|
hakkitasdelen
|
Prş 23 Ksm 2006, 16:01 Kayseriye dev acil servis
KAYSERİ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin acil servisi helikopter inebilecek şekilde yeniden düzenlenecek. Eski SSK binası yıkılarak yerine 12 bin metrekare büyüklüğünde Türkiye’nin en büyük acil servis binası inşaa edilecek.
Projesi Sağlık Bakanlığı onaylanan acil serviste hastalar, binanın üstüne inecek helikopterle hastaneye taşınabilecek.
Başhekim Op.Dr. İsmail Tamer, SSK eski binasının yıkılarak yerine ülkenin en büyük ve üzerinde helikopter pistinin bulunduğu ‘acil servis’ binasının yapılacağını söyledi. İçinde travma, çocuk ve genel acil bölümlerinin de bulunacağı 4 katlı servisin inşaatı için eski binanın yıkımına gelecek ayda başlanacağını belirten İsmail Tamer, yeni acil servisin 12 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacağını kaydetti. Tamer, ambulans girişinin ayrı kapıdan yapılacağı acil serviste ayrıca, görüntüleme merkezi ve morgun bulunacağını ifade etti. Tamer, Kayseri ve çevresindeki illere hizmet verecek, özellikle Kayseri- Sivas, Kayseri- Malatya, Kayseri- Ankara ve Kayseri -Adana karayolundaki trafik kazalarında yaralananlara anında helikopterle müdahale edilecek yeni acil servisin, gelecek yıl Ağustos ayında hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
HÜRRİYET 23 Kasım 2006 Perşembe
Arkadaşlar kayserimiz artık hakettiği yere gelmektedir..
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
muteb
|
Pts 27 Ksm 2006, 05:08
kayseride fakülte hastaneside büyük önem arzediyor.sadece çevre illerden değil doğu anadolu,akdeniz bölgesi,karadeniz bölgesi gibi birçok bölgenin şehirlerinden gelen hastalara hizmet veriyor.yani sadece bir bölge hastanesi değil.eğitim ve araştırma hastanesininde böyle bir projeyi başlatması sevindirici.en azından tıp fakültesi acili biraz feraha erer
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
senayy
|
Pts 27 Ksm 2006, 10:34
Kayseri turizm açısından da bir cazibe merkezi idi. Özellikle ulaşım açısından kolay erişilebilirliği son yıllarda sağlık turizmini de ön plana çıkartmıştı. Özel sektöre ait pek çok hastane ekonomik sağlık hizmeti sunuyor zaten. Şubatta Tekden Tıp Merkezi'nin açılması bekleniyor örneğin. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin de büyük bir boşluğu dolduracağı kesin... Yalnız keşke tadilat için o kadar paralar harcanıp kaynak israfı olmadan yıkım işlemi gerçekleşseydi...
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ismailkolkiran
|
Sal 20 Mar 2007, 02:03 Kayseri : Türkiye´nin en büyük acil servisi Kayseri'de kuruluyor
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Tamer, en son teknoloji ve sağlık cihazlarıyla donatılacak, helikopter pistinin bulunacağı Türkiye’nin en büyük Acil Servisi’nin inşa edileceğini söyledi.
--------------------------------------------------------------------------------
AK Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkan ve üyeleri Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Tamer’i makamında ziyaret ederek, sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
AK Parti Kocasinan Kadın Kollarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi İsmail Tamer’de bugüne kadar hastanede yaptıkları hizmetler ve yenilikler hakkında bilgiler verdi. İsmail Tamer şunları kaydetti:
“Kayseri’de sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve imkanları daha iyi hale getirmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu konuda destek olan herkese buradan teşekkür ediyorum. Ayrıca Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanemiz geliştireceğimiz projelerle daha da büyük bir sağlık komleksi haline gelecek.
Yakında çalışmalarına başlayacağımız ve Türkiye’nin en büyük Acil Servisi olacak olan binanın müjdesini de buradan vermek istiyorum. En son teknoloji sağlık cihazlarıyla donatacağımız, helikopter pistinin de bulunacağı bu binamızı eski SSK Hastanesinin yerinde inşa edeceğiz. Son derece modern bir yapı olacak bu Acil Servisin önemi, Türkiye’nin çok katlı ve en büyük acil servisi olmasındandır. Ayrıca Şeker arazisine yapılması düşünülen ikinci Eğitim ve Araştırma hastanemiz için de çalışmalar devam ediyor. Tek çabamız, Kayseri’yi, Türkiye’nin en gözde sağlık merkezlerinin bulunduğu bir merkez haline getirmektir. Bu yolda da adım adım ilerliyoruz. Amacımız vatandaşımıza en iyi sağlık hizmetinin götürebilmektir. Biz sadece işimizi yapıyoruz. Bize yol gösterici olacak, ufkumuzu açacak her görüşe ve düşünceye de açığız, bunun dışında birtakım şahsi menfaatler için çıkarılan sesleri de hiç kimse kusura bakmasın duymuyoruz ve duymayacağız. Çünkü bunlar vatandaşın daha iyi hizmet almasına yönelik çabalar değil sadece şahsi çıkar elde etmeye yönelik çabalardır. Vatandaşımız bizim yaptıklarımızı görüyor ve bizi zaten takdir ediyor. Bu desteğin arkamızda olduğunun bilinciyle inşallah daha da iyi hizmetleri vatandaşlarımıza sunacağız” dedi.
