|
Alper Minaz
|
Cmt 07 Tem 2007, 22:10
Harikalar diyarı ve Altınpark içinde go kart pistleri mevcut, yakın zamanda ikisine de aralıklı olarak bindim. ücretleri aynı. Turu 3,00 Tl. Altınpark, virajları ve eğimleri ile daha iyi, daha profesyonel ancak araç olarak harikalar diyarının araçları daha fazla sürat yapıyor gibi...
Altınpark'taki yetkiliye sormuştum hız konusunu; araçların 12 beygir olduğunu, ancak güvenlik nedeniyle 9 beygirle sınırlandırıldığını belirtmişti.
Aries arena tam olarak nerede arakdaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
Alper Y
|
Pzr 08 Tem 2007, 18:15
Aries Arena'nın nerde olduğunu soran arkadaşlar için..
Eskişehir Yolu'nda Odtü kavşağından sağa dönüyorsunuz birkaç km. gittikten sonra İstanbul Yolu'nun geçtiği köprüye kadar geliyorsunuz. Köprüyü geçtikten sonra trafik ışıklarından ilk sola.
(+)
Ankara'da tercih edilebilecek en iyi yer burasıdır.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
M.Ali
|
Pzr 08 Tem 2007, 22:49
Gölbaşı'nda Moganpark'ın hemen yanında var bir tane. Kalitesi nasıl bilmiyorum.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
halis k.
|
Pts 09 Tem 2007, 01:00
| Alıntı: |
| Aries Arena'nın nerde olduğunu soran arkadaşlar için.. |
Arkadaş'ta ulaşımı anlatmış ama biraz uzun yoldan anlatmış.Basit bir şekilde anlatmak gerekirse.İstanbul Yolu üzerinde Çiftlik kavşağını geçtikten sonra Trafik Denetleme amirliğinin hemen yanından aşağı inerek.İlk ışıklardan sola dönmek.
Göksupark'taki pistte bana göre güzeldi.Tabi bu konuda uzman değilim ama istediğimi verebilecek bir alan.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
selçuk sayın
|
Pts 09 Tem 2007, 10:47
>Ahlatlıbel Cankaya Belediyesi Spor ve Dinlenme Tesislerinin icinde bir pist var.
Buyuk oldugu soylenemez,izlemesi bana keyif veriyor.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
aemresahin
|
Çrş 12 Mar 2008, 01:05
Öncelikle herkese merhaba
Benim kartingle tanışmam 10 sene önceye dayanıyor. Kocaeli'nde, Adapazarı'nda ve Ankara'daki birçok pistte arkadaşlarımla beraber yarışmanın keyfini aldım. Kendi naçizane tecrübelerimi size aktarmak istiyorum:
Ankara'da herkesin bildiği Arena Aries pisti var. Ben de burda birçok kez yarıştım. Burası hakkındaki olumlu ve olumsuz eleştirilerim şu şekilde:
1- Araçlarında Honda'nın karting araçları için ürettiği motorlardan kullanıyorlar ki Honda bu konuda tartışmasız lider konumda. Ayrıca en son konuştuğumda üniversitelerle işbirliği yapıp yeni bir zincir aktarma sistemini araçlarına uyguluyorlardı. Yani kendi araçlarını kendileri yapıyorlar ki bu gerçekten takdir edilecek bir durum.
2- Pistleri çok büyük bir pist olmasına rağmen sadece bir tane düzlük konmuş.
3- Yolları bakımsız. Önünüze tümsek, çukur veya toprak çıkabiliyor.
4- En önemli konu ise araçlar. Araçlarını kendileri yapmalarına rağmen hakimiyet ve kontrol çok kötü. Çok sert direksiyonları var ki virajlarda kollarınız ağrıyor. Ayrıca frenleri de o kadar sertki ne kadar sert basarsanız basın iyi tutmuyor.
5- Görevliler ilk başta kibar davranıyorlar ancak yarış ilerleyip sizi uyarmaya başladıklarında resmen aşağılamaya başlıyorlar. Bu her gittiğimde başıma geldi.
Sonuç: Güzel bir pist, kötü bir idare ve araçlar. Yarış bittiğinde heryeriniz ağrıyor olarak kalkıyorsunuz...
Benim şu ana kadar Ankara'da en çok beğendiğim pist Demetevler'deki Cemre Parkı'nın içindeydi ve Ankara'nın en uzun pistiydi. Araçları da iyiydi ancak son gittiğimde kapanmıştı
En son Gölbaşı-Mogan Parkı'nın içindeki piste yeni açıldığında gitmiştim. Araçları orjinal karting araçlarıydı ve çok iyiydi. Pistleri de kısa olmasına rağmen yarışması zevkliydi.
