sayfa 1  |
 |
messiah_haktan
|
 |
Akın Kurtoğlu
15 yıl önce - Cmt 19 May 2007, 23:52
Link pasife düşmüş. Sayfann olmadığı bilgisi geliyor ekrana...
Akın KURTOĞLU
|
 |
messiah_haktan
|
 |
Akın Kurtoğlu
15 yıl önce - Pzr 20 May 2007, 03:22
Haktan'ın linkindeki çizim son derece enteresan... Bombardier'lerin ya da ABB'lerin de bu tarz çizimlerinin bulunduğu linklere ulaşabilen olursa, buraya iliştirebilir.
Akın KURTOĞLU
|
 |
burakerkıral
15 yıl önce - Pzr 20 May 2007, 20:35
güzelmiş beğendim kartona bastırıp maketini yaparım artık... aynen bu şekil vapur gemi ve çeşitli deniz vasıtlarının çaalışmalarını bulursanız linkini yazarsınız çok daha iyi olur...
|
 |
Mehmet Kasım
15 yıl önce - Pts 21 May 2007, 16:56
Müthiş bi detayı yakalamış Haktan.Venezüela'ya da satmışlar he bu metroladan.Vay bee.Kategoriye bak
Bizdeki Chavezciler duymasın
|
 |
Akın Kurtoğlu
15 yıl önce - Pts 21 May 2007, 18:40
Bombardier Cadde Tramvaylarımızın da maketi vardır muhtemelen. Aransa kimbilir neler bulunur... Ayrıca Bombardier'ler, Fransız malı o "baton pasta kılıklı" şekilsiz setlerden çok daha estetikler... (Benim tanıdığım Haktan, kısa sürede bunlara da muhakkak bir şekilde ulaşır )
Akın KURTOĞLU
|
 |
messiah_haktan
15 yıl önce - Pts 21 May 2007, 18:54
Akin abi bunlar siparis üzerine yapilmis maketler Venezüela'li iki forum üyesi kendi sehirlerinde ki metronun maketini yapmis. Sonra Istanbul'da ki metro ile ayni metro araclarini kullandiklarini görünce bir tane de hatirimiza Istanbul icin yapmis.
Onlarin metro araclari:
|
 |
fatih atalan
|
 |
Kağan KURTOĞLU
14 yıl önce - Sal 13 May 2008, 21:20
çok ilginç acaba o maketi neden yaptılar merak ettim çok güzel olmuş ellerine sağlık adamların
sizede teşekkürler 
|
 |
sayfa 1  |