Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 337
GokhanXT
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 16:05

Alıntı:
O giden Citarolar da inşallah geri gelir. 16 yaşında olmalarına rağmen iyi çalışıyorlar.

Avrupa'nın çoğu yerinde birinci nesil (1997 - 2006 model arası) Mercedes Citaro'lar hala çalışıyor.

İstanbul'da da aynı şekilde uzun süre çalışması için bir engel yok. Yeni otobüs aldıkça eski otobüsleri çöpe atmak yerine ek otobüs olarak kullanılabilir. Herhangi bir sefer iptalinde Mercedes Citaro'ları vereceksin.

Görevli olarak çalışan otobüsler de oluyor. Yeni otobüs veya başka otobüsler yerine Mercedes Citaro'lar görevli olarak kullanılsın.

Vrlcom
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 19:04

İETT'nin şu an hibe etme lüksü var da biz mi farkedemiyoruz? Çözüm Merkezi'ne yeni hat talebinde bulunduğumda; "Planlamalara uygun bulunmamaktadır." cevabını vermeyi biliyorlar. Hakikaten enteresanlar.

Muhammet 057
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 19:07

Ben hibeye karşiyim abi. Her belediyenin kendi bütçesi var gitsin kendisi alsin. İstanbulda vatandaşın kullanması gerekirken neden baska ile gönderiliyor. Oranın belediyesinin parası yokmu otobüs almaya. Çok sinirimi bozan bi uygulama bu hibe olayı.

Murat Boran
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 19:58

Alıntı:
Oranın belediyesinin parası yokmu otobüs almaya.

Diğer belediyeler en lüks paket, üç bölge klimalı, deri döşemeli, masaj fonksiyonu olan koyu siyah renk VW grubu markalardan "itfaiye öncü aracı" almakla meşgul. Otobüs satın almayı gereksiz görüyorlar

Murat Boran
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 20:16

Gönen Belediye Başkanı Osman KESMEN'in instagram sayfasında bakın ne buldum. Ekrem İmamoğlu'na destekleri için teşekkür eden bir notla paylaşımda bulunmuş. Yahu... Ekrem İmamoğlu kimdir ki bu otobüsleri kendi kafasına göre hibe ediyor? İETT filosu baştan aşağı yenilendi de bizim mi haberimiz yok? Hatlarda çalışan otobüs bulunamıyor, arızalar artmış, filo her geçen gün yaşlanıyor üstelik Bilginay ve Beydağ gibi kötü firmaların sözüm ona bakımlarıyla hatta sağlam otobüs kalmadı. Yeni hat istesek otobüs yok diye zırlar belediye, ulan bu bedavaya verilenler ne peki??

Ekrem İmamoğlu kimdir, bu cüreti nereden alır ki bu yokluk zamanda, ekonomik darboğazda belediyede para sıknıtısı varken dış kapının dış mandalı bir bölgeye otobüs hibe eder? Osman KESMEN Bey'in ilçesine otobüs gerekiyorsa insin makam aracından, ikinci el bir şekilde otobüs satın alsın. DMO kanalıyla araç alsın ya da ilgili resmi makamlara müracat etsin. Hiçbir şey yapamıyorsa sokağa çıksın stand açsın para toplasın, kendi otobüsünü kendi alsın, işini doğru yapsın. Bakıyorum Osman Bey'in sayfasına hep diğer belediyelerin hibeleriyle makine parkı kuruyor. Osman Bey siz ne işe yararsınız peki? Diğer belediyelerin bağışlarıyla belediye kuracaksanız şu durumda size gerek yok demektir. Öyleyse inin o koltuktan.

Ulan o iki tane otobüs, bir tane metro aktarma hattına gün boyu yeter. Ekrem Bey arkadaşımız umarım bir gün olmadığı cumhurbaşkanı gibi davranmayı bırakıp, belediye başkanı olduğunu hatırlar. Umarım... Sandıkta görüşeceğiz sizinle Ekrem Bey.

Sadri Özcan
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 20:44

İnternetten biraz önce baktım. Balıkesir Gönen Belediyesi'nin Faaliyet Raporuna göre 2021 yılı bütçesi 72 milyon TL. Otokar'ın sitesinde Kent LF dizel 3 kapılı otobüs fiyatı 5 milyon 900 bin TL. Yani kaba bir hesapla belediye 2 otobüs almak istese bütçesinin yüzde 16'sını sırf otobüs almak için ayırması lazım.

