1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1  |
WowTurkey ailesi tatilde ne yapıyor? Nerelere gidiyor? Ne çeşit tatilleri tercih ediyor? |
Deniz/kum/güneş tatili - Türkiye |

|
28.6% |
[122] |
Deniz/kum/güneş tatili - Yurtdışı |

|
1.9% |
[8] |
Kültürel gezi (Şehir, tarihi eser, müze, etc. görme amaçlı) - Türkiye |

|
8.9% |
[38] |
Kültürel gezi (Şehir, tarihi eser, müze, etc. görme amaçlı) - Yurtdışı |

|
3.7% |
[16] |
Amaçlı turizm (Gidilen yerde iş arama ya da yatırım araştırması, fizibilite çalışması, fotoğraf çekme, sağlık turizmi, hatta seks turizmi) |

|
1.2% |
[5] |
Paket turlarda en uygun ne varsa |

|
0.5% |
[2] |
Interrail/Cruise/Mavi Yolculuk |

|
1.4% |
[6] |
Devre mülk / devre tatil |

|
1.4% |
[6] |
Evde yan gelip yatarım, bir yere gitmem |

|
4.7% |
[20] |
Kafa dinleme tatili - Yalnız |

|
1.9% |
[8] |
Kafa dinleme tatili - Arkadaşlarla ya da aileyle |

|
9.8% |
[42] |
O anki maddi durumuma, halet-i ruhiyeme, ve başka şartlara göre her yıl değişir |

|
13.6% |
[58] |
Doğa tatili (Rafting, Kamp, Trekking, Tırmanış, Safari, etc) |

|
5.2% |
[22] |
Hanım/Bey/Kız Arkadaşım/Erkek Arkadaşım/Nişanlım karar verir |

|
0.7% |
[3] |
Tatil olsun da çamurdan olsun, detaylara takılmadan ilk bulduğum yere giderim |