Yine Gölbaşı Ahlatlıbel'de Çankaya Belediyesinin tesislerinde bir yarış pisti var, burası da normal kalitede bir yer.
Umarım ileride daha çok kaliteli araçlara, uzun pistlere ve bilinçli idarecilere sahip karting pistleri artar.
Ahmet Emre ŞAHİN-Mak.Müh.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
yesil yol
|
Cmt 19 Eyl 2009, 18:25
ANKARANIN EN YENİ VE EN İYİ PİSTİ ACILYOR . ANKARA GİBİ ADINA YAKISIR BİR PİST. GO-KART A ANKARALILARI F1 PİLOT ADAYLARININ YETİŞTİRECEGİ BİR PİST ARACLAR YENİ ASFALT SÜPER YAG GİBİ SUYUN ÜZERİNDE KAYAR GİBİ GİDİYORSUN ACILIŞ TARİHİNİ BİLDİRMELERİNİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ANKARA GO-KART ÇANKAYA MÜHİYE DE(BİRLİK MAHALLESİ ALTI CANKAYA KÖPEK YETİŞTİRME MERKEZİ YANI).SON DÜZENLEMELER YAPILIYOR
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ceyhun_58
|
Cmt 19 Eyl 2009, 18:58
| Alıntı: |
| ANKARANIN EN YENİ VE EN İYİ PİSTİ ACILYOR . ANKARA GİBİ ADINA YAKISIR BİR PİST. GO-KART A ANKARALILARI F1 PİLOT ADAYLARININ YETİŞTİRECEGİ BİR PİST ARACLAR YENİ ASFALT SÜPER YAG GİBİ SUYUN ÜZERİNDE KAYAR GİBİ GİDİYORSUN ACILIŞ TARİHİNİ BİLDİRMELERİNİ BEKLİYORUM ARKADAŞLAR ANKARA GO-KART ÇANKAYA MÜHİYE DE(BİRLİK MAHALLESİ ALTI CANKAYA KÖPEK YETİŞTİRME MERKEZİ YANI).SON DÜZENLEMELER YAPILIYOR |
Reklam kokan hareketler gibi sanki
-ARİES ARENA HİPODROM-
20 000 m2 alan üzerine kurulu hipodrom pistimiz 1 100 mt uzunluğunda olup pist genişliği 8 metredir.
20 Adet 6,5 hp Kırmızı kart Marka,
4 Adet 2 x 6,5 hp Aries Kart marka,
4 Adet Junior Kart marka Go-Kart lar ile 24 saat yarış severlere hizmet vermekteyiz.
* Gece Aydınlatması
Sitesinde böyle açıklamalarda bulunulmuş aynı firmanın birde gimatta tesisi var ama okadar iyi değil.
6.5 hp araçlarla 10 dakika 10 tl
9 hp araçlarla 10 dakika 20 tl
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
ömer faruk öztürk1
|
Cum 04 Arl 2009, 00:26
arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum go-kart bence araca bakar piste degil ben 12 yıldır go-kart ın içindeyim bence forum alışveriş merkezinde ki araclar mükemmel rimo alman yapımı araçlar almanyanın sondan bi önceki araçları almanyanın yaptıgı son araçlar ise maltepe alışveriş merkezi -3 otoparkında benim bildigim kadarı ile ankaranın tek kapalı go-kart pisti bence denemeye deger forumdaki araçların aynısı birde kızılcahamam asya termal tatil köyünde var ben altınparkta sürdüm sanki bmw den inip şahine binmiş gibi oldum ayrıca yarışmak için bence düz pist degil virajlı yolları tercih ederim çünkü düz pist te yarış yapmak saçmalık olur virajlı yollarda aracın devri düşecek ki arkandaki adam yetişebilsin siz tedirgin olun geçecek diye peşinizdeki heyecanlansın ki tadı çıksın yani yenebilmek için ustalıgını konuşturacaksın.Denemenizi tercih ederim hoşçakalın...
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
İbrahim Sarıca
|
Cum 04 Arl 2009, 11:12
Forum avm de geçiş alanı çok az. Pist çok dar ve 2 araç yan yana sığmıyor çoğu yerde. Sadece başlangıç noktasına gelirken bi geçiş alanı var. O yüzden Aries Arena çok daha güzel bence. Altınpark da fena değil ama hep aynı tür 180 derecelik virajlar. Aries Arena da çok güzel şikanlar felan var. Pisti çok zevkli yani.
|
|
mesajı beğendiniz mi?
|
 |
|