Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Akın Kurtoğlu

16 yıl önce - Prş 16 Ksm 2006, 01:26
Ulaşım Bölümündeki Başlık ve Mesajlarla İlgili Muhtelif Şikâyetler

Takdir edersiniz ki, İstanbul-ULAŞIM bölümü, bugün itibarıyla; 67.000 mesaj ve 1300'den fazla başlıkla, ülke içinde ülke gibi oldu siteiçinde... Bundan ötürü bölümün takibi, özel olarak atanan 5 denetçi tarafından yapılmakta ve yine de tam randıman alınmakta zorlanılmaktadır... Birbiri peşisıra açılan başlıklar, ardarda 24 saat boyu bölüme yağan mesajların kontrol altına alınabilmesi bayağı zorluyor Ulaşım Denetçileri'ni... Bu yüzden, içinde bulunduğumuz bu başlık oluşturulmuş olup, bölümün içindeki başlık ve mesajlarla ilgili gözünüze çarpan nahoş durumları, yanlış başlığa gönderilen mesajları, tansiyonu çok fazla artan tartışmaları vs... buraya iliştirmeniz ve Ulaşım Denetçileri'ni uyarmanız mümkündür...

İstanbul-ULAŞIM Site Denetçisi
Akın KURTOĞLU

Serhat Küçüközler
15 yıl önce - Pts 01 Ekm 2007, 23:20

Saygısızlık etmek istemiyorum, kusura bakmayın ama canı sıkılan başlık açmaya başladı; şikâyetçiyim...

Eray Falay
15 yıl önce - Pts 01 Ekm 2007, 23:27

Alıntı:
Saygısızlık etmek istemiyorum, kusura bakmayın ama canı sıkılan başlık açmaya başladı; şikâyetçiyim...

Serhat bey (+)1 altına imzamı atarım.
Aynı şekilde bende şikayetçiyim gerekli gereksiz ok sayıda başlık açılmakta ve bende bundan her geçen gün rahatsız olmaktayım.

kutlay34
15 yıl önce - Pts 01 Ekm 2007, 23:33

Gereksiz başlıklar tüm hızıyla açılmaya devam ediyor malesef... Her başlık açana sanki madalya veriyorlar... Biri marmaray, diğer ÖHO'ları kötüleyici başlıklar açıyor, YETER ARTIK!!!! Hepsini kendilerine ait 1'er başlıkta toplayacağımıza başlık daha da bölünüyor...

İşte o başlıklardan bir tanesi
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=47513

Ulaşım'ın 67.000'inci mesajını böyle atmak zorunda kaldım... Kusura bakmayın...

En son kutlay34 tarafından Sal 02 Ekm 2007, 00:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Meriç Erdem
15 yıl önce - Sal 02 Ekm 2007, 00:03

Denetçilerimizin işine karışmak olacak ama;
Sanki ''Güncel Şehirlerarası Otobüsler'' ve ''Güncel Şehirlerarası Otobüsler-Haberler ve Yorumlar'' başlıkları miadını doldurdu.

Akın Kurtoğlu

15 yıl önce - Sal 02 Ekm 2007, 00:05

Yahu, bize da acıyın biraz... 1300 başlık var. Hergün bunların aktif olanlarının tamamını 4-5 defa taramak durumundayız (günde ortalama 300-350 mesaj akıyor Ulaşım bölümüne)... 24 saat boyunca, hiç durmadan, her 4 dakikada bir yeni mesaj iliştiriliyor... Lütfen;

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=34095

indeksinden önce bir tarama yapalım... Burada eksik olan (henüz indekslenmemiş) başlıkları da;

http://wowturkey.com/forum/ttum.php?bolum=19

kısmında, sağ üstteki kutudaki; ada göre, en çok okunana, en çok cevap yazılana, en son açılana göre... seçeneklerinden birisini kullanarak tarama yapmanız mümkündür...

Akın KURTOĞLU

ümit 806

15 yıl önce - Sal 02 Ekm 2007, 01:10

Başlığı okurken seçim sonuçlarını televizyondan izler gibi hissettim kendimi. Açılan sandık sayısı şu kadar, oyların partilere göre dağılımı bu kadar.... 6-7'şer dakika arayla farklı kişiler tarafından aynı şey yazılmış. Her aynen katılan (+1) altına imzamı atarım oyu vermek yerine gelip altına bunu mesaj olarak yazsa pek tabi ki burası açılan başlıkların kontrol edilemeyeceği bir hâle döner.

