Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 1
Ebru K.Türk
17 yıl önce - Pts 28 Ksm 2005, 01:20
Bursa - Nilüfer - Carrefour [AVM]

Şu sıralarda Bursa grubunda pek yeni başlık açılmıyor. Halbuki bence çok güzel veya görmeye, tanıtmaya değer nitelikte yerler çok var. Zaten "Bursa Forumuna Öneriler" başlğından ilgili bazı yerlerin adı geçmekte. Emin olun pekçoğunu bizzat ben çekerdim ancak Bursa'ya her gelişimde kendi işlerimi halletmeye ancak vaktim yetiyor. Gezmeye fırsatım kalmıyor. Hatta bu kez ciddi bir şekilde resim sergilerini, sanatsal aktiviteleri resimleyip burada paylaşacaktım. Ancak bu sefer de benimle gezecek arkadaş bulamadım. O konu da şimdilik yattı.  

Neyse bende Nilüfer-Carrefour'un resimlerini paylaşayım istedim. Bilgisayara aktarmış ancak düzenlemiştim. bu gece onlara bakarken hepsinin de nedense çok bulanık çıktıklarını farkettim. Sadece bir tanesini ekleyebiliyorum. Bu bile güzel olduğu için değil aksine Bursa grubunda yeni başlık açılmadığı halde varolan başlıkların genişletildiğini gördüğüm için bu başlıkta zamanla genişler umuduyla sizlerle paylaşmak istedim.

Carrefour'a her gittiğimde oldukça dolu ve canlı görüyorum. İnanıyorum ki oraya giden pek çok arkadaş vardır ve gittiğinde fotoğraf çekip buraya katkısı olur.
-----------------------------------------------------------------

CARREFOUR-Nilüfer

Aslında hakkında yazılacak çok fazla şey yok. Ancak alışageldiğimiz tansaş, yimpaş, migros, gima gibi hipermarketlerden farklı olarak Carrefour'lar aynı zamanda alışveriş ve eğlence merkezi olarak tasarlanıyor.

İçinde çok sayıda sinema salonu, kafe ve biraz bar havasında eğlece mekanları, çocuklar için su oyunları ve küçük bir lunaparkı var Ayrıca Türkiye ve dünyanın en büyük markalarına ait mağazalar ile birde karting pisti mevcut. Tabi vazgeçilmezlerinden olan büyük bir hipermarket...

Otopark sorunu olmaması için geniş bir bahçesi katlı otopark olarak tasarlanmış olsa da her gittiğimde insanlar araçlarını park etmek için zor yer buluyorlar. Bu durum Carrefour'un içine de yoğun bir canlılık olarak yansıyor. Özellikle içindeki sinema salonlarının kailteli olması da sırf bu amaçla gelinmesi için bile bir sebep oluyor.

Eğer Bursa'ya gelip de sadece Zafer Plaza'yı görüp bırakmışsanız ve orası kadar hareketli bir yer; ancak gelen insan profili açısından (bulunduğu ilçenin (Nilüfer) ve yakınındaki Çekirge ve Kükürtlü bölgelerinden gelenlerin oluşturduğu) daha nezih bir eğlence ve alışveriş merkezi arıyor iseniz Carrefour-Nilüfer bence uygun tercihlerden birisi olacaktır. Çünkü gerçekten Zafer Plazadaki gereksiz ve bazen kalitesiz sayılabilecek kalabalığa kıyasla daha düzgün bir yer. Yalnız tamamen oraya eşdeğer tutmayın derim. Fazlalığı olduğu kadar bazı eksik yönleri de var.

ULAŞIM: Ulaşımı aslında çok kolay. Özel araçla gelenler için Mudanya yol ayrımından sonraki (izmir Yönüne) ilk kavşak olan Orhaneli Kavşağı'nda dev binasıyle hemen dikkat çeker. Ayrıca otopark sorunu yok. Toplu taşıma araçlarıyla gelmek istenirse; "Küçük Sanayi" yönüne giden metro hattına binip "Nilüfer" durağında inerseniz çok kısa bir mesafe geriye doğru yürüyerek ulaşabilirsiniz. Ayrıca Uludağ Üniversitesi'ne veya Ataevler yönüne giden tüm otobüsler de önünden geçmektedir.

(+)

[ Fotoğraf yeniden yüklenmiştir - Ebru K.Türk - Pzr 14 May 2006, 16:56 ]

Devamını getireceğinizi umuyorum..

En son Ebru K.Türk tarafından Pzr 14 May 2006, 17:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Hakan Aydın

17 yıl önce - Pzr 12 Şub 2006, 12:06

(+)

(+)

Hakan Aydın

16 yıl önce - Cmt 13 May 2006, 21:48

(+)

(+)

enderakay
16 yıl önce - Pts 24 Tem 2006, 11:33

(+)

(+)