sayfa 3  |
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Prş 08 Mar 2007, 23:57
ahmet seven'in verdiği linkte Konya'ya tramvayın gelişinin fotografik öyküsü var, araçların sertavul geçiden geçerken dahi resimleri çekilmiş. 100 ü aşkın fotoğraf, ilgilenen linkten bakabilir. nede olsa burası tramvay sayfası değil. ben ahmetin yüklemediği değişik iki resim gördüm onları göstermek istiyorum. ilki magırusun yan görüntüsü ve yeni yapılan tramvay yolu kıyısında konyanın körüklü man otobüsü. istanbuldan gelenler değil çünkü arka kapısı yok.
(+)
(+)
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Prş 15 Mar 2007, 11:24
ayni linkten sarıkrem-lacivert renkli 0302 mersedesli görünümler
|
 |
yılmaz büktel
15 yıl önce - Cmt 12 May 2007, 23:49
Konya, mevlana ve Selimiye camii önünde kırmızı renkli bir belediye otobüsü. 0302 mersedes diyemiyorum çünkü resmin kusuru değilse bu otobüs mersedeslerden biraz daha uzun görünüyor. gerçekten uzun ise, bizim karesörcülerin başka marka bir şasi üzerine bir 0302 mersedes benzeri bir kasa çalışması olmalı. bu otobüsü tanıyan ya da bilgisi olan varsa ve bizimle paylaşırsa sevinirim.
(+)
|
 |
M.Ali Sade
15 yıl önce - Pzr 13 May 2007, 20:38
Sayın üstadım,
Resmi yakınlaştırdım,jantlara ,cam sayısına,arka tampona,arka havalandırma ızgarasına ve herşeye dikkatle baktım ama,bu otobüsün Bursa işi bir otobüs olduğuna dair bir ipucu elde edemedim.
Ama resmin boyutlarıyla yüksek müsaadelerinle oynayınca hem civardaki diğer araçların tipleri yerlerine geldi ve de binalar sanki daha bir gerçeğine uygun oldu gibi.İşte sonuç:
(+)
Dolayısıyla bizim O302 orijinal gibi duruyor.Karar sizlerin.
Herkese selamlar...
|
 |
İbrahim Karaçelebi
15 yıl önce - Prş 24 May 2007, 01:25
23.05.2007 tarihinde Meram Son Durakta çekildi...
(+)
(+)
|
 |
ahmet seven
15 yıl önce - Pts 28 May 2007, 02:30
Fuar otobüs parkından
(+)
|
 |
M.ALİ AKKAN 2
|
 |
MAHMUT AYAN
15 yıl önce - Cum 02 Ksm 2007, 00:28
KONYA ulaşımını bilmiyorum ama çektiğim resimlerle başlığa katkım olsun istedim
|
 |
Burakhan
15 yıl önce - Pts 03 Arl 2007, 18:29
Otobüslere Sesli Uyarı Sistemi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 3 Aralık Dünya Özürlüler günü dolayısıyla Konya’daki engellilerle buluştu. Başkan Akyürek, şehri yeniden düzenlerken artık tüm hizmetlerin engelliler dikkate alınarak yapıldığını belirterek, yakın bir zamanda şehir içi toplu ulaşım araçlarının da sesli uyarı sistemiyle donatılacağı müjdesini verdi.
Başkan Akyürek, yapılacak yeni bir sistemle otobüslerin duraklara girmeden önce hangi durağa gireceğini sesli olarak bildireceğini ve kalktığı durağı da yolcuya ileteceğini belirterek; bu hizmetle özürlü vatandaşların toplu ulaşım araçlarından rahatlıkla ve hiç kimsenin yardımı olmadan faydalanmalarını sağlayacaklarını söyledi.
|
 |
osman 42
15 yıl önce - Cmt 16 Şub 2008, 18:00
(+)
|
 |
sayfa 3  |