Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
Eskişehir Hamamyolu - Yediler Parkı
123 ... 107108109   sonraki »

ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR
cevap yaz
sayfa 1
Fahriye
16 yıl önce - Prş 20 Nis 2006, 12:43

(+)
Yediler Parkı

(+)
Yediler Parkı

(+)
Güvercinler bu kadar çok yaklaşabiliyor insanlara..

göçmen
16 yıl önce - Cum 21 Tem 2006, 09:01

Hamamyoluna hamamlar tarafindan ilk girdiginizde burnunuza gelip sizi etkisi altina alan, ve özellikle kahveyi cok sevenler icin acilen kahve icme ihtiyacini ortaya cikaran kokunun kaynagi durumundaki sira kahveciler. Fotografi cekerken telif hakki istediler, biz de reklaminizi yapiyoruz daha ne" dedik, "reklama ihtiyac yok be kardeslerim" dediler Dogruya dogru reklama ihtiyaclari yok.  

(+)

Aykut Onrat

16 yıl önce - Cum 21 Tem 2006, 11:49

Aslında hamayolunun girişine ufak bir kahveci açmak lazım. Sadece kahve içilecek bir yer. Çünkü ben pek kahve sevmememe rağmen her geçişimde ah bir kahve olsa şurda da içsem diyorum. Ama eve geldiğimde merak kalmıyor. O yüzden oralarda ufak bir yer çok para kazanır açıkçası.

Behçet Uluvar

16 yıl önce - Cum 21 Tem 2006, 12:00

Haklısın Aykt,

Hamamyolu Caddesinin girişinde sol köşedeki eczanenin sağ yanında olan dükkan (galiba şimdi beyaz eşya satan mağaza) ilk açıldığında meşhur MAZLUMLAR MUHALLEBİCİSİ idi. İçerisi bayağı geniştir, iç balkonu filan olacaktı. Gençliğimde çok kahvaltı etmiştim orda.

O dükkanın sahibiyle anlaşıp oraya WOWTURKEY KAHVE EVİ açma iyi fikir, Burç Kardeşimize duyurulur.

serrapir
16 yıl önce - Sal 25 Tem 2006, 13:24

(+)

(+)

sayfa 1
123 ... 107108109   sonraki »
ANA SAYFA -> ESKİŞEHİR