Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
cennet_26
16 yıl önce - Çrş 28 Şub 2007, 23:25

1995 -96 yılları, Kütahyanın yerel bir kanalında(tv 43 veya Çini tv) çömlek satan dükkanlarla
ilgili bir haber yapılıyor.mikrofona konuşan her esnaf, çömleklerin Eskişehir'in Mihalıççık ilçesinden geldiğini anlattı uzun uzun.Mihalıççık'tan getirdikleri çömleklere yurtdışından da istek geldiğini ve yurtdışına da sattıklarını bahsetmiştiler...

Nazire26

16 yıl önce - Cmt 03 Mar 2007, 17:45

@Cennet_26

Sadece o yillarda degil, ara ara televizyona cikiyor Mihaliccikin Sorkun koyu. Hatta gecenlerde Kanal B de gosterdiler. Ben yurt disinda kaldigim icin burda kablodan avrupanin bir cok kanalini izleyebiliyorum. Alman kanalina ciktigi gunler bile oldu. Bunlar cok guzel seyler. Insallah Sorkun köylüler bu geleneklerini bozmazlar ve cölmek yapmaya devam ederler. Bu arada bu cölmege ilgi olan arkadaslar varsa, Eskisehirde (caddenin ismini tam olarak bilmiyorum) ama Eski otogarin ve Emek otelin oldugu yerin karsisinda bu cölmeklerden satin alabilirler

cennet_26
16 yıl önce - Pzr 04 Mar 2007, 16:04

sayın Nazire26, alman televizyonlarında da Sorkun köyüne ait görüntülerin zaman zaman yayınlanması
hoşuma gitti.
dediğiniz gibi bende birkaç kez karşılaştım ulusal televizyonlarda Mihalıççık ile ilgili yayınlara.

lütfü kılıç
15 yıl önce - Cmt 21 Nis 2007, 14:56

Ben mihalıçık/Mahmuthisar köyündenim. Canım köyümden bir resim.

Mehmet B.Tüfekci

15 yıl önce - Cum 04 May 2007, 22:31

(+)

(+)

(+)

(+)

sayfa 3
« önceki   1234 ... 111213   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR