Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Mustafa Noyan

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 17:28
İstanbul İETT'nin Mercedes Citaro Otobüsleri

Bu başlık, İETT'nin Mercedes Citaro model otobüslerinin şehirde göründüğü gün geçilen ilk mesajdan itibaren başlamaktadır. Bu tarihten önceki alım süreci ve karşılaşılan sorunlarla  ilgili mesajlar ise; İETT Mercedes Citaro Otobüs Alımına Kadar Olan Süreç adlı başlıkta bırakılmıştır.

İETT'nin yeni satın aldığı Citaro'lardan, örnek olarak bir solo ve bir körüklü otobüs İstanbul'a getirildi ve Sultanahmed Meydanı'nda tanıtım turlarına başladılar.

Umarım bu resimler, garaj dışında medyada ilk resimler olacaklar:  

Solo Citaro Otobüs:

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

Mustafa Noyan

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 17:39
Körüklü Citaro Otobüs

Körüklü Citaro Otobüs:

(+)

(+)

(+)

(+)

(+)

kutlay34
17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 17:43

Yani en sonunda geldi artık.
Otobüs iyi güzelde hat tabelası benim pek hoşuma gitmedi. Bence bu tabelalar güneşte okunması bir hayli zor olacak. İnsanlar hattı okurken biraz zorlanacak gibime geliyor. Yanlış görmediysem ikaruslardaki led ışıklılardan. Yanlış gördüysemde özürdilerim.

MUSTAFA ABİ FOTOĞRAFLAR SÜPER , ELLERİNE SAĞLIK

En son kutlay34 tarafından Sal 13 Arl 2005, 18:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Akın Kurtoğlu

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 17:45

Mustafa Üstad... Ellerine sağlık!... İlk fotoğraflamak sana kısmetmiş Citaro'ları!...  

Geldi geliyorlar derken, sonunda teşrif edebildiler desene!... Anlaşılan bu hafta sonu bir tören olabilir.

Akın KURTOĞLU

messiah_haktan

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 18:15

Bunlari Istanbul yollarinda gördüm ya..... Mükemmel sekilde sevnidim ve rahatladim.Bürokrasi ugruna cürüyecek veya geri gönderrilecek diye cok korkuyordum!!  

Mustafa Kumbar

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 18:22

Mustafa Bey 'e çok teşekkürler ederiz...Ellerine sağlık ilk Citaroları bizler ile paylaştığın için...

...ve Tarihin ne kadar hızlı aktığını bir kez daha görmüş olduk ! Nereden - Nereye ???

(+)

Akın Kurtoğlu

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 18:38

Ya da...

1943 model Kamyon şasisi üzerine oturtulan garibim Scania İETT otobüslerinden...  

2005 model alçak tabanlı Mercedes Citaro'lara...  

Değişimin sessiz tanıkları...

Akın KURTOĞLU

simon

17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 18:47

Citarolar gelmiş hoşgelmiş.

Mustafa Noyan bey Ellerinize ve yüreğinize sağlık.

irfan x
17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 18:51

messiah_haktan demiş ki:
Alıntı:
Bunlari Istanbul yollarinda gördüm ya..... Mükemmel sekilde sevnidim ve rahatladim.Bürokrasi ugruna cürüyecek veya geri gönderrilecek diye cok korkuyordum!!  

Haktan boş yere sevinme... Bu otobüsler İstanbul'a sonradan gelip, başkasının arazisine yarleşip gecekondu kuran, sonra bunları apartmana çevirip mal sahibi olan ve semtleşen şehrn cevresindeki bölgelere hizmet edecek. Boğaz hattında veya Beşiktaş Taksim, Mecidiyeköy Bakırköy, Eminönü Sarıyer, Kadıköy Kartal, Fatih Okmeydanı hattında yine gürültülü ve boğucu İkaruslar hizmet vermeye devam edecekler...

Varoşlara hizmet asli görvdir, İstanbul kimin umrunda...

fatih kocaoglu
17 yıl önce - Sal 13 Arl 2005, 19:05

Bu araçları bugün gördüm gerçekten çok ideal bir araç .Ancak bu araçlarda önemli bir ayrıntı var alçak şase olmaları daha önce söylediğim gibi Bazı hatlarda kullanımı olursa mekanik açıdan sorun olacak malum istanbuldaki yollarımızın durumu.Citarolar İnşallah acemi şöferlerin ellerindede harabe olmaz Hepimize hayırlı olsun.Mustafa Abimizin emeğinede ayrıca teşekkür ederim    

sayfa 1
ANA SAYFA -> ULAŞIM