sayfa 102  |
 |
Furkan Pusal
6 ay önce - Cum 11 Ksm 2022, 18:22
Alıntı: |
Yeni kasa çıkalı 4 sene oldu ama bu araçlar neden eski kasa ? |
Man'ın kendi sitesinden de bakarsanız Man Lion's City LE Modelinin dış tasarımını değiştirmemiş. Bu yüzden dış tasarım eski kasa olsada motor ve kokpit tasarımı yeni jenerasyon ile çok benzer. Aynı şekilde Man Lion's İntercity modelide aynı şekilde eski kasa tipinde üretiliyor ama her ikiside güncel modeller.
|
 |
Keoal
6 ay önce - Pzr 13 Ksm 2022, 16:15
Lion's intercity LE = Low Entry kasa değişti bu sene. Keşke bundan alsalardı, bu kasadaki emeğim çok büyük, 1.5 yıldır gecem gündüzüm haftasonlarımın tatlı belası bu model
Bu kırmızılar ise A78 Low Entry diye geçiyor. Bunların üretimi bu yıl sona eriyor. Eski kasa almışlar.
|
 |
Furkan Pusal
6 ay önce - Pzr 13 Ksm 2022, 17:09
Bu kırmızılar ise A78 Low Entry diye geçiyor. Bunların üretimi bu yıl sona eriyor. Eski kasa almışlar. |
Keoal anladım teşekkür ederim. Belki ileride yeni kasada alınır en azından 11 adet filoda gözükmezler bile
|
 |
Furkan Pusal
5 ay önce - Çrş 14 Arl 2022, 23:03
'İstanbul İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri' Adlı başlıkta, Malatyalı 3444 isimli site üyesi arkadaş
Şimdi sabit citaro'da çalışan bir şoförden aldığım bilgiye göre konya'yada solo citaro hibe edilmiş☹️ Kapı no ve plaka öğrendiğinde söyleyecekmiş. Söyleyince buraya yazacağım |
diye mesaj atılmış ve 2 hafta da geçmiş bu aracı gören bilen var mı? Merkeze değil de ilçe belediyelerinden birine hibe edilmiştir büyük ihtimal. Bir de yeni alınan otobüslerden en son gelen 11 Adet Man Lion's City LE Modeli otobüsler hangi hatta sefere çıkıyorlar hiç görmedim fotoğraf da yok. Teşekkkür Ederim.
|
 |
JiletCan
5 ay önce - Cmt 24 Arl 2022, 19:51
42 DLG 13 (Karsan Menaribüs körüklü)
42 DLG 38 (Karsan Menaribüs solo)

|
 |
onurnazliaka
5 ay önce - Sal 03 Oca 2023, 22:37
(+)
(+)
(+)
|
 |
Keoal
4 ay önce - Cum 20 Oca 2023, 21:51
yeni MAN'lar eskidi mi, fotoları gelmiyor
|
 |
perondan haber
4 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 14:30
yeni MAN'lar eskidi mi, fotoları gelmiyor |
Durakta denk geldi, arkasındaki araçlar bekliyordu. Yolcuyu alıp hareket ettiğinde ardından izledim, otomobillere çok ciddi fark atarak hareket etti. Muhtemelen motor hacmi, yolcu sayısının az olması gibi hususlar etki ediyor. Gayet seri olduğu anlaşılıyor.
(+)
[/img]
|
 |
Furkan Pusal
4 ay önce - Cum 03 Şub 2023, 19:34
Durakta denk geldi, arkasındaki araçlar bekliyordu. Yolcuyu alıp hareket ettiğinde ardından izledim, otomobillere çok ciddi fark atarak hareket etti. Muhtemelen motor hacmi, yolcu sayısının az olması gibi hususlar etki ediyor. Gayet seri olduğu anlaşılıyor. |
Aynen katılıyorum. Birde ekleme yapmak istiyorum özellikle körüklü olana bindiğimde ön ve orta tarafa motor sesi gelmiyor sanki elektrikli gibi körükten sonrası ise klima yada havalandırma açıksa duyulmuyor. Sololar da ise karsan ve tcv'lere göre baya sessiz ama bana körüklü olanlar daha sessiz geliyor. Kısacası araçlar muhteşem.
|
 |
Furkan Pusal
3 ay önce - Pzr 05 Şub 2023, 16:43
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, toplu ulaşımda kullanılmak üzere 20 yeni otobüs daha aldıklarını söyledi. Geçtiğimiz Haziran’dan bugüne kadar alınan otobüs sayısının 127’ye yükseldiğini belirten Başkan Altay, “Böylece toplamda 127 otobüs ve 470 milyon liralık bir satın almayı sağlamış olduk. Fiyat politikamızla da Büyükşehirler arasındaki en ucuz toplu ulaşımı sağlıyoruz. Coğrafyanın büyüklüğüne rağmen bu konuda kararlılığımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde toplu ulaşımı kullanmalarını arzu ediyoruz. Bunun için büyük gayret gösteriyoruz. İnşallah müjdelerimizi bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” dedi. |
(+)
(+)
(+)
Kaynak: https://www.konya.bel.tr/haberayrinti.php?haberID=9112
|
 |
sayfa 102  |