Kaynak : Kayseri Gündem
http://www.kayserigundem.com/haber_detaylari.asp?id=2378
|
mesajı beğendiniz mi?:
|
 |
Gökhan Erdoğan
|
Sal 20 Mar 2007, 21:19
Şuan ki acil servisi göz önüne alırsak herhalde artık ihtiyaca cevap verir düzeye gelmesini umuyorum.Ayrıca helikopter pistinin de yapılmasının sebebinin de trafik kazalarına zamanında müdehalede,Aladağlar ve Erciyese tırmanan ve geçmişte yaşanmış örnekleri olduğu gibi mahsur kalan dağcıların kurtarılmasında da yarar sağlayacaktır.
Daha evvelde zaten bu konu hakkında duyduğum helikopterin geniş bir alanda trafik kazalarına acil müdehale için düşünüldüğüydü.Ama tek sorun var pistle bitmiyor tabi ki oda bir gerçek!!Helikopteri kim tahsis edecek onu öğrenmek isterim doğrusu
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Özgür Saban
|
Çrş 30 May 2007, 22:57
valla böyle bir acil serviz yapılması çok iyi olur çünkü artık ihtiyaca cevap veremez hale gelmşti eski yerimiz
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Özgür Saban
|
Sal 26 Hzr 2007, 19:55
| Alıntı: |
SSK'NIN YERİNE ACİL SERVİS YAPILACAK
Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde kurulacak Türkiye'nin en büyük yeni acil servisinin yapımı için, yarım asırlık SSK hastanesinin binası yıkıldı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. İsmail Tamer, yaptığı açıklamada, hastaneleri bünyesinde yeni bir acil servis merkezi kurulması için uzun süredir yürüttükleri çalışmaların devam ettiğini söyledi. Eski SSK Hastanesi poliklinik binasını yıktıklarını, yerine müstakil bir acil servis merkezi kurulacağını ifade eden Tamer, kuracakları acil servisin Türkiye'de örnek olacağını kaydetti. Yeni acil servis merkezinin müstakil bina olarak Türkiye'nin en büyük acil servis merkezi olacağını belirten Tamer, ''Yeni acil servisimiz, 4 katlı olacak. Merkez içinde yanık ünitesi, sterilizasyon merkezi, yoğun bakım üniteleri, ameliyathaneler, anjiyo merkezi ve kafeterya gibi bölümler bulunacak'' dedi. Binanın çatısına helikopter pisti yapılacağını söyleyen Tamer, şöyle devam etti: ''Bu pist sayesinde, hastaneye acil hastaların helikopterle gelip gitmeleri sağlanacak. Çocuk, yetişkin ve travma bölümleri ayrı ayrı faaliyet gösterecek. Yarım asırlık SSK binası yıkıldı. İnşaata hemen başlayacağız. Merkezin 5 milyon YTL'ye mal olmasını planlıyoruz.''
|
Kurulacak acil servisle ilgili son gelişmeyi aktarıyorum...
Bilginin sahibi ''Kayserihaber''..
Hepimize hayırlı uğurlu olsun, inşaatımız başlamış durumda..
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
gokhankgk
|
Prş 23 Ağu 2007, 02:04
bende koca binayı niye yıktılar diyodum inşalalh kasyerimize yakışır güzel bir hastane yapılır
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
U.M.U.T.
|
Pzr 26 Ağu 2007, 23:15
insallah Kayseriye yakisir bir güzel bina yapilir.
Umarim Hizmetide kusursuz olur.
Proje ile ilgili bilgi ve resim yokmu?
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Ferhat AYDEMİR
|
Pzr 26 Ağu 2007, 23:25
| Alıntı: |
| Proje ile ilgili bilgi ve resim yokmu? |
bende katılıyorum biraz açıklasınız bu arada inşallah hayırlı olur kayserliler için
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
|
sponsor link : | Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard |
|