|
1.4% |
[6] |
Tatil de neymiş? En son tatil yaptığımda Türkiye 67 ildi! |

|
3.5% |
[15] |
Bana her gün tatil |

|
4.7% |
[20] |
Yaşım genç, ailemle yaşıyorum. Onlar nereye ben de oraya! |

|
7.0% |
[30] |
|
Toplam Oy : 427 |
|
 |
Saygun
17 yıl önce - Pts 05 Arl 2005, 06:31
Tatil anlayışınız nedir? Nereye gidersiniz? Ne yaparsınız?
WowTurkey ailesi tatilde ne yapıyor? Nerelere gidiyor? Ne çeşit tatilleri tercih ediyor?
Bu anketi biraz da yazın trenle çıkarsam benimle gelecek kimse var mı diye öğrenmek için açıyorum. (Benzeri bir konu varsa da bulamadım) Zira çevremdeki çoğu insan tatili Bodrum'a gidip kusana kadar içmek, bayılana kadar dans etmek, ve beyin kanaması geçirene kadar güneşlenmek olarak görüyor. Bense bunu üstüne para verseler ya da kafama silah dayasalar yapmam. (Yanlış anlaşılmasın,yapanı da kınamam. İsteyen istediği şekilde tatil yapar tabi ki)
Bakalım kimler ne tarz tatil seviyor, ya da herkes tatil yapabiliyor/yapıyor mu...
Gerçi yanlarına açıklama yazdım ama yine de şıklardan anlaşılmayan varsa lütfen sorunuz.
Bu arada tepkiler gelmeden önce açıklamamı yapayım: Konu TATİL olduğu için hac/umre ve benzeri dini ziyaretleri listeye almadım. Zira bunlar tatilden ziyade kişinin kendisine görev olarak gördüğü için gittiği gezilerdir. Örneğin kimse "Suudi Arabistan'a tatile gittim" demez, "hacca gittim" ya da "hacı oldum" der. Konumuzsa keyfi olarak, canı istediği için yapılan tatiller.
|
 |
elif özdemir
17 yıl önce - Pts 05 Arl 2005, 11:07
Her insanın tatil anlayışı farklıdır; bazıları evde yan gelip yatmayı sever, bazıları için eğlenmektir. Ama ben genelde kendimi dinlemeyi, kalabalıktan kaçmayı tercih ediyorum, bence tatil ruhumun dinlenmesidir zaten günlük hayatta yeterince insanlarla muhattap oluyoruz onun için sakin yerleri, doğayı tercih ediyorum merak ettiğim şehirleri gitmesem bile araştırmayı seviyorum. Benim için tatil kendimi ve çevremi tanımak, yaratıcı olmaktır...
|
 |
Vedat Erzurum
17 yıl önce - Pts 05 Arl 2005, 19:34
Birinci şıkkı oyladım.. Çünkü bu güne kadar hep öyle oldu ama artık değişecek
Nasılmı?? Aslında hep doğa kamplarına gitmek istedim ama kısmet olmadı, fakat bundan sonra olacak Kendime kamp malzemeleri almaya yavaş yavaş başladım. Bekle doğa az zaman sonra kucaklaşmaya geleceğim
|
 |
Emir Kula
17 yıl önce - Pts 05 Arl 2005, 19:47
Benim tatil amacım dinlenmedir.Yaşıtlarım gibi discolara,barlara gidip çılgınca dans etmektense sahildeki çay bahçelerinden birinde oturmayı tercih ederim.Bana göre tatil kafa dinlemek demektir.Favori tatil mekanım Avşa Adası'dır.
Alıntı: |
Bu anketi biraz da yazın trenle çıkarsam benimle gelecek kimse var mı diye öğrenmek için açıyorum. |
Keşke Avşa'ya trenle ulaşılabilseydi de ulaşsaydık.Avşa Adası'na giderken,rahat ve konforlu olduğu için Deniz Otobüsünü tercih ediyorum.
Gelecek senelerde de başka bir tatil yeri bulacağımı sanmıyorum.Avşa Adası'nın içindeki favori yerim de İskele Meydanıdır.İskele Meydanında hem fotoğraf çekiyorum,hem de temiz denizin kokusunu alıyorum
|
 |
Gökhun
17 yıl önce - Pts 05 Arl 2005, 21:08
Evde yan gelip yatarım, bir yere gitmem [ 1 ]
yaşımın verdiği bir cevap galiba:)
ancak ikinci seçenek arkadaşlarla çıkılacak bir tatil olurdu.deniz kum güneş kızlar gece hayatı
|
 |
Alaeddin
17 yıl önce - Sal 06 Arl 2005, 12:13
Tatil
10 yıldır bana hergün tatil. Tatili çok severim o yüzden 4 yıl önce şirin bir tatil beldesi olan BURHANİYE / Ören e yerleştim şimdi hergün tatilin keyfini çıkarıyorum. Darısı herkezin başına. Sağlıklı yaşamlar dileği ile.
|
 |
funda77
17 yıl önce - Sal 06 Arl 2005, 12:37
5 yıldır tek tercihim Antalya..Çok seviyor ve keyif alıyorum orda tatil yapmaktan..hertürlü imkanı aynı anda orda bulabiliyorsun..Denizi doğası süper.Bu sene de tercihim yine Antalya olucak sanırım..
|
 |
Ertugrul Selvi
17 yıl önce - Çrş 07 Arl 2005, 01:14
Nemi sevmedigim ve tatilde sakinligi aradigim icin tercihim cogunlukla Kuzey Ege. Eglence icin ise Guney Ege.
En son Ertugrul Selvi tarafından Cum 09 Arl 2005, 23:33 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
|
 |
Murat Tolga Karahanoğlu
17 yıl önce - Çrş 07 Arl 2005, 17:03
Tatil diyince akla direk Bodrum ve Marmaris geliyor.
Bunların dışındaki yerlere gittiğim seyahatlerime sadece gezi diyebiliyorum
Marmaris ya da Bodrum
|
 |
mehmet cicek
17 yıl önce - Cum 09 Arl 2005, 23:16
Tatil deyince kesinlikle türkiye
Yillki iznimizin bir kismini sakin, nem orani düsük ve yasanti tarzimiza uygun olmasi sebebiyle Didim/ Akbük teki bir Otel de
birkismini Kaplica evimizde
birkismini ve de en sevimlisini de Annemin Fakirhanesinde geciriyoruz.
mefa
|
 |
sayfa 1  |
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET
|