1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3  |
 |
zekeriyamert
16 yıl önce - Çrş 21 Şub 2007, 20:19
İşin o kısmını net olarak bilemiyorum, ancak resimler yayınlandığı gün yapılan açıklama bu şekildeydi. Ayrıca bu firma Dragao stadını da inşa eden firma ve Trabzon için sundukları proje bu stada çok benziyor.
Bir resmini buldum, bu şekilde olacak galiba, böylece daha sonradan, çatı bozulmadan ekleme yapılabilir. Ya da çatı modüler ve ona göre sökülüp eklemelerle tekrar kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır.
|
 |
Gökhan Gök
16 yıl önce - Prş 22 Şub 2007, 00:50
Mancester U, Takimin stad kapasitesi de 1996 yillarinda 40 bindi, ama her uc yila bir yeni bir kat eklediler
Old Trafford stadinin bugunki kapasitesi 75 bin, Ayni Lego gibi catiyi kaldirip yeni kat yapiyorlar ustunede tekrar catiyi yerlestiriyorlar
Uc yil önec kale arkalari ve yan taraflara yeni kat isini bitirdiler ama resimde görundugu gibi köseler bos kalmisdi ve o zaman ki kapasitesi 69 bindi
Buda stadin tamamlanmis hali, köselerede kat cikilmis ve stadin bugun ki kapasitesi 75 bin
|
 |
ugur1985
16 yıl önce - Prş 22 Mar 2007, 15:07
futbol
bence trabzonun stad projesi berbat daha güzel bi stad yapılabilir mesela commerzbank arena gibi veltins arena tarzında olabilir o resimdeki stad oal bi stad artık oal stadlardan vazgeçmemiz lazım
|
 |
Serhan Özbayram
16 yıl önce - Cmt 24 Mar 2007, 00:20
bana göre o resimdeki güzel stad (oval)!simdi bunu en iyisi burada tartismayalim,önemli olan yeni stadi yapsinlar artik!
|
 |
Mehmet Yagir
16 yıl önce - Cmt 24 Mar 2007, 16:08
Arkadaslar galiba bu sefer olacak gibi. 2011 Avrupa Gençlik Oyunlarına kadar yetistirilecekmis.
Aslinda ben kopyalamayi sevmem ama bu sefer önemli. Alin okuyun baya bir büyük birsey olacak gibi benziyor.
İÇİNDE 14 FARKLI TESİS BULUNDURUYOR
Trabzon Havalimanı'nın genişletilecek olması nedeniyle yıkılması gündemde olan Trabzon Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin yerine daha modern ve daha kaliteli bir tesis yapmayı düşünen Trabzonspor'da, kulüp başkanı Nuri Albayrak ve yönetim kurulu düğmeye bastı.
Uzun zamandır gizli tuttukları projeyi ilk kez kamuoyuna duyuran Albayrak, "Bu proje Trabzon'a ve Trabzonspor'a hayat verecektir" dedi.
453.000 metrekare dolgu alanı ve toplam 535.000 metrekare çalışma alanı üzerine yapılacak olan projede Hüseyin Avni Aker Statyumu yıkılıp, yeni bir stat yapılacak. Ayrıca projede açık otopark, spor tesisleri (6 idman sahası), otel, alışveriş merkezi, spor akademisi, otobüs terminali, akaryakıt istasyonu, kongre ve kültür merkezi, kapalı spor salonu, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, rekreasyon alanı ve ulaşım alanı yer alacak.
Projede deniz hududu aşıldığı için 2011 Avrupa Gençlik Oyunları kapsamına alınacak ve yasal bir zemin hazırlanacak.
|
 |
sayfa 3  |
ANA SAYFA -> Diğer Şehirler
|