1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Sal 16 Oca 2007, 17:09
Trabzon - Nostaljik Belediye Otobüsleri
Trabzon Nostaljik Belediye Otobüsleri
Nostaljik serilerde son kent olarak Trabzona sıra geldi, gerçi erzincan ve rize de sırada ama onlarda kaynak az, bir şeyler daha bulmaya çalışıyorum. Trabzon da en son 1983 kasımında gördüğüm kent. 1983 kasımında erzurumda deprem olduğu gün trabzondaydım ve oradan erzuruma korku içinde gittiğimi unutmam. Trabzona gittiğim zamanlar hep 0302 mersedes belediye otobüsleri görmüştüm, öncesinde farklı marka ve modeller var mıydı , elimde eski kartlar da olmadığı için bilemiyorum. <bir de otobüslerin hareket noktası olan taksim meydanı bana istanbulu hatırlattığı için buraya özel bir sempatim vardı. sanırım trabzonda bir kez otobüs yolculuğu yapmış ve Soğuksu daki atatürk köşküne gidip gelmiştim.
En son yılmaz büktel tarafından Sal 16 Oca 2007, 17:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Sal 16 Oca 2007, 17:11
Taksim meydanı ve otobüs peronları. dikkat edilirse 4 otobüsün tamamı da 0302 mersedes. mersedesten başka araç gözükmüyor.
(+)
sol başta perona gelen otobüsün detayı.
(+)
Taksim meydanını konak meydanı olarak karıştırmışım, Mehmet Berberin uyarısıyla değiştirdim.
En son yılmaz büktel tarafından Sal 16 Oca 2007, 17:57 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
erincar
16 yıl önce - Sal 16 Oca 2007, 17:45
Sayın Büktel,
1969 ile 1972 yılları arasında Trabzon'da yaşadım. O yıllarda 321 tip Mercedes Benz otobüsler kullanılmaktaydı..
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Çrş 17 Oca 2007, 13:26
Yine Taksim meydanı ve perunlarda o302 mersedes belediye otobüsleri.
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Prş 18 Oca 2007, 13:12
Taksim(Atatürk) meydanında, 0302 mersedeslerden farklı iki belediye otobüsü. Otobüsler yan camlarının yapısıyla mersedese benzemiyor, ön taraflarını da görmek mümkün değil. cam yapıları ve tekerlek boşlukları man-büssingleri andırıyor ama Trabzonda man lar çalıştımı bilmiyorum. ayrıca bu iki kriterle de kesin man-büssingtir diyemiyorum. Trabzonlu wowcuların ve M.ali beyin yardımlarını bekliyorum.
(+)

|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
|