Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2296
murad22
2 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 17:50

Hemen simit hesabı yaparlar şimdi ekonomistler.Dört kişilik aile üç ögün simit,çay yese 4 bin tl yapıyor,adamlar haklıda,aşagı yukarı emekli maaşı simide yetiyor

Yakup

2 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 18:38

Alıntı:

Her gün bir ürünün fiyatının yükseldiğini görüyoruz...

Her sey sabitken ve bazi ürünlerin fiyatlari düserken bu artis neyin nesi simdi?

ffamer
2 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 18:50

Herşey dediğin şeylerin ağırlıklandırılmış ortalaması enflasyon ise, enflasyon seni doğrulamıyor yakup.

Aliress
2 ay önce - Pts 23 Oca 2023, 19:07

Emisyon artıyo yakup bi anlayamadın şu işleri. Fırsatçı diye bir kavram da yok. Ejderhalar ne kadar gerçekse "fırsatçılar" da o kadar gerçek

Patron
2 ay önce - Prş 26 Oca 2023, 15:19

Alıntı:
Bakan Nebati, AB yetkililerine Türkiye Ekonomi Modeli'ni anlatacak

Bakın arkadaşlar, tam olarak şunu şunu yaptık, aman siz siz olun bunları yapmayın.

Serdar Doğan

2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 01:05

Nası devre dışı bıraktı, tavansız faize geçti.
Seçim zamanı yapamaz, kitlesine nasıl açıklayacak diye düşünüyordum ama kitlenin boş kütle olduğunu unutmuşum. Kanıt mı verilecek eksilere bakın

Emir ERTEN
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 01:46

Utanmaz ihracatçılar kurun yükselmesini istiyorlarmış. Bir bölgenin ihracatçılar birliği başkanı doların artması gerektiğini söylemiş. Yılın en utanmaz açıklamasına güçlü bir aday olabilir bu. Bu güruhun nitelikli, kaliteli, katma değeri olan bir ürün üretme çabası hiç yok. Her sene aynı terane. Beyefendiler pahalı lükslerinden ödün vermeyi bilmiyorlar. Çalışanlarına da yükselmesini ümit ettikleri kurlarla birlikte her sene olduğu gibi 350 dolar civarına denk gelen ücretleri ödemeyi reva görüyorlar. Yiye yiye iyice semirdiler.

Bir bu sözde ihracatçıların, birde turizmci kodamanların bacakları sert bir sopayla kırılmalı.

Fatih Glr 21
2 ay önce - Cum 27 Oca 2023, 07:34

Cumhurbaşkanı Erdoğan sorumlu benim diyor bazıları ise ekonominin kötü gidişatına sebep olanlar marketciler ve fırsatçılardır diyor.

Patron
2 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 09:20

Alıntı:
Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal, 2022 yılında Türkiye'de Rolls-Royce satışlarının üç haneli seviyelere gelerek rekor kırdığını belirtti.

boranhoca
2 ay önce - Pzr 29 Oca 2023, 09:26

Alıntı:
Kredi kartı faizleri yapay olarak diplerde, yıllık maliyeti %20 bile değil kredi kartı faizlerinin.

Katılıyorum. Maaşı yapı kredi denen bankadan alıyorum. 1870 kredi puanım var ve bana verdiği kredi oranı %3.14. Şaka değil gerçek. Ne bir denetim var ne de başka bir şey. Soygun bu.

Kredi kartı faizi 1.36 . Mecbur oldukları için arttıramıyorlar. Kredi çekeceğinize kredi kartından taksitli nakit avans çekin çok daha karlısınız.

sayfa 2296
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET