1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
Alpaslan TÜRKOĞLU
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 14:02
Mehmetçik'e Destek Olalım [!]
DEĞERLİ WOWTURKEY AİLESİ , SIZLERE BIR ASKERDEN GELEN ILETIYI SUNUYORUM.
HERGUN SEHITLER VERDIGIMIZ, YARALILARIMIZIN OLDUGU , AMA HUKUMETTEN HIC BIR ACIKLAMA VEYA TAZIYENIN OLMADIGI BU GUNLERDE ,
"NECIP TURK HALKI" KAHRAMAN TURK SILAHLI KUVVETLERININ YANINDA OLDUGUNU GOSTERMELIDIR.
SEHIT DUSEN MEHMET'LERIMIZE RAHMET OLSUN...
YARALI GAZILERIMIZE DE SIFA DILIYORUM.
MEHMETÇİĞE DESTEK OLALIM "BİR MEKTUP, BİR BAYRAK"
MEHMETÇİĞE DESTEK OLALIM
“BİR MEKTUP, BİR BAYRAK”
Sevgili Ne Mutlu Türküm diyen kardeşlerim,
Ben bir TSK mensubuyum, son günlerde artan terör olayları hepimizi etkilediği gibi bizleride çok derinden etkiliyor.Özellikle mevcut hükümetin duyarsız davranışları , gerekli yasal düzenlemeleri muhtemelen bilinçli olarak yapmamaları, yeterli ve organize bir kamuoyu desteğinin olmamasının İç Güvenlik Harekatında halen görev yapan Mehmetçikleri bizlerden daha fazla etkilediğinden eminim.Benzer duyguları yıllar önce bizlerde yaşadık.
Bizler sıcak evlerimizde oturup siyasi tartışmalar, seçim hazırlıkları derken onbinlerce Mehmetçik gecenin karanlığı ve soğuğunda daracık keçi yolarında elleri tetikte , sırtlarında ortalama 30-35 kg. teçhizatla dağ bayır demeden terörist peşinde koşuyor.Bu çocukların manevi desteğe şiddetle ihtiyaçları var.Her şehidin ailesine şehit olmadan önce söylediği, yazdığı şehit olma ihtimalinden bahseden konuşmalar, şiirler helalleşmeler aslında bölgedeki hemen hemen bütün mehmetçiklerin bu manevi desteği hiç olmazsa kendi yakınlarından sağlama ihtiyacının, manevi destek arayışının tezahürleridir.
İç Güvenlik Harekat alanında görev yapan hemen her askerin bir şiir defteri, bir günlüğü, evlerine yazılan mektuplarda bazen hayali çatışma anıları o zamanlar biz genç subaylara garip gelir, bazende kızardık ama şimdi bunun sebebini çok daha iyi anlıyorum.Mehmetçik Türk Milletini yanında görmek için, desteğini hissetmek için, manevi gücünü arttırmak için kendince bir yöntem geliştirmiş.
Mehmedimiz aslında çok mütevazıdır.
Komutanlarının yazıp evlerine gönderdiği bir takdir yazısı, silah arkadaşları ve komutanları ile birlikte çektirdiği bir fotoğraf, bir komando andı içmek, sen Türk komandosusun denmesi bile onlara çok büyük bir güç vermekteydi.
Bu gün işleri daha zor, kendilerine destek olmayan bir hükümet ve bu hükümet yanlıları tarafından oluşturulmuş bir medya var.
Türk Halkının sağlayacağı manevi desteğin iyi bir organizasyon ile gerçekleştirilebileceğini düşünüyorum.Böyle bir organizasyon ise ancak sizin gibi vatanını milletini seven kişiler tarafından yapılabileceğine inanıyorum.
Mevcut durumda TSK tarafından terhis olan askerlere sadece yasal mevzuat çerçevesinde bir terhis veya üstün başarı terhis belgesi verilir ve bu yoğunluk içersinde birlik komutanları yapabilirler ise ailelere çeşitli takdir, teşekkür belgeleri gönderebilmektedir.
Bu kapsamda bizler ne yapabiliriz.
1. Her Mehmetçİğe bİr mektup
2. Her Mehmetçİğe bİr Türk BayrağI
Oturalım, elimize kağıt kalemi alalım kendi oğlumuza, kardeşimize, sevdiğimize neler söylemek istiyor isek duygularımızı kağıda dökelim, ekine bir bayrak koyalım ve Mehmetçiğe emanet edelim askeri birlik adreslerine gönderelim “BİR MEKTUP, BİR BAYRAK” kampanyamızın adı bu olabilir.
Bildiğimiz askeri birlik adreslerine , askerlik şubelerine, il jandarma komutanlıklarına, yakınlarımıza, tanıdıklarımıza “BİR MEKTUP, BİR BAYRAK”
MEHMEDİM BAYRAĞIM SANA EMANET
|
 |
Patron
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 14:09
| Alıntı: |
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Van'a gelen Emine Erdoğan, kızı Sümeyye Erdoğan ile şehit ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Emine ve Sümeyye Erdoğan beraberinde Devlet Bakanı Nimet Çubukçu, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in eşi Şahsenem Çelik ile kısa bir süre önce Tunceli kırsalında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Halim Atlas'ın ailesini ziyaret ederek taziyede bulundu. (Cihan Haber Ajansı) 18.05.2007 16:21 |
yapmayın bari şehitlerimiz üzerinden burada siyaset yapmayın.
Şehitleri kullanarak satır arasında hükümete laf sokuşturmak ne ayıptır yahu.
|
 |
Reklamesut
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:14
Genel Kurmay Başkanlığı'nın web sitesinde bugün bir açıklama yapıldı.
Türk milletine çağrı niteliğindeki açıklamada ordu, terör faaliyetlerine karşı vatandaştan
"kitlesel karşı koyma refleksini" ortaya koymasını istiyor.
Yerinde bir açıklama... Meydanlara dökülmenin ve PKK'yı bu topraklarda istemiyoruz demenin zamanı geldi de geçiyor bile!
Haberin tamamı:
http://www.tsk.mil.tr/10_ARSIV/10_1_Basin_Yayin_F .../BA_13.htm
|
 |
Uğur1
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:19
Herkesin bayrak asması yerinde olur bence.. Ben bayrağımı astım..
|
 |
Armağan Örki
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:21
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin temel taşı olarak Türk Ulusu her yerde ve her koşulda desteğini açıkça ortaya dökmeli, dosta ve düşmana toplumun birlik gücünü göstermelidir. Ayrıca TSK mensuplarının da bundan manevî anlamda güç kazanacağına şüphe götürmez. Böyle sızılı dönemlerde, kimilerinin faşist diye adlandırdığı yılmaz bekçilerimize olan sevgimizi ve gönülden bağımızı gösterelim... 
|
 |
sabahbilen
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:23
| Alıntı: |
yapmayın bari şehitlerimiz üzerinden burada siyaset yapmayın.
Şehitleri kullanarak satır arasında hükümete laf sokuşturmak ne ayıptır yahu. |
BURÇ ABİ YETER ARTIK !
Hükümeti destekle tamam herkes zaten bir siyasi parti destekliyor ancak lütfen sınırı bil doğruya doğru de seni takım tutar gibi parti tutanlar desteklemeyecekler ama sende eğriye eğri de bir yerde.BURÇ ABİ YETER ARTIK ! BU DURUMDA DESTEKLEMEYİ BIRAKMALISIN !
(Büyük harfle yazdım yanlış anlama sadece olanlara öfkeleniyorum)
|
 |
Emir25
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:30
| Alıntı: |
yapmayın bari şehitlerimiz üzerinden burada siyaset yapmayın.
Şehitleri kullanarak satır arasında hükümete laf sokuşturmak ne ayıptır yahu. |
Güneş balçıkla sıvanmaz. Eleştiriyi hakedenler eleştirilir. Bunların zaten haklı mı haksız mı olduğunu 22 Temmuz'da göreceğiz. Başbakanın propagandalarını savunanlar kadar ona karşı çıkanlarda olacaktır bu konuda herkes görüşünü belirtmekte serbesttir kanımca.
|
 |
Reklamesut
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:33
| Alıntı: |
| Herkesin bayrak asması yerinde olur bence.. Ben bayrağımı astım.. |
Bayrak asmak iyi fikir ama sadece İstanbul ve Ankara'da bayrak asmak yeterli değil. Diyarbakır'dan Siirt'e, Van'dan Kars'a kadar memleketteki tüm evler kırmızı bayraklarla donatılmalı!
|
 |
Tuna Yersu
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:42
Kesinlikle kahraman ordumuzun arkasındayız, hele bu zor günlerde..
| Alıntı: |
| HERGUN SEHITLER VERDIGIMIZ, YARALILARIMIZIN OLDUGU , AMA HUKUMETTEN HIC BIR ACIKLAMA VEYA TAZIYENIN OLMADIGI BU GUNLERDE |
Türk milleti inanın saf değil, aptal değil, şehitler üzerinden siyaset yapacak kadar ucuz değil... bu lafları siyasi nedenlerle etmiyor.. kendi değerlendirmesini yapıyor, bu da en doğal hakkıdır, hakkımızdır..
Bayrağımı asıyorum, yüreğim, gönlüm Mehmetçikle birlikte..Allah yardımcımız olsun!
|
 |
sabahbilen
16 yıl önce - Cum 08 Hzr 2007, 17:46
| Alıntı: |
Türk milleti inanın saf değil, aptal değil, şehitler üzerinden siyaset yapacak kadar ucuz değil... bu lafları siyasi nedenlerle etmiyor.. kendi değerlendirmesini yapıyor, bu da en doğal hakkıdır, hakkımızdır..
|
Evet bu laflar bugünlerde son derece duygusal masum ve sitemkar olmasına rağmen.Herşeye politik bakan insanlar bu lafları politik amaçlı buluyorlar.Çok yanlış....
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|