Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3

Haftalık Tatil Artmalımı ?
Evet Artmalı 62.5%  62.5%  [25]
Hayır Artmamalı 35.0%  35.0%  [14]
Farketmez 2.5%  2.5%  [1]
Toplam Oy : 40

Emin Bülent Serdar
2 ay önce - Çrş 28 Arl 2022, 11:35

Haftada 2 gün çalışalım. Emeklilik yaşı 38 olsun. Açlıktan ölünce de politikacıları suçlarız. Güzel plan.

inanç09
2 ay önce - Çrş 28 Arl 2022, 11:41

Cuma namazı kamuda sıkıntı oluyor giden var gitmeyen var herkes aynı anda giderde gitmeyenler işlemlerimiz yarım kaldı diye şikayet edermi sorunu oluşuyor ayrıca vatandaşlardan da gitmeyen var giden memura işi düşünce neden mesai saatinde yerinde değildin diyebilir en azından Cuma öğleden sonra tatil olmalı ki bu kaos ortamı çözülsün

Emin Bülent Serdar
2 ay önce - Çrş 28 Arl 2022, 11:44

Cuma namazına gitti diye kimseye dokunmazlar. Bim, A101 bile ya kapatıyor varsa kadın personeller bekliyor.

ads 1940
2 ay önce - Çrş 28 Arl 2022, 13:35

Alıntı:
Dünyada Haftalık Tatil 3 Güne Çıkıyor Sizce Bizde de Bu Uygulanabilinir mi

Bizde emekçi kesim şöyle dursun öğrenciler bile tam gün eğittim yapıyor hatta pek çok öğrenci cumartesi pazar ya kendi okulunda kursa gidiyor yada derseneye gidiyor ne 3 günü ne tatili?

3 gün tatil bu ülke için hayaldir.

mehmeterden198
2 hafta önce - Çrş 08 Mar 2023, 22:03

Alıntı:
Haftada 2 gün çalışalım. Emeklilik yaşı 38 olsun. Açlıktan ölünce de

Yapay zeka ve otomasyon sayesinde çok da uzak olmayan bir gelecekte ön telif ettiğiniz şartlarda çalışacağız.

Açlıktan ölüme kısmına gelince. Hızla yaygınlaşacak robotlar sayesinde daha bile fazla refah içerisinde yaşayacağız.

Biray Mühendislik

2 hafta önce - Çrş 08 Mar 2023, 22:06

Saçmalık

Resul GUL
2 hafta önce - Çrş 08 Mar 2023, 22:36

Biz haftada 1 günü de kaptırmayalım da 3 gün tatil ötede dursun..

Çalışma saatlerini söylemiyorum bile

Kaç yıldır hep haftada 1 gün tatilim oldu Son yıllarda Pazar günü tatilini bile unuttum Hafta içi herhangi bir gün tatil yap tamam..

3 gün tatil Türkiye şartlarında çok zor Böyle bir ortamda çok az kamu personeli dışında böyle bir tatil çok zor görünüyor..

Evden çalışma imkanı olanlarda da bunu yapabilirsiniz Onun dışında Türkiye de 2 gün tatil yapmak bile lüks..(konforlu) En azından benim için öyle..

metinn
2 hafta önce - Çrş 08 Mar 2023, 22:43

Hollandada bu sistem yillardir var. 5 gun yerine 4 gun calusabiliyorsun ama ona gore dusuk maas aliyorsun bazilari 9×4 yani 36 saat calisip ona gore para aliyor. Dunyanin hicbir yerinde 5 is gununu 4 gune ayni sartlarda dusurmezler.

can321
2 hafta önce - Prş 09 Mar 2023, 08:33

Türkiye'de iki haftada 1 gün izin yapılan ve haftada 1 gün izin yapılan işler bile çok fazlayken haftada 3 gün izin yapılacak çalışma sistemine geçmek şu an için imkansız gözüküyor. Öncelikle herkesin haftada 2 gün izin yapabilmesini sağlamak lazım. Mesala ben haftada 1 gün pazar günleri izin yapabiliyorum, cumartesi günleri de çalışıyorum. Şantiyede çalışırken de 14 günde 1 gün izin hakkım oluyordu, üst üste 2 hafta çalışmak çok yorucu oluyordu, sırf bu yüzden zamanında daha yüksek maaşları reddetmiştim tabi şimdi haftada 1 gün izin bile az geliyor.

ccahit
2 hafta önce - Prş 09 Mar 2023, 08:42

Cumartesi yarım gün değil tam gün izin olsun fazlası ile yeter...

sayfa 3
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET