu başlığın kilidini açtırabilir.- Burç - Pzr 10 Hzr 2007, 23:58
]



ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET