sayfa 1  |
 |
gökhan_ist
15 yıl önce - Pzr 29 Nis 2007, 15:58
İstanbul Marmaray CR1 Gebze (Güncel Fotoğraflar)
Gebze ters kaldığından bizim oturduğumuz yere sıklıkla gidemiyoruz.Çalışmalar ivme kazandımı.Fotoğraflarını paylaşırsanız seviniriz...
|
 |
Süleyman Hilmi YILMAZ
15 yıl önce - Pzr 29 Nis 2007, 19:29
Daha önceki konularda yazdım, inşaat çalışması başlamamış. Sadece muhtemel şantiye alanında bulunan bir nakliye şirketinin depoları sökülmeye başladı. (29 Nisan 2007 itibariyle)
Ekteki resimde kırmızı bölge mevcut tren istasyonunun yerini gösteriyor. Sarı bölge ise daha önce nakliye firmasının kullandığı TCDD arazisidir.
Sarı bölgenin kuzeyinde kalan evlerin 30 tanesi istimlak edilerek yıkıldı.
(+)
|
 |
Kaptan-ıDeryaİbrahimPaşa
15 yıl önce - Prş 03 May 2007, 15:12
Sanırım çevreyolu ve feribot bağlantılı bir göbek(hub) yapmayı planlıyorlar. bu şekilde gebze'de sonlanacak ana hat trenlerinin yolcularını belki de otobüsle şehir merkezine taşımayı planlıyorlar şu an izmir'de marmaray benzeri bir çalışma nedeniyle bu şekilde otobüslerle taşıma uygulanıyor.
|
 |
Süleyman Hilmi YILMAZ
15 yıl önce - Cum 04 May 2007, 09:44
Sahayı tekrar gezip varsa bir değişiklik fotoğraflandıracağım. Ancak başladığını sanmıyorum.
Şantiyenin uzaklığına gelince, mevcut tren istasyonu ile şantiye alanı olarak konuştuğumuz yer arasında kalan bölgede 3 tren hattı ve makas bölgesi var. Bu bölge ayrıca yol seviyesinden yaklaşık 4,5-5 mt alçakta.
Mevcut tren seferlerini bozmadan yapılabilecek en uygun yer orası ve mülkiyeti TCDD ye ait.
En kısa sürede bu bilgilerimizi güncellemeye çalışacağım.
|
 |
Murat Caner
15 yıl önce - Cum 04 May 2007, 21:58
İkinci dünya savaşında Almanlar'ı sınırımızdan döndürten ünlü köprü ile tünelin bulunduğu bölüm.
Babamla Gebze merkezinden Gebze beketine yürürdük.
Daha aşağıda Büyükşehir'in yaptırdığı bir battı çıktı var. Bu battı çıktı ile Darıca iskelesi ve feribot iskelesine kesintisiz ulaşım düşünülüyor.
Eğer TDİ darıcadaki eski feribot iskelesinin kullanım hakkını KDU'ya verirse oraya 12x36 'lık beton bir yüzer koyulacak. Deniz binitleri bu iskeleye yanaşacak.
|
 |
akcay_ida
15 yıl önce - Sal 15 May 2007, 13:04
ben şantiye alanının yakınında oturuyorum şu anda çalışma alanına 2 adet prefabrik yapı getirdiler ve çalışmanın yapılacağı alandaki kum deposunu kapattılar yakında çalışmayla ilgili güncel resimleri siteye gönderirim....
|
 |
Süleyman Hilmi YILMAZ
15 yıl önce - Cum 20 Tem 2007, 09:41
Daha önceki mesajımda belirttiğim alandaki nakliye şirketi tamamamen tahliye edildi. Prefabrike bir şantiye beklerken, son 1 haftadır alanda jet grout yapılıyor. Sanırım şantiye büyük ve kalıcı olacak. Makinem yanımda olmadığı için fotoğraf çekemedim.
|
 |
Süleyman Hilmi YILMAZ
15 yıl önce - Pts 13 Ağu 2007, 15:27
Gebze deki çalışmalar,
Daha önce gündeme gelen "zemin etüdü" çalışmaları gebzede hızla devam ediyorlar.
Daha önce gebze istasyonun da yapılan çalışmalar, son bir kaç gündür Osmangazi,Fatih istasyonlarına kaydırıldı.
Sanırım Gebzeden, haydarpaşa yönüne doğru devam edecek. Bu çalışmalar, hattın geçtiği alanda değil, peron dışında yapılıyor.
|
 |
hüseyin avni
15 yıl önce - Sal 09 Ekm 2007, 19:11
Baya uzun süredir,cevap yazılmamış,gelişme varmı acaba
|
 |
zafer yenidünya
15 yıl önce - Çrş 10 Ekm 2007, 16:54
Gebzedeki çukur alan dolduruldumu acaba sn prince24
|
 |