Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
Kemal BULUT
15 yıl önce - Prş 06 Mar 2008, 22:25

Geçengün Dr. Görgünü bir tv programında (Muhabir),biri kuantum dokunuşu,diğeri bio enerji uzmanı iki kişiyle beraber seyrettim,kendisinin ilginç fikirleri dikkat çekiciydi.Önceki senelerdeki bir program esnasında da fikirlerini hakir gören bilim adamlarının sözlü tacizlerine maruz kalmıştı.
Nedense yeni fikir sahibi insanlara köstek olmak sanki eşyanın tabiatından.Bir dinleyin,ne diyor veya ne demeye çalışıyor,çalışmalarını inceleyin.Hayır olmaz.Direk karşı çıkmak lazım.Seneler önce gene benzer,kansere çare bulan Dr. Ziya olayı vardı.Adam ilmi lince uğradı ve soluğu Amerika'da aldı,bildiğğim kadarıyla araştırmalarına orada devam ediyor.
Üniversitelerimizde bilim adamlarımız,akademisyenlerimiz başörtüsü ile uğraştıkları kadar bilimle uğraşsalar kimbilir daha ne cevherler ortaya çıkıp bir Türk olarak bilim tarihine adını yazdıracak.

Namik CAKAR

15 yıl önce - Cum 14 Mar 2008, 20:34

Alıntı:
Ahmet Çelebi kendi hazırladığı kanatları takarak Galata Kulesi'nin tepesine çıkmış, oradan kendini bırakıp denizi aşmış ve Üsküdar'da Doğancılar Meydanına inmişti.Bu başarı üzerine Hükümdar IV. Murat onu bir kese altınla ödüllendirmiş, fakat böyle bir adamın tehlikeli olabileceğini düşünerek Ahmet Çelebi'yi Cezair'e sürmüştü.

Ya deli ilan edilir böyle dahiler, ya da sürgüne gönderirler!

Dr. Seçkiner Görgün ün Türkiye ye verebilecekleri şeylerden yararlanamıyoruz! Tek ümidim arkasında kendisi gibi eleman yetiştiriyordur Inşallah.

__SHERiFF___
14 yıl önce - Cmt 12 Tem 2008, 23:58

arkadaşlar Seçkiner Görgün 07.06.2008 tarihinde kosovada geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir!

ben Seçkiner beyle yakından irtibatta olup onun teknolojilerini hep tanıtmaya baktım.

tabi bende vefatını 1 ay sonra öğrendim

insanlığın başı sağolsun ve bilim adamımız Huzur içinde yatsın....

Namik CAKAR

14 yıl önce - Cum 08 Ağu 2008, 13:02

Elinden tutulmayan Büyük bir Türk beyni. Müthiş projelerinden sadece birtanesi!

"Ne zaman adam oluruz" sorusunun sorulduğu anlardan bir tanesi de bu Video yu izledikten sonra ki zamandır.

Misafir 264

5 yıl önce - Cmt 06 Oca 2018, 16:23

Boyle degerleri degerini goremeden kaybediyoruz.

Misafir 967

5 yıl önce - Sal 20 Mar 2018, 19:24

Gencler abuk sabuk zekasiz fikirlirinizi kendinize saklayin.seckiner bey ist. Univ. Prof.larindan biridir.

sayfa 2
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET