Ana Sayfa  

Okan Akin

Pts 13 Mar 2006, 14:25   wowTURKEY İkinci El Pazarı - [SİTE]

Sevgili Dostlar,

Her Wowcu'nun elinden çıkarmak amacıyla, birisine hibe etmek veya satmak istediği bir eşyası olabilir. Veya ucuza elde etmek ıstediği bir eşya olabilir.  Bu başlık altında bunları  yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

Bu başlık altında neler yapabilirsiniz?

1- Eşyanızı satabilirsiniz,
2- Esyanızı hibe veya hediye edebilirsiniz, (karşılıksız)
3- İkinci el esya talebinde bulunabilirsiniz.

Aşağıdaki bilgileri eksiksiz yazma mecburidir. Yazılmayan mesaj denetçilerimiz tarafından silinsin.

Wow İkinci El Pazarı Kuralları

1- Eşyanın tüm teknik ve görsel özellikleri,
2- Varsa eksik, bozukluk, defo ve hataları
3- Fiyatı
4- Net ve anlaşılır bir veya birkaç fotoğrafı
5- Eşya özelden satıcıya mesaj yazılarak satın alınmak istenecektir.
6- Esyayı almaya hak kazanan kişi özelden satıcıya ilk mesajı yazan kişi olacaktır.
7- Posta ve kargo giderleri tamamıyla alıcıya ait olacaktır. Esyayı almayı kabul eden kişi bu masrafları ödemeyi de kabul etmis sayılır.
8- Alıcı ve satıcı arasındaki hiçbir anlaşmazlık Wow ailesini bağlamaz.

Daha iyi bir amaçla kullanılabileceğini veya başkasına daha fazla yarayabileceğini düşündüğünüz eşyanızı karşılıksız verebilirsiniz. Bu durumda üstteki kurallar geçersiz olacaktır. O zaman kuralları siz belirleyebilirsiniz.

Benim aklıma gelen kurallar bunlar.  Zamanla ve tecrübelerle başka kurallar da ekleneblir. Bu konuda katkıda bulunabilirsiniz.

Dostlukla,

mesajı beğendiniz mi?: +4
Burç
site denetçisi

Pts 13 Mar 2006, 14:39  

Fotoğraf yüklenecekse "400 piksel" düğmesi ile yüklenmesine de dikkat edelim.

mesajı beğendiniz mi?
sabahattin kayış

Pts 13 Mar 2006, 15:09   Santini Yarış Bisikleti...

Santini Yarışcı bisikleti, az kullanılmış, ancak 14 aydır balkonda sonunda bizim çocuk satmaya karar verdi..

20 ay önce 550 YTL ye almıştık, şimdiki fiyatına göre oldukça ucuz sayılabilir (kaskı, mayosu ile birlikte) 325 YTL ye satışa sunuyorum... Bu parayı gitar kursuna harcayacak, ülkemiz bir sanatçı daha kazanacak..

Not: Fazla geç kalmayınız zira bir iki pas lekesi oluşmak üzere...

talep için  sabahattinkayis@gmail.com a bildirebilirsiniz...

mesajı beğendiniz mi?
Okan Akin

Pts 13 Mar 2006, 15:50  

Sevgili Dostlar,

2000 yılında öğrenmek amaçlı aldığım orta kalite udumu satıyorum. Öğrenme aşamasında gerçekten işe yarar.

Teslim ederken yeni teller takılacak.
Kılıfıyla beraber,
100 Avro  

Benim Hollanda Amsterdam civarlarında oturduğumu sakın untmayın

mesajı beğendiniz mi?
enes

Çrş 12 Nis 2006, 19:56  

arkadaşlar elimde geniş bir dizi-film arşivi var.

istanbulda oturan arkadaşlara elden sezonluk dizileri ve güncel filmleri satabilirim.
özelden mesaj yeterli olur. kalabalık yapmayalım

mesajı beğendiniz mi?
sabahattin kayış

Pzr 21 May 2006, 23:54  

Alıntı:
Santini Yarışcı bisikleti, az kullanılmış, ancak 14 aydır balkonda sonunda bizim çocuk satmaya karar verdi..

20 ay önce 550 YTL ye almıştık, ... Bu parayı gitar kursuna harcayacak, ülkemiz bir sanatçı daha kazanacak..  Talep için   sabahattinkayis@gmail.com a bildirebilirsiniz..

önceki mesajımdan alıntı.. Yalnız mayo ve kask bu paketten çıkarılmıştır..!

Yukarıdaki linkte yer alan yarış bisikletini, açık artırma ile satıyorum...

130 YTL İLE SATIŞA AÇIYORUM 30 mayıs' a kadar bu fiyata veya üzeri fiyatına ne kadar artmışsa vereceğim..

Hemen alıyorum diyenlere  fiyatı 150 YTL.. HAYIRLI OLSUN

mesajı beğendiniz mi?
ugursurmeli

Pzr 09 Tem 2006, 14:38  

Kodak EasyShare Z650 Fotoğraf makinemi satıyorum. Bursa Metro alışveriş merkezinden Nisan ayında 750 YTL fiyata satın aldım. Garantisi mevcut. Satış fiyatım 500 YTL. (Pazarlıklı)Bu fiyata tripod, 2500 ma 6 adet şarjlı pil ve şarj cihazı hediyedir.

mesajı beğendiniz mi?
erhanthunder

Çrş 27 Eyl 2006, 15:40  

Sabahattin abi bisiklet ne oldu
Kaça gitti abi yoksa hala devam ediyormu ???

(Mesajı taaaa nerelerden buldum mesaj yazdım sizde yorulmamışsınız eksileri vermişsiniz elleriniz dert görmesin. bu arada bu mesajı gören arkadaşlarda burada ürünlerini satabileceklerini farketmişler yani siteye yararlı birşey yaptım ama ceza gördük tekrar hepinize teşekkürler ve iyi satışlar....)

En son erhanthunder tarafından Prş 28 Eyl 2006, 10:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

mesajı beğendiniz mi?: -3
Engin

Çrş 27 Eyl 2006, 16:51  

Kitabı sadece satın aldım, ertesi hafta dersi Matlab ile değiştirince kitap elimde kaldı... İçinde epeyi bir ayrınıtılı örnek var, Makine Mühendisine Java almak daha da nasip olmayacağından elden çıkarmaya karar verdim. Ben 510 dkk ya almıştım, yaklaşık 132 ytlye.. 100 ytl'ye satıyorum. Kitabı size nasıl ulaştırabileceğimi bilahare konuşuruz..

Javacılar bilir, Xiaoping Jia'nın Java üzerine sayısız kitabı mevcut, yayının kalitesinden emin olabilirsiniz.

E book versiyonu yoktur  

mesajı beğendiniz mi?
serhan erel

Prş 28 Eyl 2006, 01:10  

amerikadan dslr makine beklediğim için elimdeki makineyi satıyorum. garantisi devam etmektedir. lcd ekrandaki jelatini dahi çıkartılmamıştır. en ufak bir çizik bile bulunmamaktadır. pazarlık payı mevcut olup, başlangıç 300 ytl'dir. ürün orijinal kutusundadır. piyasada 350 ytl ve üstüne satılmaktadır.

Özellikler

Ekran  2.0 LCD LTPS Yüksek Çözünürlüklü TFT Ekran
Zoom  4x Dijital Zoom
Garanti (Yıl)  2
Beyaz Dengesi  Otomatik, Güneşli, Tungsten, Floresan, Bulutlu
Güç  Li-ion Şarj Edilebilir Batarya (1000 mAh)
PC Bağlantı  USB 2.0
Flash  Otomatik,Kapalı,Kırmızı göz ayarı Force/Slow Sync
Sensör  CCD
Etkin Piksel  4 Megapiksel
Bellek  Entegre 32 MB ve SD Genişleme Yuvası (SD kart ile 1GB' a kadar
Kayıt Formatı  JPEG (EXIF, DPOF, DCF), Direct Print (DPS)
Hafıza Kartı Uyumluluğu  SD ( Secure Digital )
TV-Out  Var
Lens  Normal ;18cm' den sonsuza, Makro: 16-21cm
Görüntü Çözünürlüğü (Foto)  3264 x 2448 (8MP, interpolasyonlu), 2272 x 1704 (4MP)
Görüntü Çözünürlüğü (Video)  640 x 480 ve 320 x 240, 30 fps max (sesli video kaydı)
Hassasiyet  ISO100

Diğer Özellikler
Paket içeriği : Ses, USB ve TV Çıkış Kablosu, Kılıf, Lens Kapağı ve Kablosu, Adaptör,şarj cihazı, Kulaklık, 4x Digital Zoom - Lens : F3.0/F8.0, f = 7.36mm ,Otomotik odaklama lens - ISO :100,Görüntü Çözünürlüğü 3264 x 2448 (8MP, interpolasyonlu), 2272 x 1704 (4MP), 1600 x :1200(2MP) ve 640 x 480,USB 2.0 - TV Çıkış biçimi : NTSC/PAL,EV Compensation : -2.0EV ile +2.0EV arası ( 0.3EV adımlarıyla),Video dosya biçimi : MPEG-4 (AVI, ASF) - Ses biçimi : MP3,Zaman sayacı : 10 ve 20 saniye seçenekleri,Flash Modları : Flash Efektif alanı : 1.0m - 1.5m,Perde hızı : 1/2 ile 1/1500 saniye arası - Otomatik güç kapama : Kapalı /2 dakika / 5 dakika

satışa sunulan ürün siyah renklidir

mesajı beğendiniz mi?
Mesajları seç:   

sponsor link :       |       Exacard.com, Faizsiz ve yüklemeli MasterCard       |