sayfa 6  |
 |
ersel çoktezcan
14 yıl önce - Cmt 21 Şub 2009, 13:32
Uludağ'ın ortaklarından Ali Cakalıoğlu şimdi Bursa'da Metro firmasına baktığı için bu yazıhaneler Metro'ya geçti.
bıraz gec bı cevap olucak ama alı cakalıoglu metronun değil lüx yalova seyahatın ortaklarındandır ve halen bu statusunu korumaktadır
|
 |
Omerbursa
14 yıl önce - Prş 23 Nis 2009, 14:53
Bursa Uludağ gerçekten bi efsaneydi! o Teleferikli logosuyla uludağ yazısıyla yeşili beyazıyla uludağ gazozu çokoprensiyle yıkılmıyacak bir dev gibiydi Bursa'da.
Neden kapandığını bilmiyorum ama NİLÜFER Turizm satın aldı diye biliyorum.
Kısacası Uludağ bir efsane olarak o zamanlarda yaşayan Bursalılara bir hatıra kaldı.
Artı parantez balıkesirli o firmayıda şiddetle kınıyorum efsane ULUDAĞIN yazılışını rengini resmen argo tabirle çakmışlar.
Son olarak Nilüfer Turizmi de Uludağın şahlandığı zamanlarına benzetiyorum şu anda hizmet ve filo olarak Türkiyede tek firma Nilüfer!
Umarım hatlar arttıkça metroda olduğu gibi kalite sıfırın altına düşmez..
|
 |
FıratKaradağ
13 yıl önce - Sal 28 Tem 2009, 00:04
Nilüfer Turizm'in Travego araçlarına monte ettiği yeni koltukları ve multimedya düzeneği. 7 kanal uydu tv, 3 kanal dvd film, ön görüş kamerası, gps gibi özellikleri var fakat henüz tam fonksiyonel çalışmıyordu. Grammer marka koltuklar ise kısa bir yolculuk için rahat, fakat ön tarafı görememek sıkıntılı, yani kapalı bir kutu hissi verebiliyor. İstanbul-Bursa arası ise 3 saat, bu da tercih için yeterli. Tek eksik ise ikramların kalitesizliği ve Nilüfer Catering gerçeği.
(+)
(+)
|
 |
yalcın ozturk54
13 yıl önce - Prş 11 Şub 2010, 16:32
birinci sayfadaki
birinci sayfadaki gökhan varişler haklıdır ayakta yolcu alıyorlar dı ama zon zamanlarda bayramların dışında almıyorlar ve muavinlerde egimişler ve insana eski sigi bi davranmıyorlar
|
 |
Emre YEŞİLKAVAK
13 yıl önce - Çrş 24 Mar 2010, 20:56
Uğur Karoser Sanayii Bursa imalatı DAF marka çift katlı otobüs. Rahmetli dedem Fevzi Yeşilkavak ve babam Caner Yeşilkavak ' a saygılarımla... Ellerine sağlık...
(+)
|
 |
Serdar_Valerii
13 yıl önce - Çrş 24 Mar 2010, 22:27
70'lerden 1983 yılına kadar Ankara-Bursa çok gittik geldik. O dönemde Ankara-Bursa arası sadece Kamil Koç ile gider gelirdik. Başka firma yok diye bilirdik. Şimdilerde Çanakkale firmaları bile Ankara-Bursa bileti kesiyor.
|
 |
Emre YEŞİLKAVAK
13 yıl önce - Pts 29 Mar 2010, 20:26
Türkiye'de Mercedes O 302 üretimi ilk olarak rahmetli dedem Fevzi Yeşilkavak tarafından Bursa Uğur Karoser bünyesinde 1968 yılında Otomarsan' dan önce yapılmıştır. Ayrıca Türkiye' de otobüslerde otomatik kapı sistemini ilk kez uygulayan yine Fevzi Yeşilkavak ve Uğur Karoser olmuştur. Bende rahmetli dedemin anısına elimdeki bazı fotografları sizlerle paylaşmak istedim saygılarımla...
