Araçlar artık çok eskidiler. Hatta bazılarının egzozundan siyah dumanlar bile çıkıyor. Bakım için de artık çok geciktiler. Üstelik Ankara gibi başkent olan bir şehirde eski otobüslerin seferde durmaması gerekir.
Bu arada arkadaşlar, yukarıdaki linklerde bahsedilmiş olan EGO-99-234, şu anda 222 İncirli-Gar-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Tandoğan hattında sefer yapmaktadır, bilginize.http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=7247276#7247276
Bu arada arkadaşlar, yukarıdaki linklerde bahsettiğim EGO-99-265 de şu anda 270 Ufuktepe-Ulus-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Tandoğan hattında sefer yapmaktadır, bilginize.
Bu arada arkadaşlar, ben bugün yukarıdaki linkte bahsedilmiş olan EGO-99-263'e yani eski EGO-99-163'e 279 hattında denk geldim ve Etlik Caddesi'nin üstündeki duraktan yani Etlik, Kasalar'dan önceki duraktan bindim ve Ayvalı Ş. Kubilay6. Kapı'ya kadar gittim.
Merak eden arkadaşlarımız için güncel fotoğraflar;
Yukarıdaki linkte bahsedilmiş olan EGO-99-246, şu anda 284 Esertepe-Aşağı Eğlence-Ulus-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Bakanlıklar hattında sefer yapmaktadır, bilginize.
Bu arada arkadaşlar, ben bugün Yenimahalle, Şentepe'ye giderken ve oradan Yükseltepe'deki evime geri giderken o yukarıdaki linklerde bahsedilmiş olan EGO-99-235'i 277 Özlem Caddesi-Ayvalı Caddesi-Ulus-Sıhhiye hattında çalışırken gördüm, bilginize.
Bu arada arkadaşlar, yukarıdaki linklerde bahsedilmiş olan EGO-99-245, şu anda 279 Yükseltepe-Ayvalı-Ulus-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Bakanlıklar hattında sefer yapmaktadır, bilginize.
Bu arada arkadaşlar, yukarıdaki linkte bahsedilmiş olan EGO-99-253, şu anda 286 Ovacık-Aşağı Eğlence-Ulus-15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı-Bakanlıklar hattında sefer yapmaktadır, bilginize.
Geçen yaz tatiline kadar.203,204,252,254 Hatlarında tek tükde olsa 1999'lar verilirdi.Okullar açılıp kış dönemine girmemize rağmen bu saydigim hatlarda 99'lari giremiyorum.Yinede ben bu 99'lara hastayım yenilere göre daha çok seviyorum.Aksam eve giderken 266 Bağlum ulus 15 temmuz Kızılay milli irade meydanı hattında 99-234'e bindim.
En son mursel kasap tarafından Prş 31 Ekm 2019, 19:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi