sayfa 6840  |
 |
Mehmet şeker 2121
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 00:40
sılınsın
En son Mehmet şeker 2121 tarafından Çrş 01 Şub 2023, 12:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
|
 |
Dumu bahadir
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 06:08
Tokat yıldızı ailesine geçmiş olsun.
Tokat Sivas istikametinde karlı havada yan yatmış .
1 vefat 13 yaralı var diyor.
Haberlerde
|
 |
gokhan1300
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 12:07
Alıntı: |
hasla geçen hafta istanbul’a gittiğimde tekli koltuğa bilet aldım ama gelen otobüs 2+2 idi benim yanım boş olsa da çiftli koltukta oturanlar sıkış tepiş gittiler priz bile yoktu otobüste telefonumu şarj bile edemedim. uzun yıllar hasla yolculuk yapan biri olarak son yıllarda hiç ama hiç memnun değilim, hiçbir ayrıcalığı kalmadı. tercih edilmesinin sebebi sefer ağı çok geniş ve hatay firmaları csr ve nuru saymazsak cidden çok kötüler bundan dolayı da hatay yolcusu bir nevi tercih etmeye mecbur bırakılıyor. hatay firmaları yıllardır değişim uğruna hiçbir şey yapmadılar. kendilerini rakipsiz görüp bir şekilde kemikleşmiş yolcularıyla günü kurtarmaya yönelik yatırım yaptılar has dahil hatay firmaları artık insanlar için zorunlu tercihten öteye gidemedi. |
Seyahat başlangıç noktanız Reyhanlı yada İskenderun olmalı;bilet alım esnasında zaten aracın 46'lık koltuk dizilim görünüyor ve bilet satışı 2*1 olarak yapılıyor,yani sürpriz bir durum yok ortada.
Hatay firmalarından nasıl bir değişim beklediğinize bağlı olarak mevcut yatırımları yorumlayabilirsiniz tabi.
50 adet sıfır km araç yatırımı değil Has Turizm bölgede aynı anda yapılmış bir yatırım değildir.Tabi Has Turizm'in "araç tekeri dönsün,sağ salim gidip gelsinler" bakış açısını çok da tasvip ettiğimi söyleyemem.Liderliği pekiştirme yoluna gitmediler.Pandeminin götürdüklerini yeni standartlar olarak uyguladılar ve de devam ediyorlar,en basitinden hala ikramın olmasını savunanlardanım.
En son gokhan1300 tarafından Çrş 01 Şub 2023, 14:56 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Oğuz Çolban
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 14:52
Efe Tur filosuna daha önce RH Turizm'de çalışmış 2017 model Neoplan Tourliner katılmıştır,araç plakası 41 ANC 015'dir.
|
 |
01AliKemal
1 ay önce - Çrş 01 Şub 2023, 19:36
Benim vakıf olamadığım bir konu. Mesela otobüs kazalarında vefat olduğunda kaptan maalesef yargılanıyor. Hapse giriyor. Lakin karlı buzlu yollarda otobüs kayıp devriliyor. Kaptan yine yargılanıyor içeri giriyor. Ben bunu adaletsizlik olarak düşünüyorum. Bu kaptanlar da ekmek parası kazanıyor. Bilerek yapmıyorlar soğuk havalarda. Aşırı hız yapanları haricen tutuyorum
|
 |
alierbilir
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 01:20
Benim vakıf olamadığım bir konu. Mesela otobüs kazalarında vefat olduğunda kaptan maalesef yargılanıyor. Hapse giriyor. Lakin karlı buzlu yollarda otobüs kayıp devriliyor. Kaptan yine yargılanıyor içeri giriyor. Ben bunu adaletsizlik olarak düşünüyorum. Bu kaptanlar da ekmek parası kazanıyor. Bilerek yapmıyorlar soğuk havalarda. Aşırı hız yapanları haricen tutuyorum |
Hukuki boyutunu anlatayım:
Bir kaza oldu ve sonrasında soruşturma başlatıldı. Savcılık takograf dökümünü istiyor. Hafta tatilinden tut da sürüş saatlerine ve mola aralıklarına kadar bakıyor.
Polis kaza tutanaklarını inceliyor.
Varsa kamera görüntülerini inceliyor.
Arafta bir durum varsa bilirkişi safahati var bir de.
Kimse kaza yapacağım diye yola çıkmaz. Ama bir kaza varsa hele de bu ölümlü ise hukuk şoföre ve işletmeciye bakar. Ki olması gereken de budur. Zaten şoförde kusur yoksa kaza ölümlü dahi olsa bu onu bağlamaz. Tutuklama ya da mahkumiyet olmaz. Kusur varsa da bir zahmet cezasını çeksin zaten.
|
 |
bnizamoglu
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 10:57
Bugünü yarına bağlayan gece (03.02.23) tarihli 02.15 Bandırma-İzmir (sistemde 18.30 kalkışlı Kırklareli-Denizli seferi gözüküyor) uludağ turizm seferinin araç model bilgisini net bilen biri söyleyebilir mi rica etsem. Vardır belki yetkili biri falan. Filoyu biliyorum uludağı da detaylı ama yeni araçlarına veya modelli araçlarına binemedim o yüzden merak ediyorum. Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
|
 |
Katip Çelebi43
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 12:45
Bugünü yarına bağlayan gece (03.02.23) tarihli 02.15 Bandırma-İzmir (sistemde 18.30 kalkışlı Kırklareli-Denizli seferi gözüküyor) uludağ turizm seferinin araç model bilgisini net bilen biri söyleyebilir mi rica etsem. Vardır belki yetkili biri falan. Filoyu biliyorum uludağı da detaylı ama yeni araçlarına veya modelli araçlarına binemedim o yüzden merak ediyorum. Bilgi verebilen olursa çok sevinirim.
|
Sistem de 35 BHJ 327 plakalı 2017 MB Tourismo 16 plakası son dakika değişiklik olmaz ise bu araç gelecek
|
 |
Oğuz Çolban
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 13:14
Kontur Turizm 5 adet rengarenk Yeni Tourismo 16 araçlarını teslim almıştır.
Tunceliler Turizm 1 adet Travego 16 teslim almıştır,araçlar hayırlı uğurlu olsun.
|
 |
bnizamoglu
1 ay önce - Prş 02 Şub 2023, 13:59
Sistem de 35 BHJ 327 plakalı 2017 MB Tourismo 16 plakası son dakika değişiklik olmaz ise bu araç gelecek
|
Çok teşekkür ederim. Biletimi aldım hemen. Yolculuk etmeden önce artık buraya soracağım sayenizde yeni araçlara denk gelebilirim 😄👏🏻
|
 |
sayfa 6840  |