Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Mustafa Yıldırım
16 yıl önce - Sal 27 Şub 2007, 15:59
[İST-G1.102] - Yavaş İlerleyen İşlerle İlgili Ortak Tepki Verelim



Arkadaşlar,

Taksim-Yenikapı metrosunda Anıtlar kurulu yüzünden yaşanan zaman kaybına tepki olarak ve bundan sonraki işlerde yavaşlama oluşmamasını sağlamak için forum içerisindeki yazışmalarda bu konuyla ilgili tepkilerimizi de içeren bir ortak basın bildirisi veya yürüyüş yapma fikrini ortaya atmıştım. Bazı arkadaşlar forum içinde veya özel mesajlarla bu önerime destek verdiler. Ben de bu fikri olgunlaştıralım diye düşündüm. Bu konuda sizin de fikirlerinizi ve yapılabilecek işlerle ilgili görüşlerinizi bekliyorum. Herşeyden önce şunu söylemek istiyorum: Amacım kesinlikle bir bölünme yada kaos ortamı sağlamak değil. Bu sitede hep güzel şeylerden bahsedilme amacının var olduğunu da biliyorum. Sadece devlet kurumları arasındaki sürtüşmelerden veya yavaş işleyen süreçlerden dolayı halkın ne kadar şey kaybettiğinin bilinmesini ve koyun olmadığımızın görülmesini istiyorum. Bu oluşumda lider olmak gibi bir isteğim de yok, beraberce bişeyleri başarıp tepkimizi ortaya koyalım.

Saygılar


mehmetkoru
16 yıl önce - Sal 27 Şub 2007, 17:13

Alıntı:
Amacım kesinlikle bir bölünme yada kaos ortamı sağlamak değil. Bu sitede hep güzel şeylerden bahsedilme amacının var olduğunu da biliyorum. Sadece devlet kurumları arasındaki sürtüşmelerden veya yavaş işleyen süreçlerden dolayı halkın ne kadar şey kaybettiğinin bilinmesini ve koyun olmadığımızın görülmesini istiyorum


Forumda yapılan eleştiriler, kurumları ve şahısları yıpratma veya karalama amaçlı değil. Sadece yanlış veya eksik yapılan işleri ortaya koyup, nasıl daha iyi olabilir amaçlıdır. ( En azından benim eleştirilerin amacı öyle )

Ben şahsen Taksim Meydanı gibi bir yerde basın bildirisini destekliyorum.


ercan karaarslan
16 yıl önce - Sal 27 Şub 2007, 19:04

Ben katılırım.

sinanöngü
16 yıl önce - Çrş 28 Şub 2007, 18:44

Arkadaşlar hep sessiz kalmaktan kaybetmedik mi? Bence artık bazı şeylere ses çıkarmanın zamanı geldi de geçiyor bile.



ANA SAYFA -> ULAŞIM