Hadi diyelim Gönen Belediyesi'nin otobüs ihtiyacı oldu. Balıkesir zaten büyükşehir belediyesi değil mi, oradan da temin edebilir.

Malatyalı 3444

4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 21:13

Bugün 1 araç daha gelmiş fotoğrafı balıkesirden şoför attı. Bilgi geldikçe sizlere aktaracağım

Toplu bir mesaj olarak cevap veriyorum sizlere;
Şoförün bana dediğine göre bu 3 araç yılbaşında balıkesir plakalarına geçecekmiş. Modifiyeye izin verilmiş ondan dolayı araçta neoplan jant kapağı ve ön ızgarada edition panjuru var

mert343434
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 21:40

Bu araçların İETT kodları ne bilen var mı
Ya benim anlamadığım İstanbul'da otobüs yetmiyor heryer paket ne akla hizmet edip hibe ediyorlar biz bir hatta yolcuyu kaldırmıyor diyince filomuzun mevcut hatlara göre planlasından cart curt sefer arttırım talebiniz uygun görülmemiş diyen İBB filoda araç yok hani ilçe belediyesine araç varsa İstanbul halkınamı yok İstanbul'da yeteri kadar araçolsa ulaşım problemini çözseler anlarım oda yok demekki siyasette seçtiğin adama dikkat edilmesi gerekiyor İstanbul'a rahmetli kadir Topbaş gibi bir adam gelip bu şehirin ulaşımı güzel getirecek biri varmı bilemiyorum doğma büyüme İstanbullu olarak en büyük hizmeti onun döneminde gördüm bunu bir istanbullu olrak diyorum gerçekten İstanbul'da ulaşım çöktü 6 aydır mobiett arızalı arada çalışıyor araçların anons durak gösteren iç tabelalar arızalı cöktü ulaşım desen plansız minibüsleri taksiye çevir ee otobüs vs artırma halk ne yaparsa yapsın otobüsler tranvay metrolar paket yolcular binmekte zorlansın cocukluğdan beri İstanbul'da şu 2 senede gördugum durumu daha önce hiç görmedim.....😔

Altuğ Pekaydın2000
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 21:53

M23xx serisi 2007 model olanlar gitmiş işin garibi bu araçlar Çağlayan adliyesi için personel servisi olarak kullanılıyordu son dönemlerde neden 2006 model olanlar değil de bunlar gitmiş anlam veremedim.

Altuğ Pekaydın2000
4 ay önce - Sal 29 Ksm 2022, 21:59

Alıntı:
Bu araçların İETT kodları ne bilen var mı
Ya benim anlamadığım İstanbul'da otobüs yetmiyor heryer paket ne akla hizmet edip hibe ediyorlar biz bir hatta yolcuyu kaldırmıyor diyince filomuzun mevcut hatlara göre planlasından cart curt sefer arttırım talebiniz uygun görülmemiş diyen İBB filoda araç yok hani ilçe belediyesine araç varsa İstanbul halkınamı yok İstanbul'da yeteri kadar araçolsa ulaşım problemini çözseler anlarım oda yok demekki siyasette seçtiğin adama dikkat edilmesi gerekiyor İstanbul'a rahmetli kadir Topbaş gibi bir adam gelip bu şehirin ulaşımı güzel getirecek biri varmı bilemiyorum doğma büyüme İstanbullu olarak en büyük hizmeti onun döneminde gördüm bunu bir istanbullu olrak diyorum gerçekten İstanbul'da ulaşım çöktü 6 aydır mobiett arızalı arada çalışıyor araçların anons durak gösteren iç tabelalar arızalı cöktü ulaşım desen plansız minibüsleri taksiye çevir ee otobüs vs artırma halk ne yaparsa yapsın otobüsler tranvay metrolar paket yolcular binmekte zorlansın cocukluğdan beri İstanbul'da şu 2 senede gördugum durumu daha önce hiç görmedim.....😔

Evet özellikle pandemi öncesinde nispeten iyi olan bir sistem vardı şimdi durum içler acısı, şahsen tüm sisteme aşina birisi olarak bu sistemin toparlanması epey uzun sürecek trafik sebebiyle geç kalan araçları önceki servisini 1 saat rötarlı kaldıran gerektiğinde telefonları açmayan bir filo var. Kendi çalışanlarıyla bile ilgilenmiyolar

sayfa 337
ANA SAYFA -> ULAŞIM