Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 13
EmirOtluoglu

15 yıl önce - Cmt 29 Arl 2007, 21:19

Alıntı:
Şu alttaki modelleme oldukça hoş, bunlar bire bir yapılacak ise oyumu fotoğraftakine verirdim.

bahsi geçen tramvay seti Alstom tarafından Fransa'nın 12. büyük, Champagne-Ardenne bölgesinin en büyük ve en önemli kenti "Reims" için üretilecek tramvay setidir.

İstanbul için üretilecek tramvay seti Alper Bey'in ilettiği gibidir.

tolgahanturhan
15 yıl önce - Cmt 29 Arl 2007, 21:28

Alıntı:
bahsi geçen tramvay seti Alstom tarafından Fransa'nın 12. büyük, Champagne-Ardenne bölgesinin en büyük ve en önemli kenti "Reims" için üretilecek tramvay setidir.

İstanbul için üretilecek tramvay seti Alper Bey'in ilettiği gibidir.

Çok naziksiniz, bunların bu tramvay setlerinin "Reims" için üretildiğini biliyorum.Malum Alstom'un sitesini incelerken edindim bu resmi zaten.

Çok şık bir tramvay dizaynı olmuş, ilgimi çekti.İstanbul içinde böyle renkler düşünülebilir idi.

Alper Ünlü

15 yıl önce - Pzr 30 Arl 2007, 02:08

Özellikle bu Fransız şehirleri kendilerine has tramvay dizaynı yaptırmaya bayılıyorlar Marsilyada Bombardier'e kendi dokusuna uygun tramvay seti ürettirdi en son aşağıda görüldüğü üzere;

Mehmet Kasım
15 yıl önce - Prş 05 Hzr 2008, 17:02

http://www.istanbul-ulasim.com.tr/default.asp?ml_ ..._id=guncel

Linke göre 1. parti 16 ayda teslim edilecek. Eylül 2007'de imzalandığına göre OCAK 2009 gibi CİTADİS'ler teslim alınır.

Dünyadan citadis örnekleri. vikipedya'dan

(+)

(+)

(+)

Emir Ali Enç

14 yıl önce - Cum 27 Şub 2009, 04:32
Alstom'dan taze video

Peki bu videoya ne diyorsunuz acaba?

Alstôm tarafından yayınlanmış olup, Istanbul'un reklerini (ve de dikkatli bakarsanız yansımasında siluetini) taşıyan bir model gerçekleştirmişler.

Konunun uzmanlarına soruyorum, Istanbul'a tam olarak bu tramvaylardan mı 30 tâne alınmış?

Akın Kurtoğlu

14 yıl önce - Cmt 28 Şub 2009, 02:27

Üstteki videoda görülen Alstom tramvay setlerinin renkleri üzerine 2 sene evvel Ulaşım AŞ'de yapılan bir Odak Kurul Toplantısı esnasında fikirlerimiz alındı. Bizler de önündeki lâle figürünün geometrisi ve renk tonu hakkındaki fikirlerimizi söyledik ve ardından da e-posta ile İşletme'ye gönderdik. Zannedersem, ortaya sürüülen fikirler doğrultusunda üzerinde bir miktar uç düzeltmesi gerçekleştirildi. Bu video o günlerde Kurum'dan bizlere arşivlenmek üzere e-posta olarak gönderildi.

Akın KURTOĞLU

Turgay Kadıoğlu
14 yıl önce - Pzr 01 Mar 2009, 13:07

Akın Abi'nin söylediği ve videoda göründüğü gibi gelecek araçlar hemen hemen aynısı. Bu araçlar İstanbul Ulaşım A.Ş. tarafından Alstom firmasına sipariş verilmişti.
http://www.istanbulmetrosu.com/default.asp?ml_pn= ..._id=guncel

Alınacak Tramvay sayısı İstanbul yolcu yükünden dolayı 36'ya yükseldi. İlk aracın yapımı Fransa'da devam ediyor. Bir aksilik olmazsa bu sene içinde araçlar İstanbul'a gelmeye başlayacaklar. Bu arada yeni gelecek tramvay araçları ATA (Alstom Tramvay Aracı) olarak adlandırılacak.

Saygılar

Mehmet DK

13 yıl önce - Pzr 13 Eyl 2009, 16:27

Ilk kez bindiğimiz Tramvayları çok şık ve kaliteli buldum diyebilirim. Hele O öğle sıcağında içerisinin rahatlatıcı serinliğini anlatamam. Ayrıca normal araçla 45 dakikalık yolu 15 dakika da alması da, yeme de yanın da yat misali oldu.

Bu güzel çalışmaları hayata geçirenlere teşekkür etmek yerinde olur sanıyorum. Ayrıca kıymetini de bilmek lazım.

(+)

mehmet tevdik
13 yıl önce - Pts 14 Arl 2009, 22:04
sadece bir fikir

sitede dolaşırken izmir bölümünde buldum tasarim çok hoşuma gitti. istanbuldakilerin böyle olması hoş olurdu

alicanxalican

13 yıl önce - Pts 14 Arl 2009, 22:07

Karşı karşıya duran koltuklardan nefret ediyorum.Neden aynı yöne doğru yapmazlar anlamadım gitti.Bu arada son resimlerdeki koltuklar çok hoş.Darısı istanbul'a artık.

sayfa 13
« önceki   123 ... 12131415   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM