Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
Serhat Küçüközler
15 yıl önce - Prş 05 Tem 2007, 23:29

Sayın Yılmaz Büktel Demişki;
Alıntı:
resimde görünen Hayat sineması olan eski kilise bugün yok herhalde çünkü trabzona geldiğimde böyle bir yapı gördüğümü hatırlamıyorum.hatta burasını taksim meydanına benzetmek bile zor

Yılmaz Bey haklısınız bu bina artık yok.Son dönemdeki yol çalışmaları sonunda ortaya çıkan görüntüyle fotoğraf arasında çok fark var.  

(+)
Tanjant'tan bakış...

Volkan Soner
14 yıl önce - Sal 01 Tem 2008, 12:51

Ktü - Beşirli seferi yapan otobüsler

ibrahim10
14 yıl önce - Sal 01 Tem 2008, 13:05

(+)

yılmaz büktel

14 yıl önce - Sal 01 Tem 2008, 13:32

Volkan'ın gönderdiği otobüsler güncel ama bize bugünkü filodan haber veriyor.

İbrahim'in resminde ise Taksim meydanındaki durakları görüyoruz ama otobüslerin modellerini teşhis etmek zor. Öndeki otobüs 0302 mersedes ondan kuşkum yok ama arkadakine bir şey söyleyemiyorum.

resmin ön planında ise istanbulda çok görülen ve tutulan baltabaş renolarırdan sonra, Türkiye'de imal edilen renault-saviem marka bir midibüs farkediliyor. Trabzon'u çok iyi bilmediğim için resme bir zaman aralığı belirleyemiyorum.

Trabzon'da çalışan 70ler öncesi araçları bilmiyorsak ta, bu tarihten sonra 0302 mersedes, körüklü ve körüksüz Man otobüslerin çalıştığını resimlerle belgelemiş bulunuyoruz. ancak arada tespit edemediğimiz başka modellerde olsabilir

Volkan Soner
14 yıl önce - Prş 03 Tem 2008, 01:17

Evet, gönderdiğim fotoğraflar güncel fakat eskiden beri o araçlar kullanıldığı için koyabiliriz diye düşünmüştüm...
Şuan Trabzon'da bu fotoğraftaki körüklü otobüsler haricinde O302 ve Mercedes Conecto, Akçaabat'ta ise BMC kullanılıyor...

sayfa 3
« önceki   1234 ... 101112   sonraki »
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler