sayfa 1  |
 |
42hakan42
|
 |
nebi
17 yıl önce - Cum 26 May 2006, 23:58
Hakan abi butun otobuslerde elkart uygulamasi basladi mi?basladiysa biz gurbetçiler nasil yapacagiz?Tesekkurler...
|
 |
42hakan42
17 yıl önce - Cmt 27 May 2006, 00:35
Evet başladı Nebi. Hemde başlayalı çok uzun zaman oldu, üç yılı geçti başlayalı...
Elkartlar öğrenci ve sivil olarak veriliyor, alırken zorluk yaşanmıyor. Başvuruyu yapıyorsun o kadar.
Gurbetçi vatandaşlarımızda diğer vatandaşlarımız gibi başvurularını yaptığı zaman elkartlarını alabilir...
|
 |
Mehmet B.Tüfekci
16 yıl önce - Çrş 14 Hzr 2006, 14:05
ayrıca arkadaşlar konyada belediye otobüsüne binmek isteyen herkes elkart veya bilet aramadan sürücüye ücretini verip binebilir tüm sürücülerde elkart olduğu için hiç sorun yaşanmaz ama elkart kullananlara belli oranlarda indirimler var
|
 |
Cem Telgeren
16 yıl önce - Prş 15 Hzr 2006, 00:16
Konya da kaç belediye otobüsü var?Marka bazında döküm yapılırsa memnun olurum.
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Cum 01 Arl 2006, 13:02
site sakinleri umarım eski bir konya belediye otobüsüne hayır demezler. Renkler bir zamanlar pek çok ilde olduğu gibi sarı krem ve lacivert renklerde. kısa bir 302 olarak teşhis etmek istiyorum. Yer malum, alaadin cami ve saray kalıntısının önü.
|
 |
gök-khan
16 yıl önce - Cmt 02 Arl 2006, 00:19
Burakhan
16 yıl önce - Cmt 02 Arl 2006, 23:51
İnanılmaz bir fotoğraf. Caddede otobüsten başka araç yok. Kaldırımlarda tek tük insanlar.
Şimdilerde ise birbirine girmiş araçlar ve kaldırımda birbirine sürtünerek ilerleyen yayalar...
Lacivert otobüsler çok nostaljik oldu ama. Bu otobüslerin ortada kapısı yok. 90'lı yıllarda bunlar bir anda ortadan kayboldu. Otobüsü modifiye edip, 3. kapıyı açıp kırmızı renge boyayıp yeniden trafiğe çıkardılar yanılmıyorsam.
Bu arada Konya'da bütün otobüs ve tramvayların görüntü kirliliğine en az yol açan renkte yani ağırlıklı beyaz ve kırmızı renklerde boyanmış olması da güzel bir şey...
|
 |
yılmaz büktel
16 yıl önce - Sal 05 Arl 2006, 17:58
konya ya ait daha eski iki resim buldum:
alaaddin tepesinden mevlanaya bakış. ve boş yolda süzüm süzüm süzülen bir mersedes 321H mersedes
alaaddin tepesinden mevlanaya zumla bakış. otobüsler zor görünüyor ama sarı krem-lacivert renkli otobüsler, sağ tarafta yığın halinde, en azından 5 otobüs var. herhalde 302 ler ve 321Hler var. bize doğru gelen ön plandaki magırusun arkasındaki otobüsü teşhis edemiyorum, bussing mi mersedes 321H mi. yol da önceki resimlerdeki gibi boş değil, akşam üzeri olmalı kalabalık bir trafik görülüyor.
(+)
öncekinin detayı otobüsler daha belirgin. ve yolda murat 124 bolluğu ve bir de renault 12 görülüyor.
(+)
konya belediye otobüslerinin eski resimlerini bulmak mümkün olursa ayrı bir nostalji kuşağı açmayı öneriyorum. site denetçileri herhalde bunu halledebilir. ama benim dört resmimle kalacaksa gerek yok.
|
 |
A.Serhan Erel
16 yıl önce - Sal 26 Arl 2006, 10:19
Konya Büyükşehir Belediyesi Otobüsleri
bu başlık altında Konya Büyükşehir Belediyesinin şehir içi otobüs hatları ve otobüs resimlerini paylaşabiliriz...
(başlıkla ilgili resim ya da içerik sorun olur ise silinebilir)
(+)
(+)
|
 |
sayfa 1  |