Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Konya Büyükşehir Belediyesi Otobüs Arşivi
« önceki   123 ... 99100101102103   sonraki »

ANA SAYFA -> ULAŞIM
cevap yaz
sayfa 100
Mustafa Eren Akbaş
7 ay önce - Pts 08 Ağu 2022, 11:55

Konya ulaşımından şikayetçi olan gelsin Adana'nın ulaşımına baksın:
-Körüklü Otobüs yok
-Ulaşımın %90'ı özelde
- Belediye Otobüsleri BMC ve TEMSA'dan oluşuyor ve kondisyonları çok kötü durumda (Aşırı siyah duman atma, kaportada aşırı ezik ve çizikler, doğru düzgün çalışmayan klimalar, çekiş sorunu vs.)
-ÖHO LAR 9 M lik otobüslerden oluşuyor ve denetimli değiller yani şoför size size saldırması, güzergah değiştirmesi ya da gitmek istemiyorum in arabadan demesi belediyeyi bağlamaz artı şikayet hattı da yok zaten, çoğu eski ve belediye otobüslerinden daha beter durumdalar
-Ben Adana'nın en büyük 3. mahallesinde oturuyorum ve otobüse binmek için 700 M yürümek zorundayım
-Fiyat listesini resim olarak atıyorum

(+)

ysuf2011

7 ay önce - Pts 08 Ağu 2022, 12:46

Fiyat listesi zamlandı tam biniş 7.00 TL ilçelere ulaşım da 12.00 TL ile 25.00 TL arası oldu belediye otobüsü İle Adana ya yeni otobüs alımı olacak ama marka belli Temsa
Körüklü otobüs pek düşünülmüyor ama gelmesi mutlaka şart özellikle 114 hattı solo otobüs İle seyahati çekilmiyor ve potansiyeli aşırı derecede yoğun

Mustafa Eren Akbaş
7 ay önce - Sal 09 Ağu 2022, 14:27

Artık nasıl bir hızla zam yapılıyorsa internetteki yazarlar bile yetişememiş abi

Mehmet konya
7 ay önce - Cmt 20 Ağu 2022, 22:57

Arkadaşlar 1 numaralı Hocafakih otobüsüne test aralığı diye bir araç var acaba belediye test aracımı getirdi

Furkan Pusal
7 ay önce - Cmt 20 Ağu 2022, 23:20

Alıntı:
Arkadaşlar 1 numaralı Hocafakih otobüsüne test aralığı diye bir araç var acaba belediye test aracımı getirdi

2 gün önce bende aynısını gördüm ama anlam veremedim. Bilen gören var mı? Merak ettim.

boranhoca
6 ay önce - Pts 29 Ağu 2022, 13:36

Adliyeden Erenköy yönüne giden 65 numaralı hat 645 numaralı otobüs. Tabiki de klima çalışmıyor . Az önce indim . Otobüs zaten çok eski. Tüm Konya klimaların çalışmamasından şikayetçi otobüslerde bu sıcakta ama yazılan şikayetlere gelen cevaplar sorunla ilgilenilecektir . Dalga geçer gibi. Konya modeli belediyecilik

boranhoca
6 ay önce - Pts 29 Ağu 2022, 16:00

Eski garaj karşısı az önce çektim bozulmuş bir belediye otobüsü . Bunun gibi kaç tane görüyoruz günde. Hep aynı şeyler ama tabi haberlere çıkmıyor

Çipetpet
6 ay önce - Pts 29 Ağu 2022, 19:13

Yapsınlar arkadaşım. Gelip ben mi yapayım? Fabrikası da bu ülke de, üretim yeri de bu ülke. Yani şu aracı yapamıyorlarsa istifayı verip gitsinler. Katılanlar artı, katılmayanlar eksi versin. Bu yorumumdan memnun kalmayan site yönetimi de önce yorumumu yayınlasın şöyle bir halk görsün daha sonra bana da yol versin

Furkan Pusal
6 ay önce - Çrş 07 Eyl 2022, 20:40

Yeni otobüslerin yeni gelen araçları seferlere başladı mı? Geldikleri 2 hafta oldu. Teşekkürler.

Alıntı:

Ben o araca bindim sistemde test aralığı yazıyor ama karsan körüklü mevcut araçlardan birisi.

Furkan Pusal
6 ay önce - Cmt 10 Eyl 2022, 18:47

YENİ OTOBÜS SAYISI 51’E ULAŞTI

Toplu ulaşımda kaliteyi ve konforu artırmak için daha önce anlaşmaya varılan 91 otobüsün peyder pey gelmeye devam ettiğini dile getiren Başkan Altay, “Son olarak dün 9 solo, 7 körüklü olmak üzere 16 yeni otobüsümüz daha geldi. Türkiye’nin en güzel otobüslerini şehrimize kazandırmaya devam ediyoruz. Son gelenlerle birlikte yeni otobüs sayımız 51’e ulaştı. Konyalı hemşehrilerimize ulaşımda da en kaliteli hizmeti sunmak için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yeni gelen otobüslerimiz de plaka işlemlerinin ardından hızlıca hizmete alınacak. Her ay yeni otobüslerimiz gelmeye devam edecek. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Alıntı:
https://konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=8818

sayfa 100
« önceki   123 ... 99100101102103   sonraki »
ANA SAYFA -> ULAŞIM