Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
ali

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 15:14
[İST-C9.24] - Uydu Fotosu Üzerine Metro Çalışması

Bilgisayarda Resim calismasi konusunda deneyimli arkadaslarin asagidaki Istanbul uydu görüntüsüne,
haritadaki metro güzergahlarini eklemesi rica olunur...
Simdiden bu isi icin ayiracaginiz zamandan dolayi tesekkür ederim.

veya

Benzer bir calisma Adana icin gerceklesmis olup bir örnek teskil etmesi acisindan burada sunmak istedim..

Gayretleriniz icin simdiden tesekkürler...

Yusuf
19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 16:16

Vala suan fazla zamanim olmadigi icin haritanin uzerine cizgi cekemedim. Ama 3. fotoyu 1. fotonun uzerine koyup icinden goruntulu yaptim. Altta 1. foto gozukuyor. Aksam Adana haritasina benzer birtane yaparim.

ali

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 16:18

Haaaaarikasin Quilix.....Nasil yaptin bunu yaaa..Hangi programi kullandin?(Meslek sirri degilse tabi )

Yusuf
19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 16:20

kuffo44 demiş ki:
Haaaaarikasin Quilix.....Nasil yaptin bunu yaaa..Hangi programi kullandin?(Meslek sirri degilse tabi )

Photoshop ile. Ucuncu foto birinci fotoya gore kucuk ve duz. Biraz buyultup sola dogru donderdim. Sonra birinci fotonun uzerine yerlestirdim. Ondan sonra ucuncu fotonun (metro cizgileri olani) goruntusunu camlastirdim. Yani alttan birinci fotu gozukuyor.

Ama aksam daha iyisini yaparim, benim simdi kacmam lazim

ali

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 16:22

Ok cok sagol,ellerine saglik,aksama kadar dokuz dogururum ben artik

En son ali tarafından Çrş 26 Ksm 2003, 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

ali

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 16:51

Yaaa aksam Quilix bu haritayi halledene kadar ben de nacizane bir sekilde hatlari renklendirdim....Simdilik böyle idare edelim,bakalim ne olacak...(Bekleyelim görelim )

ali

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 18:07

Korkarim zamanla Ana Istasyon görevi Yenikapiya agir gelecek...Kuzeye;Sisli ya da Beyogluna ikinci bir Tüpgecit ihtiyaci en gec 5 yil sonra kendini dayatacak... Haritaya bakinca tüm Istanbulun bulustugu tek yer orasi,bu da az uz is degil...12 milyonluk sehir icin tek ana aktarma merkezi yetersiz kalacak.. En akillicasi Tüp gecitten bes yil sonra birinci köprüyü trafige kapatip orayi sadece rayli sistemin hizmetine acmak olur...Besiktas ile Üsküdarin izdivaci harika olurdu...

Mehmet CK
19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 19:12

Haktan, su fotograftaki yesil hatti goruyor musun? Iste o hat yeni Metro hattimiz, Otogar-Yenikapi metro hatti. Yani LRT den bagimsiz.

messiah_haktan

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 22:52

Tekir o yesil hattin otogar hattiyla ne alakasi var,hic yanindan bile gemiyor,arada en azindan 15 km fark var!Hemde durup dururken bunu bana niye söyledin,önceden bu konu hakkinda konusmusmuyduk?

messiah_haktan

19 yıl önce - Çrş 26 Ksm 2003, 22:54

Bu arada bir düzeltme yapayim,o yesil hat LRT degil,Metro!Projeye göre maslaktan basliyacak Olimpik Stada kadar uzayacak!

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM