sayfa 1  |
 |
nacar
16 yıl önce - Cmt 02 Hzr 2007, 13:24
Acıbadem Hastanesi Adana'ya Açılıyor
http://www.acibadem.com.tr/HaberDetay.asp?intHaberId=692
Acıbadem, Adana’da tıbbi görüntüleme merkezi olarak faaliyet gösteren ve iki görüntüleme merkezi ile bir hastane binasına sahip olan Nöro Tıp Özel Sağlık Merkezi hisselerinin tamamını satın aldı. Adana’nın önemli bir noktasında bulunan Acıbadem Adana Hastanesi binası, kaba inşaatı tamamlanmış ve 18.318 m2 kapalı alana sahip. Acıbadem Adana Hastanesi’nin 2008 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.
|
 |
KeremBM
16 yıl önce - Cmt 02 Hzr 2007, 17:16
Adanada hastane sayısı kaç oldu boyle? çok sevindim bu habere...
|
 |
Gözde01
16 yıl önce - Cmt 02 Hzr 2007, 23:41
Adana için sevindirici bir haber tabi , böylece hastane sayımız artıyor.
Acıbadem Adana Hastanesi binası nereye yapılıyor acaba?
|
 |
aziz_
16 yıl önce - Pts 04 Hzr 2007, 18:46
acıbadem hastanesinin yerini bilen varmı acaba?
|
 |
erhan01
16 yıl önce - Sal 05 Hzr 2007, 22:40
bildigim kadarıyla eski milli mensucat fabrikası karsısında yada şöyle tarif edeyim celal bayar köprülü kavşagından mücahitler bulvarına dogru inince hemen sol tarafta arada.
|
 |
serhatköprülü
16 yıl önce - Çrş 06 Hzr 2007, 01:20
Acıbadem Hastaneside Bitiş Tarihi : 31.12.2007
Adana Seyhan , Döşeme Mahallesi
|
 |
serif.pmk
16 yıl önce - Sal 21 Ağu 2007, 00:48
170 yatak kapasiteli olacakmış.Bu da en büyük 2. Acıbadem demek oluyor herhalde.Maslak'a 180 yataklı yapılıyormuş.O da 2008 de hzimete girecekmiş.Adana sağlık sektöründe bayağı ilerledi ve ilerliyor.Mersin-Hatay-G.Antep-Osmaniye gibi çevre illerden pekçok hasta geliyor Adana'ya...
|
 |
Yılmaz Edessa
16 yıl önce - Sal 21 Ağu 2007, 19:41
| Alıntı: |
| Mersin-Hatay-G.Antep-Osmaniye gibi çevre illerden pekçok hasta geliyor Adana'ya... |
Bence Gaziantep sağlık sektöründe kendi ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebiliyor. Teknik imkanları çok fazla ve bölgeden çok sayıda hastaya hizmet veriyor.
Acıbadem sağlık sektöründe çok iyi bir kuruluş. Kaliteli hizmet ve kaliteli sağlık hizmetleri veren bir kuruluş. O bakımdan Adana'ya çok şey kazandıracaktır. Hayırlı olsun..
|
 |
Nadir Yılmaz
15 yıl önce - Cmt 08 Eyl 2007, 01:04
Bu gerçekten güzel bir haber Adanamıza hayırlı uğurlu olsun.
|
 |
CAN
15 yıl önce - Cmt 08 Eyl 2007, 11:13
Adana için güzel bir gelişme, sevindim ama Acıbadem hastanesini her daim kullanan biri olarak sevgili Adana kardeşlerime nacizane bir tavsiyem olacak.Her zaman gittiğiniz doktor,hastane tipinden farklı bir yapıları var.Kulağınız ağrıdığında bile eğer bir de özel sigortanız varsa beyninize MR çekimine kadar yapıyorlar.Kulak dahil her yer kontrol ediliyor ve fatura bir anda çok ağır geliyor (%10 kısmını) ödesiniz bile.Hani bu sizi çok düşündükleri için değil,hastane kazansın diye yapılan bir uygulama.
İki gün sonrasında bir sorununuz nedeniyle kafanız çok yoğun bir şekilde gidipte, herşeye evet diye imza atmayın diye uyarayım istedim.
|
 |
sayfa 1  |