sayfa 2  |
 |
Misafir 959
7 yıl önce - Pts 03 Ağu 2015, 02:21
Bunlar hep abartılı haberler Türkiye geneli hava durumuna bakın şehir şehir bir .daha sıcak iller var .
|
 |
Emir ERTEN
7 yıl önce - Pts 03 Ağu 2015, 12:42
Of of of Adana'da sıcaklık an itibariyle 40 derece. Tabi nemsiz sıcaklık bu. Nemle beraber 50 derece vardır. Yüreğir 40 derecenin de üstünde.
|
 |
Misafir 74e
7 yıl önce - Pts 03 Ağu 2015, 12:50
Nem su an yüzde 21. 40 derece sıcağı 50 yapmaz, basının uydurduğu gibi 60 hiç yapmaz. Akşam üzeri sıcaklık düşer nem artar, tüm kıyılarda olduğu gibi. Her şeyi abartmayı seviyoruz.
|
 |
Misafir 2d5
7 yıl önce - Pts 03 Ağu 2015, 15:32
adana şu an 41 derece nem %18. 30 derecede %60 nemle yapış yapış olacağıma bu sıcağı tercih ederim
|
 |
Ersin ÇALDIR
|
 |
Misafir 509
7 yıl önce - Sal 04 Ağu 2015, 13:46
Sokakta açık alandaki termometrelerin gösterdiği derecenin bir önemi yok. 50 derece olduğu da yok.
|
 |
erolcoş
7 yıl önce - Sal 04 Ağu 2015, 14:18
Yahu abartmayın be ! Alın benim balkondaki termometre . Kaç dereceymiş hava şimdi çektim.Emir beyde sanki Mersin farksızmış gibi yazmış ya iştahlana iştahlana.
(+)
|
 |
Emir ERTEN
7 yıl önce - Prş 06 Ağu 2015, 00:13
Mersin de aynı. Sıcaktan nefes alamıyoruz. Dün fotoğraf çekmek maksadıyla dışarı çıkmıştım. Aç ayı oynamaz diyerek öncesinde Forum'da Antakya usulü soslu döner yedim ve sahile indim. Hafif bir esinti bekliyordum ama yoktu. Yürüdüm, biraz fotoğraf çektim. Enerjim çabuk tükendi. Daha sonra GMK'ya çıktım. İçi hınca hınç dolu fakat klimalı halk otobüsüne binip oradan uzaklaştım. 40 derece vardı.
2 gün önce de Adana'da bir davetteydim. Dışarıda nefes alınmıyordu. Neyse ki bulunduğum ortam klimalıydı.
|
 |
Resul GUL
7 yıl önce - Prş 06 Ağu 2015, 12:15
Son günlerde sıcaklar iyice bastırdı..
Normalde 40 derece olan sıcaklık, nem, rüzgar ve betonlaşmanın etkisi ile iyice yükselmekte
Bunlara klimaların vermiş olduğu sıcaklıklar ve araçların egzozlarından çıkan sıcaklıkları eklersek
gündüzleri Hissedilen sıcaklık çok daha fazla olmakta..
Akşamları da nem ve sıcaklık yine rahat vermiyor..
Dün akşam Otogardaydım durduğum yerde resmen üstüm hiç kurumadı devamlı terlemekten...
Allah dan evimiz biraz kuzey de.. Orada nem biraz daha az... Geceleri biraz olsun rahat yatıyoruz
Adana nın güneyinde yaşayanlara Allah kolaylık versin diyorum ..
Geçenlerde Yüreğir deydim Sabaha kadar klima çalıştırıp öyle uyuduk...
|
 |
Misafir 2d5
7 yıl önce - Cmt 29 Ağu 2015, 00:42
3 gündür nem yok. Gündüz sıcak olsada kuzeyden esen rüzgar sayesinde bunaltmiyor gölgede serin .geceler oldukça serin.sabaha karşı hafif usutmeye başladı
|
 |
sayfa 2  |