Uğur Karoser İmalatı O 302 lerden bazıları...
(Fevzi YEŞİLKAVAK otobüsün önünde solda)
(+)
Rahmetli dedem Fevzi YEŞİLKAVAK (solda) ve bir zamanlar Bursa - Yalova - İstanbul hattında Uğur Karoser İmalatı O 302' si ile yolcu taşımacılığı yapan rahmetli eniştemiz Hikmet ATLAS. Her ikisinide rahmetle ve özlemle anıyoruz, saygılarımla...
|
 |
ramazanyumak
12 yıl önce - Pzr 13 Hzr 2010, 23:26
bursanın efsanevi turizm şirketiydi uludag turizm. ben 95-99 yılları arasında host olarak çalışmıştım, 95 in başlarında çift katlıların şaşalı günleriydi yanılmıyorsam 72 kişilik olan bu otobüsler uludag turizmde sırfyolcular rahat etsin diye diz mesafeleri artırılarak 60 kişilige düşürülmüştü, bursa istanbul hattında ful gider ful gelirdik ankara bursa hattındada uludagın arabası dolmadan diger firmaların dolu gittigini hatırlamam, 95 yılının ortalarında ilk portakal rengi 0403 bursa istanbul hattında hizmete girdi ve bilet bulmak büyük şanstı bu araca.uludagın sahibi ferit yıldırım oglunu trafik kazasında kaybettikten sonra çok disiplinle takip ettigi kontrol sistemini zayıflatmaya başladı,98 yılından sonra dogru dürüst firma arabası kalmamış hep şahıs arabalarına dönmüştü,şöförler maliyeti düşürmek için lambur lumbur yolda bulduklarını muavin diye araçlara doldurmaya başladılar,kontrollerde yapılmadıgı için çogu arabada yolcuya dagıtacak ikram bile bulamıyorduk,bir keresinde bursadan ankaraya araçta su bile olmadan gittigimizi hatırlarım,şikayet ettigimizde araç personeline işlem yapılmaz üstüne üstük araç sahibi gelip sen nasıl beni şikayet edersin diye fırça atardı,her şeye ragmen çok sadık yolcusu vardı askerlik nedeniyle hostlugu bıraktım döndükten kısa bir süre sonrada bir gecede firma kapandı. inanıyorum şimdi açılsa gene bursanın bir numarası olur
|
 |
halit.pb
8 yıl önce - Prş 25 Eyl 2014, 22:35
Eski işletmeler
Kayıt düşmek amacı ile:
Yukarıda sadece bir üye değinmiş. Bir de Moda Otobüs şirketi vardı. Yalova Bursa arasında çalışır (bilemiyorum.., belki birkaç hat daha olabilir), hemen Eski Yalova İskelesi'nden kalkardı.
Bursa'ya, genelde 1960'larda "Ekspres'lerle" Paşabahçe veya diğer iki İngiliz kardeşi veya "Yalova Postası" ile tekmil adalara uğrayarak gider ve genelde bu arabalarla devam ederdik...
Yanlış hatırlamıyorsam biletlerin üstünde bir isim (kadın adı) yazardı.
O Yalova... ve onunla birlikte ne çok şey değişti...
|
 |
Misafir 144
7 yıl önce - Pzr 15 Ksm 2015, 22:59
Arkadaşlar uludağ firması 4 ortaklı bir firmaydı 1ferit yıldırım 2 ismail yıldırım. 3 ali cakalı ve perde arkasından ekrem usta. Ferit yıldırım ın oğlu (okan )trafik kazasinda vefat etti.ferit yıldırım okanin ölümünden sonra elini işler den çekti.ismail yildirim a bıraktı çok gecmeden ismail yıldırım da vefat etti. Daha sonra TMSF şirkete el koydu ve şirket satildi ama sadece isim satilmadi BALİKESİR ULUDAĞ olarak devam etmektedir
|
 |
sayfa 6  |