sayfa 57  |
 |
Misafir 7f5
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 04:02
İzmir Belediyesi Metro, Fuar gibi yatırımlarını kendi imkanlarıyla yapıyor. Devlet sürekli İzmir'e köstek oluyor. Ankara bir metre metro veya fuar yapamadı. İstanbul metroları hep devlet desteğiyle oldu ve o da uzun süre bitirilemedi. Bu tür devasa yapılarda İzmir önder.
|
 |
GkhanTR
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 11:19
M A Karahan demiş ki: |
Ben de sizle aynı fikirdeyim holler binalar ve tesisler yapılmadan alel acele açılışı yapılmış bir bina...
Hani sözü verilen monoray nerde neden yetişmedi işiniz gücünüz belediye yalakalığı...
Bazı şeyleri anlamamakta neden ısrar ediyorsunuz anlamıyorum benim derdim fuarın tam bitmeden açılması monorayı fuara yetiştirmek bu kadar zor mu ya da fuarı tam bitmeden açmak neyin beceriksizliği ile açıklanabilir tam anlamıyla yarım yamalak bir iş zaten daha basmane çukurunu çözemeyen bu belediyeden ne beklenir ki... |
Iki mesajını birleştirdim birlikte cevap vereceğim.
Ilk önce proje resmi ile uçaktan çekilmiş fotoğrafı yan yana koydun ve yarım yamalak iş yaptı belediye taktir edilecek bişey yok dedin, sonra bi baktık projede gözüken bütün binalar yapılmış. Gözüken her şey var.
Sonra dedin ki peyzaj yapılmamış rezalet dedin. Belediye yine beceremedi dedin. 1-2 fotoğraf paylaştık gördük ki peyzaj gayet güzel ve başarılı bir şekilde yapılmış.
Sonra dedin ki monoray yapılması çok mu zor bekleseydi fuar yarım yapıldı belediye beceriksiz dedin. Aslında hiç kimse monorayin 1.etapta yapılacağıni söylemedi. 2 etapta tamamlanacak fuar için 1.etapta 400 milyon harcandı. 2.etapta monoray, kavşak, otel, kongre merkezi yapılacak ve toplam yatirim 1 milyari bulacak.
Belediye Türkiye'de yapılan en büyük yatırımlardan birini yaptı kendi öz kaynakları Ile. Takdir ve teşekkür edilmesi gereken bir şey. Ama kimse size zorla teşekkür edin diye zorlamiyor ama gidipte zoraki ve yalan şeylerle kötülemeye çalışmayın en azından.
Burda aylar öncesinden Mart'a yetişmez o fuar orda yapılamaz diye çığırtkanlık yapanlar vardı. O kadar engellemeye rağmen mühür vurulup işleri uzatmaya çalışılmasina rağmen zamanında güzel bir şekilde bitirildi fuar. O elektrik hattını çekmek için bile bazı kurumların aylarca direnmesi hayretlik bir durumdu.
Dipnot: Basmane çukuru mevzusu öyle kolay ve gözüktüğü gibi bir mevzu değil. Belediyeyi aşan çok daha büyük işlerin döndüğü bir yer. Ayrıca konumuzun orayla alakası yok başarıyla yapılan Türkiye'nin en büyük fuar alanı var.
|
 |
m yüksel110
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 14:17
Konu İzmir olunca yapılan güzel şeyleri bile baltalamak isteyen bir sürü insan var.
|
 |
Misafir 574
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 19:18
Boşverin arkadaşlar.
Belediyenin kendi özkaynakları ile yaptığı , Türkiye'nin en büyük ,en köklü fuar alanına saldırılar geledursun. Biz önümüzdeki uluslararası fuarlarımıza bakalım.
Hoşgeldin Fuar İzmir !
|
 |
Eyup2558
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 21:44
Alıntı: |
Ben de sizle aynı fikirdeyim holler binalar ve tesisler yapılmadan alel acele açılışı yapılmış bir bina...
Hani sözü verilen monoray nerde neden yetişmedi işiniz gücünüz belediye yalakalığı... |
Sen ayranı fazla kaçırıyorsun bu aralar. En iyisi yat, uyu.
|
 |
Misafir 83d
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 21:57
Arkadaslar bosverin o kişiyi. Bilerek karalama yaptıgı ortada zaten. Türkiyede eşi ve benzeri olmayan fuarın yapılması anlasılan bazılarını cok üzmüş. Biz önümüze bakalım. Sırada Kongre merkezi ve opera binamız var
|
 |
Ayhan
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 22:01
Fuar merkezi söylendiği gibi oldu arada pek fark yok. Beğenmeyenler, muhalefetin iktidarın projelerini eleştirdiğinde muhalefete istemezuk demesini biliyorlardı, tabii kıyaslama amacıyla söylemedim. Bu fuar kompleksi İzmir adına güzel bir proje oldu ama çok da abartmaya gerek yok. Hem mimari açıdan hem de kapasite açısından bu paraya daha iyisi yapılabilirdi. Ama yine de tebrik etmek lazım. Yeni Asır bile tebrik etti.
|
 |
Misafir cbe
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 22:48
Yeni fuar alani tamam olduğuna göre eski atil alan icin modern bir avm düşünüluyor mu acaba
Izmir için büyük modern bir avm şart ve uygun bir alan oluştu. Gelişmişlik yolunda hiz almak lazim
|
 |
Ayhan
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 23:00
Tepkileri ölçmek için şaka mı yapıyorsunuz? Burası İzmir. Gaziantep değil.
|
 |
Izmir Restorasyon
8 yıl önce - Sal 31 Mar 2015, 23:20
Eski Kültürpark ufak fuarlar (Mücevher) vs için Kullanılacak. Bir yandan park.
Avm olmayacağına emin olabilirsiniz izmir'de hiç bir parkın.
|
 |
sayfa 57  |