Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
Alper Ünlü

15 yıl önce - Çrş 05 Eyl 2007, 13:05

Bence diğer alışveriş merkezleri esnaf sarayını o kadarda etkilemeyecek. Sonuçta dediğiniz gibi konseptleri farklı. Diğer alışveriş merkezleri mimarileri dışında birbirlerinin kopyası. Çoğu büyük şehirde var. Esnaf sarayı ise gerek hitap ettiği kesim gerekse genel yapısı itibari ile tüm Türkiyede tek. Diğer alışveriş merkezlerinde genelde öğrenciler  food court kısmına girip yemek yiyorlar. Yoksa son derece lüks mağazalardan alışveriş yapanlar çok değil. Belki çocukluğum esnaf sarayında atari kasedi, oyun cd leri ve evcil hayvanlara bakmakla geçtiği için biraz duygusal olarak olaya yaklaşıyorum ancak Esnaf Sarayı'nın yeri her zaman ayrıdır.

U. Eren Bağcı
15 yıl önce - Çrş 05 Eyl 2007, 13:10

Kesinlikle katılıyorum. Esnaf Sarayı nın konsepti ayrı ve eski olmasına rağmen modern biryer. Yürüyen merdivenler , pet shop lar vb. ne bileyim herşeyin ilkini orada gördük. Hiçbirşey olmaz kanaatindeyim.

durukan
15 yıl önce - Cmt 08 Eyl 2007, 01:31

bende diğer alışveriş merkezlerinin esnaf sarayını etkileyeveğini pek sanmam özellikle 5-10 yıllık bir süreç çerçevesinde. arkadqaşlarında dedikleri gibi hitap ettikleri kesimler farklı babam pazarlıksız asla alışveriş yapmaz mesela yeni alışveriş merkezlerinde ise bölyle bir durum söz konusu bile diğil..

benim için her zaman yeri ayrısır esnaf sarayının.. duygusal anlamda çocukluğm orda geçti çünkü üst katta atari kasedi aramakla

166serhat
15 yıl önce - Cmt 08 Eyl 2007, 16:23
Dar ve sıkıntılı

Bu aralar batıkentteki bahçeli evimiz için kendime köpek arıyorum. Bu yüzden esnaf sarayına gitmek zorunda kaldım. Tarihi yerler sevenler için güzel bir yer... Koridorlar dar, karanlık ve kirli... Modaya uyan, güvenlik kontrolü yapan yapmacık görevliler... Birkaç sene önceye göre dükkanlar daha boş... Yani terkedilmiş.

Alper Ünlü

15 yıl önce - Prş 20 Arl 2007, 01:27

Bayram ve Yılbaşı öncesi Esnaf Sarayı:

(+)

sayfa 2
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR