Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Aykut Onrat

16 yıl önce - Cum 06 Ekm 2006, 21:18

Bahse konu olan ESNAF SARAYI fotoğraflarını bu konuya yüklemek isterim. Nede olsa Eskişehirimizin ilk alışveriş merkezi.
Akşam saati olması dolayısıyla ışığı yakalayamadım. Ama Esnaf Sarayını bilmeyenlerin görmesi açısından yaralı olacağını düşündüm

(+)

(+)

serrapir
16 yıl önce - Pzr 08 Ekm 2006, 03:34

(+)

30 Ağustos gününde İki Eylül caddesinde bulunan Eskişehir'in alışverişte kalbinin attığı yer olan Esnaf sarayının Türk bayrağıyla görünümü.

Ali KIRLI
16 yıl önce - Çrş 08 Ksm 2006, 02:03

Alıntı:
Nede olsa Eskişehirimizin ilk alışveriş merkezi.

ESNAF SARAYI'nı gezdim, gördüm ve çok beğendim. Yer olarak çok sıkışmış, park sorunu yaşanıyor. Ama hemen herşeyi aynı işhanında bulabilmenin avantajını yaşatıyor. Üstelik fiyatları da cazip... Ancak yeni gezeceklere bir öneri: İlk katlardaki ve merdiven başlarındaki dükkanlarda fiyatlar biraz daha fazla. Karar vermeden önce diğer dükkanları da gezin.

Mustafa ÇAVUŞGİL
15 yıl önce - Pts 03 Eyl 2007, 22:52

(+)

Esnaf Sarayı...

ayhana
15 yıl önce - Çrş 05 Eyl 2007, 10:58

Yeni açılan ve açılacak olan alışveriş merkezleri (Neo, Espark..) sanırım Esnaf Sarayının eski cazibesini yitirmesine yol açacaktır. Çünkü Esnaf sarayı günümüzün modern alışveriş merkezleri konseptine uygun olmayan bir merkez. Ancak şehir merkezinde olmasının avantajını da kullanabilir.

sayfa 1
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR