1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
Büyük ikramiye bana çıkarsa.. |
1- Alır başımı giderim buralardan |

|
16.0% |
[12] |
2- Avukatım parayı alır, benim adıma bankaya yatırır ve kimseye söylemem |

|
24.0% |
[18] |
3- Hayır işlerine harcarım, kendimi kurtardıktan sonra |

|
18.7% |
[14] |
4- Dünyayı dolaşırım Rahmi Koç gibi. |

|
20.0% |
[15] |
5- Fikrim yok, çıkarsa düşünürüz! |

|
21.3% |
[16] |
|
Toplam Oy : 75 |
|
 |
Fahriye
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 11:28
Yılbaşı piyango özel çekilişi, ikramiyeler ve hayaller..
Alıntı: |
Yılbaşı Özel Çekiliş biletleri 09 Aralık 2005 tarihinden itibaren satışa sunulacaktır.
En büyük ikramiyesi 20.000.000 YTL (20 Trilyon TL) olan Yılbaşı Özel Çekilişinde;
1 ADET 5.000.000 YTL (5 TRİLYON TL)
5 ADET 1.000.000 YTL (1 TRİLYON TL)
Olmak üzere toplam 118.260.000 YTL (118 TRİLYON 260 MİLYAR TL) tutarında ikramiye dağıtılacaktır.
Yılbaşı Özel Çekilişinin Bilet Fiyatları:
..........TAM BİLET ........ 20 YTL .......(20.000.000.-TL)
..........YARIM BİLET ......10 YTL....... (10.000.000.-TL)
..........ÇEYREK BİLET ......5 YTL .......(5.000.000.-TL) olarak belirlenmiştir.
Yılbaşı Çekilişinin en büyük ikramiyesi olan 20 Milyon YTL'nin (20 Trilyon TL) satılan bilete çıkana kadar çekilişine devam edilecektir.
Yılbaşı Özel Çekilişinde Tüm VatandaşlarımIza Bol Şanslar Dileriz.... |
http://www.millipiyango.gov.tr/basinbulteni4.html
Yeni yıl geliyor. Bir yıl daha yaşlanıyoruz da diyebiliriz. Koskoca 12 ay, 54 hafta ve 365 günü bitirmeye şurda ne kaldı? ee ne kaldı..22 gün kalmış.
Her Aralık ayı geldiğinde, hayaller de beraber gelir.."Bana çıksa ne yaparım?" düşüncesi bazılarımızın tansiyonunu yükseltmeye yeter.
"Bana çıkmaz" diyenler için Tv'de gene reklamlar devreye girecektir. Metin Akpınar ve Zeki Alasya'nın piyango reklamını hatırlarsınız..
Hayal etmek güzeldir, biraz hayal edelim, günlük stresimizden sıyrılalım.
Hep deriz ya "bana çıksa önce bir okul yaptırırım!" Gerçekten bu doğru mudur, yaptırır mısınız, yoksa kendinize verdiğiniz sözü unutur musunuz?
Bir ev, bir araba alırsınız..yanınızda sizi dinleyen eş, dost, akraba "bana ne alırsın?" diye sorar.
|
 |
Emre_Uzan
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 11:36
Bu yılbaşı sevinen kişi yukarıdaki biletimle ben olucam! Alayınızı tanımam ona göre. Siteye reklam veririm ama
|
 |
deryadogan
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 11:54
Bana çıkmıyor bu piyango bir türlü !Amorti bile çıkmıyor hatta.Hani desemki aşkta kazanıyorum o da değil.
Ha oldu ki çıktı hani çıkmaz ya..
Kime söylemem gerektiğini bilemiycegim.
Aileme söylerim o tamam da mesela daha uzak akrabalara söylenmeli mi?
Şirkete istifa mektubumu elden mi vermeli yoksa Avukatlımı göndermeli
Daha önemlisi ne iş yapmalı?Kendi işini mi kurmalı yoksa o kadar paran varken hala memur olarak mütavazi mi yaşamalı (bu sanırım mümkün değil)Hadi iş kurucan, ne yapıcaksın?
Keyfi yönüne geleceğim,evet dünyayı gezerim neden olmasın,hayırda işlerim (bu,okul yaptırmak veya başka bir şekilde de olabilir) ailemi ve yakın arkadaşlarımı sevindiririm.
Kendim içinse en çok istediğim İstanbul'a yakın ama İstanbul'dan uzak bahçeli bir ev,.Mümkünse her akşam mangal yapılsın,mangalda patlıcan közlensin salatası yapılsın,köfteler kızarsın,pirzolalar cızırdasın(acıktım galiba)arkadaşlar gelsin,sohbetler olsun.
Bir mekan açılabilirim yemek içmek üzerine bu şimdi aklıma geldi.İnsanlar çalışırlar (istihdam yarattım 2 dakikada hayale bak) Hem orda mangal da yaparım
Devam edecek...
|
 |
Fahriye
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 12:26
Bir mekan açılabilirim yemek içmek üzerine bu şimdi aklıma geldi.İnsanlar çalışırlar (istihdam yarattım 2 dakikada hayale bak) Hem orda mangal da yaparım |
Derya tamam bu iş! İkimizden birine çıkarsa, sosyete bir restaurant açalım.
Aklıma İbo geldi. Otellerine gidince, mangal başına geçiyor ya. Biz de, restaurantımızın bir köşesini kendimize ayırır, orda mangal başına geçeriz.
Para olunca, iş kolay, danışman tutulur; nerde ne iş yaparız diye sorulur.
|
 |
Tolgaryus
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 12:40
Arkadaşlar,böyle şirin bir restaurant açmak için ikramiyeyi beklemeye gerek yok.Çok büyük paralar gerekmez.Mesela Kaş uygun bence.Ortak arıyorsanız ben hemen hazırım. 
|
 |
ASLI
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 13:09
Hayir islerine harcarim. O kadar cok para rahatsiz eder adami zaten, hele bir de oyle gokten zembille inmisse..
Muhakkak bir okul yaptiririm. Bir kismini da sokak cocuklari icin harcarim..
Diger kismini da ailemle yerim. Cok yakin dostlara bir kiyak yapip guneyden bir site alip icini bizimkilerle doldururum. Hep hayalimdir zaten..
|
 |
Fahriye
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 13:28
Kaş'da olursa turistik olur. Derya, sanırım İstanbul'dan uzaklaşmak istemiyor. Ben de İstanbul'a gitmek istemem. O halde, yazı tura atalım. Ya da piyango biletinin son rakamı 2 ye amorti çıkarsa onun dediği yer olsun.
İhtiyaçlar bitmiyor, birikim olmuyor. İşte bu yüzden piyango biletine sarılıyoruz.
Gerçi, zenginler almıyor mu bilet? Ooo, seri ile alıyorlar.
Şaka bir yana, Restaurant açma fikrini ben yıllardır düşünür dururum. İşimin bir parçası olduğundan, çok iyi işleteceğimden eminim.(olmuş olsa)
Tabi, yeni tekliflere açık olmak lazım; mesela bu yaz sezonunda turistik bir mekan fikri heyecanlandırıyor. İçki satışları yasaklanırsa biz de nargile koyarız sanki o keyif verici değilmiş gibi..
|
 |
deryadogan
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 13:44
Kaş'da olursa turistik olur. Derya, sanırım İstanbul'dan uzaklaşmak istemiyor. Ben de İstanbul'a gitmek istemem. O halde, yazı tura atalım. Ya da piyango biletinin son rakamı 2 ye amorti çıkarsa onun dediği yer olsun. |
Aslında yazları turistik bir yer (Kaş'ı hiç görmedim) kışları da kışlığı olan bir yer olabilir."Derya Kuzusu " koyarız adını müsadenle Fahriye'cigim
Paralar katlandıkça hayır işlerine devam ederiz.Mevcut parayı dağıtmaktansa artan /çoğalan parayı paylaşmayı yeğlerim (yatırımcı gördüm kendimi)
Ayrıca yemeğe çıkmadan önce mangaldan bahsettim gittim sınırsız pizza yedim,az daha kovuyorlardı.E ama sınırsız demişlerdi
Detayları birlikte hayal etmeye devam edelim.
Dip Not: Emre Uzan düş yakamdan sana tekila fabrikası satın alacagım hiç merak etme
|
 |
Tolgaryus
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 15:57
Derya Kaş'a geliyor bu durumda.Restaurant tamam gibi.Aşçılığı ben üstlenebilirim arkadaşlar.Baş aşçı İtalyan (romalı) diyebiliriz;Adrianus Tolgaryus.
Bu konuda yetenekli olduğumu söyleyebilirim.
İşletme müdürü Fahriye oluyor o zaman.
Emre de Reina tecrübesinden ötürü organizasyon işi ile uğraşabilir.(eğer kabul edersen Jim)
Sanırım ve anlaşıldığı kadarı ile Derya da yemekleri yiyerek bizi batırma işi ile meşgul olacak.
|
 |
göçmen
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 16:23
ilk olarak ucaga atlayip antalyaya giderim, yat limaninda deniz fenerlerinden yesilinin altinda sabaha karsi biraz kafa dinler birseyler icerim ucaga atlar geri dönerim.
ya sonra ;
bilirim ki bu para bana cikarsa ve cevre bunu ögrenirse artik eski ben olamam onlar icin, artik bircok seyden bircokseyden ve kisiden süphelenir hale gelirim, o yüzden kimseye haber vermem, bir sekilde birisiyle bir ise girmis ve yavas yavas para kazanmaya baslamis süsü verirsem iyi olur, cünkü harcamalarimi az da olsa artirmak isteyecegimden insanlar süpheleneceklerdir.
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|