Cem Akkılıç

15 yıl önce - Sal 02 Ekm 2007, 01:49

Ortada tuhaf bir durum var bu kesin.Yetkililerinde yapacağı fazla birşey yok gibi.Bu malesef zor bir durum.Şimdi ben bir konuda soru sormak istiyorum.Bir konu tartışılırken ve o konuda fikir belirtirken konuyla alakalı olmadığı düşünülen aslında sadece bir örnek olan başka bir konu için yeni başlıkmı açılmalı yoksa konunun içinde kalınıpmı eklenmeli.
Biraz açalım meseleyi.Ben kişisel olarak ve tabi duygusal olarak Paşabahçe ve Fenerbahçenin müzeye dönüştürülmesini istiyorum(olacağına kesinlikle inanmasamda)Bazıları hala seferde kalmasını isteyebilir bunu anlayışla karşılarım ama o zamanda bir kaç yıl sonra müzeye gidecek halleride kalmayabilir.(gemilerin makine personeli canla başla çok iyi çalışıyorlar bunu biliyorum ancak bu farklı bir olay)Bu konuyuda doğal olarak yeni bir başlık açmaktansa(HADİ GELİN MÜZE OLSUNLAR gibi bir başlık)konunun içinde tartışmaya açmak istedim.Böylece yeni bir başlık açmayıp başlık kirlenmeside yapmamış olduğuma inandım.Konu müzecilik olduğu için ve İstanbulda hiç şehirhatları vapuru müzesi olmadığı için mecburen burnumuzun dibindeki Koç müzesinden örnekler verdim.Hayatında denizaltı gemisi görmediği belli olan hatta ne işe yaradığından kendisininde haberi olmadığı belli olan yeni ve sürekli kovulan bir üye bana tavsiye ettiği bir denizaltı başlıklı link gönderdi.Gerçi bu konu Akın abi sayesinde halledildi.Şimdi ben verdiğim örnekle 6 adet müzede segilenen denizaltı fotosuyla konunun dışınamı çıkmış oldum?.Eskişehirdeki arkeoloji müzesinden söz etseydim hak verilebilirdi.Eski bahçe tiplerimizin ileride müzeye konulma ihtimaline karşı(inanmasamda)olası kötü şartları sergilemek istedim.Hala inanıyorum ki bir forumda bir başlık altında tartışılırken, çok uzak, konuya tamamen alakasız olmayan, bir ucundan konuyla alakalı olup hatta hayati olabilecek örneklerin verilmesi doğaldır.Bu konunun saptırılması değildir.
Direkt olarak denizaltı fotoları koyupda konu müzecilik olmasaydı o fotolar orada sırıtırdı.Gidip denizaltı başlıklarına bir göz attım;adam boğazda bir denizaltı fotosu çekmiş onu yayınlamış bir başkası askerlik anılarını anlatmış,bir diğeri tuttuğu takımın linklerini denizaltı fotosu diye koymuş(Akın ağbi onun canını yakacak).Şimdi ben hayati bir konu olan eski bahçelerimiz için müze kavramını denizaltı örneğinden yola çıkarak bu sözünü ettiğim başlıktamı yayınlamalıydım?Ya da başlık kirliliği yapıp yeni bir başlıkmı açmalıydım.?Evet ilk bakışta vapurla denizaltı kavramı kesinlikle uyuşmuyor bunu bilmiyormuyum sanki.Ama başka bir müze örneği varmı ki?
Neyse bu konu fazla uzadı.Ağzımdaki baklayı çıkartmalıyım.Akın ağbi başta olmak üzere tüm bahçesever dostlara soruyorum.Bizler bahçeler için ne yapabiliriz?Lütfen bu konuyu tartışalım.Yapamıyorsak elden birşeyler gelmiyorsa halk tabiriyle EYVALLAH.
Ancak yapılabilecek birşeyler olduğuna hala inanıyorum.(kesinlikle umutsuz olsamda).

Eğer yapılabilecek birşeyler varsa ve bizler yapamazsak ileride bu forumun ilgili yerlerine yazılacak mesajları ben şimdiden yazayım sizlere!

-Vah vah tüh tüh gitti güzelim Paşabahçe

-İşte bu olmadı neden müze yapmadılar ki?Hiçmi uğraşan olmadı

-Şu Fenerbahçeye bakın ne güzelde süzülüyor şu fotoda.Niye müze yapmazlar bu değerleri.

-Gelecek nesillere gösterebileceğimiz,tanıtabileceğimiz bir tarihi vapur daha yok edilmiş yazık...

Bilmem anlatabildim mi?

Herkese sevgiler

Cem Akkılıç

kemalcanhakkı

15 yıl önce - Sal 02 Ekm 2007, 14:27

Alıntı:
Ulaşım Bölümündeki Başlık ve Mesajlarla İlgili Muhtelif Şikâyetler

Hocam Sitede Her Uyeden Siteye Bir Katkı Diye Baslık Vardı
Buradada Boyle Bir Uygulama Baslatabiliriz mesela Bu Baslıgı Silebiliriz
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=38549
Baslıkta İzmit İstanbul Altarnatif Ulasım Olanakları Diyor Deniz Ulasımından Baska Alternatif Yok
Bu Konuyuda Degisik İki Baslıkta Daha Once Tartısmıstık İşte O Baslıklar
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=23638
http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=34302
Bu Sekilde Site Deneticilerine Yardımcı Olabilirmiyiz?

Akın Kurtoğlu

15 yıl önce - Cum 12 Ekm 2007, 11:12

Yazımını veya içeriğini hatalı gördüğünüz ulaşım başlıkları ya da yanlış başlığa iliştirilmiş ulaşım mesajlarını burada duyurabilirsiniz.

Akın KURTOĞLU

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM