|
 |
Ahmet22
|
 |
dailama
13 yıl önce - Pts 08 Hzr 2009, 00:18
Doğanın katledilebileceği ve siyanür zehirlenmelerinin olabileceği bir yer olması beni korkutuyor.İnşallah hükümet ve ilgili 5 ailenin sahibi olduğu yada yerli ortağı olan firma doğaya ve bize acır.
|
 |
dailama
11 yıl önce - Pzr 15 May 2011, 01:05
Kaymaz da ağustos ayında siyanür ile altın madenciliği başlayacak.Kaymazın doğası tahrip olacak,dev çukurlarımız ve zehirli atık havuzlarımız ve siyanür karışmış toprağımız olacak.Ve o topraktan bizlerde zehirleneceğiz.İsterseniz bergamanın ovacık madeninin fotoğraflarına bakın inanmıyorsanız.Ama herkesi parayla susturuyorlar.Gelişmiş ülkelerde siyanür ile altın çıkarmak kanunlarla yasak,sadece geri kalmış ve sömürülen ülkelerde siyanürle altın çıkarıyorlar.altın işletmeciliği dünyada 3 yahudi ailesinin elinde biri de Eurogold firması.Tepkilerden dolayı Koza davetiye firmasına iş yaptırıyor gibi görünüyorlar.davetiye basan firma altın madenciliği işinde ne komik demi.Koza firmasının da kimlerin olduğunu tahmin ediyorsunuzdur.Her 1 gr altın için tonlarca kaymaz toprağını siyanürle karıştırıp işlem yapılacak ve ne kadar altın çıkarıldığını şirketten başkası bilmeyecek.sadece 20-25yıl asgari ücretle çalışacak işçiler,birkaç adet de lojmandan başka hiçbir katkısı olmayacak Kaymaz'a.Çocuklarına ve torunlarına ise zehirli topraklar ve dev çukurlarla tahrip edilmiş bir ilçe bırakacaklar.
Allah ülkeme,şehrime böyle kötülük yapanları kahretsin.Biliyorum ki herkesi satın alacaklar.Sadece onları Allah'a havale ediyorum.araştırmak isteyenler için http://www.reocities.com/siyanurlealtin/
|
 |
Murat cyln
4 ay önce - Pts 07 Ksm 2022, 12:57
Yerleşim yeri merkezinden çok sık geçmeme rağmen gezme imkanı hiç olmadı.
Eskişehir - Ankara karayolu üzerinde Sivrihisar Eskişehir arasında güzel bir kasaba. yaklaşık olarak Sivrihisara 30 km Eskişehire ise 55 km kadar uzaklıktadır.
Kuru fasülyesi meşhurdur.
|
 |
|