1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 10  |
 |
scoskun0661
12 yıl önce - Çrş 02 Mar 2011, 15:15
Alıntı: |
Trabzon Belediyesi 5 adet yeni MAN otobüs almış.( ulaştırma dünyası gazetesinde gördüm |
Trabzon Belediyesi 5+5 toplam 10 tane almıştı 3-4 ay önce. Şimdi 2011 model Man Lion’s City T (A78) tip yarı alçak tabanlı, dizel solo tip belediye otobüsünden 10 adet daha alıyor.
|
 |
yılmaz büktel
12 yıl önce - Prş 03 Mar 2011, 14:42
Lütfen güncel haberler ve fotolar için ayrı başlık açın burası nostalji başlığı
|
 |
yılmaz büktel
11 yıl önce - Pzr 11 Eyl 2011, 17:03
8. sayfada Mert'in yüklediği resmin daha iyi bir örneğini buldum.
Mert Demiş.
Trabzon park meydanında ,Man SL200'ün arkasında sıralanmış otobüslerden 3.'sünü sanki solo İkarus'a benzettim, ön cam ortasındaki kromajlı çıta ve açık gibi duran ön kapının kanatlarının ince oluşu gibi sebepler İkarus fikrimi güçlendiriyor ama bilmiyorum siz ne düşünürsünüz bu konuda ? resim fazla net olmadığı için daha fazla büyütemedim |
(+)
3. otobüs bana da İkarus gibi göründü ama onun solundan gelen ne, onu çözemedim. İkarusun önündeki karanlıkta kalan araç yine o302 olmalı, en arkadan da peronlara girmek üzere olan bir mansl200 farkediliyor.
Alttaki resim de durakların biçimlenişine bakılırsa aynı dönemlerden olmalı ama belki Manlar gelmeden önce alınmış bir resim. Çünkü park kenarında sadece 3 tane 0302 mersedes otobüs görülüyor. Ancak perona yanaşmış arkası görünen otobüs belki Man sl200 olabilir ama 0302 mersedes olmadığı kesin
(+)
|
 |
mert1969
11 yıl önce - Sal 27 Arl 2011, 00:59
3. otobüs bana da İkarus gibi göründü ama onun solundan gelen ne, onu çözemedim |
Üstadım haklısınız çözmek gerçekten zor gibi 302'ye de benziyor ama acaba aşağıdaki "1" numaralı Mercedes-Benz 321 olabilir mi?
Resim 1989 yılından.Araçta resmi plaka var , ama çarpma kapılı..doğrusu" resmi kurum servisi" desek , o zaman reklam niye taşıyor??Yorumlarınızı bekliyorum..
(+)
|
 |
yılmaz büktel
11 yıl önce - Sal 27 Arl 2011, 01:23
Resim 1989 yılından.Araçta resmi plaka var , ama çarpma kapılı..doğrusu" resmi kurum servisi" desek , o zaman reklam niye taşıyor??Yorumlarınızı bekliyorum.. |
Aslında yorumlar önceki sayfalarda mevcut. Ama Mert üstadı tebrik etmek gerek
1 numaralı mersedes 321 in renkli resmini bulmuş. Aslına bakarsanız 1989 yılı bu otobüs için geç bir tarih. Filodan çıktıktan sonra, Mert'in söylediği gibi servis aracı olarak çalışmış olabilir. Belki de yayın 1989 olsa da resim daha eski tarihli olabilir. İlgi dersanesi araştırdım, 1973-74 yıllarında açılmış eski bir dersane imiş. yani resim 1973-1989 arasındaki herhangi bir döneme ait olabilir. Aşağıda ki resimler de önceki sayfalarda Taner ve benim paylaştığımız, çarpma kapılı 1 ve 2 numaralı mersedes 321leri görüyorsunuz.
(+)
(+)
|
 |
sayfa 10  |
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
|