1 milyon Türkiye fotoğrafı
|
 |
serkanen
17 yıl önce - Cum 02 Hzr 2006, 15:27
Adana - Seyhan Belediyesi'nden 3. Geleneksel Doğa Yürüyüşü - [ŞEHİR]
| Alıntı: |
Seyhan Belediyesi ve Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün Adana Valiliği'nin himayesiyle organize ettiği ‘Doğa Yürüyüşü ve Dağ Şenliği'nin bu yıl üçüncüsü düzenlenecek. İlki Adana'nın Karaisalı ilçesinde, ikincisi Akçatekir'de düzenlenen yürüyüş ve dağ şenliğinin üçüncüsü 17–18 Haziran 2006 tarihleri arasında Adana'nın Aladağ ilçesindeki Meydan Yaylası / Sarıçiçek Mevkii'nde gerçekleştirilecektir.
Şehir merkezinden minibüslerle Meydan Yaylası'ndaki toplanma noktasına taşınacak katılımcılar Bin 450 metre zirveye 3 km yürüyerek çıkacaklar. Sarıçiçek Mevkii'ne katılımcılara Orman Bölge Müdürlüğü personeli tarafından verilecek ikramın ardından Grup Laçin konseri ve ardından Bedirhan Gökçe'den şiir dinletisi sunulacak. Konuklar geceyi Orman Bölge Müdürlüğü tarafından kurulan çadırlarda geçirecek ve 18 Haziran Pazar sabahı şenlik alanından ayrılacaklardır.
SEYHAN– Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, tüm Adanalıları bu yıl üçüncüsü Aladağ ilçesi Meydan Yaylası' Sarıçiçek Mevkii'nde düzenlenecek olan ‘Doğa Yürüyüşü ve Dağ Şenliği'ne katılmaya davet etti.
Başkan Prof. Dr. Öztürk organizasyonu birlikte yaptıkları Adana Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz ile birlikte Sabancı Kent Ormanı'ndaki Arboretum'da düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında programın detayları hakkında bilgi verdi.
‘Yeşile dokunmanın, temiz havayı alabildiğine içine çekmenin ve çam kokuları içinde bir gün geçirmenin' şehirde doğup büyüyen insanlar için önemli olduğunu belirten Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, “Artık geleneksel hale getirdiğimiz ve bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan doğa yürüyüşü ve dağ şenliğine tüm vatandaşlarımız davetlidir” diye konuştu.
BAŞVURULAR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NE
Adana Orman Bölge Müdürü Seyfettin Yılmaz, günübirlik ve yatılı olarak iki şekilde katılımın olacağı Doğa Yürüyüşü ve Dağ Şenliği'ne katılım başvurularının nasıl yapılacağı hakkında bilgi verdi. Yılmaz, “Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nün Reşatbey Mahallesi'ndeki merkezi ile Aladağ ilçesindeki Pos Orman İşletme Müdürlüğü'ne başvuralabilecek. Vatandaşlarımız geziye katılım şartları hakkında Adana Orman Bölge Müdürlüğü'nen 457 63 85 ve 458 56 93 numaralı telefonlarıyla Pos Orman İşletme Müdürlüğü'nün 591 20 21 numaralı telefonlarından öğrenebilirler” dedi.
|
|
 |
ersin01
17 yıl önce - Çrş 07 Hzr 2006, 19:34
tarihi çok yanlış seçmişler.keşke 1-2 hafta sonra olsaydı neyse düşünmeleri bile çok güzel .emeği geçenleri tebrik etmek lazım
|
 |
Resul GUL
7 yıl önce - Pzr 03 Tem 2016, 04:14
Adana da Doğa Yürüyüşleri için oldukça fazla alternatif var..
Bu konuda Adana da bazı gruplar oldukça aktifler..
Belediye aslında bu Etkinliğini Geleneksel hale getirse güzel olurdu..Sanıyorum şimdi bu Yürüyüşler yapılmıyor
|
 |
|
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|