Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 4

Kıyamet gününü göreceğinizi düşünüyormusunuz ?
Hayır Göreceğimi Hiç Düşünmedim 66.7%  66.7%  [34]
Bazen göreceğim hissine kapılıyorum 19.6%  19.6%  [10]
Evet hep göreceğimi düşündüm düşünüyorum 13.7%  13.7%  [7]
Toplam Oy : 51

Ali clarkkent
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 14:21

Alıntı:
Bir yerde 8 rakamına denk geldim acaba bu bir mesajmı diye düşündüm 8 yıl sonrası için aslında yandı yani sonsuzluk işaretiydi bir açıdan bakınca da 8 oluyor 8 yıl sonrası da 2031'e denk geliyor biraz kuruntulu bir insanım paylaşmak istedim

Telaş yok. Önce 10 büyük kıyamet alametleri olacak. Henüz hiç biri olmadı. Sadece küçükler oluyor.

Büyük alametlerden bazıları:

Duman çıkacak. Tüm dünyayı kaplayacak.
Deccal gelecek.
Ye'cüc ve Me'cüc denen kısa boylu insanlar çıkıp tüm dünyayı işgal edecekler.
Mehdi gelecek. Hz. İsa gelecek. Tüm dünyada hakimiyeti ele geçirip 7 yıl adaletle yönetecek. Şeriat kanununu uygulayacak.
Güneş batıdan doğup tekrar batıdan batacak.
İsrail devleti yok olacak.

Daha var ama nete bakmadım. Aklıma gelenleri yazdım.

Ama bundan öte başka bir durum var. Dünyanın kıyametinden önemlisi kendi kıyametimiz. Öldüğümüz zaman bizim için kıyamet kopmuş oluyor.

osman akar
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 14:31

Büyük alametlerden Yahudiler katledilecek. Dağlar taşlar dile gelip burada Yahudi var diyecek
Sadece Gargat ağacı onları saklayacak.
Ve bundan dolayı İsrail de Gargat ağacı her yere ekiliyor.

ali alimi012
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 14:38

şu anda en büyük kıyamet alametlerinden büyük ve çok sayıda depremin alameti gerçekleşiyor
Ekseriya depremler ilahi bir ikazdır. Âlimler, (İki Z olunca üçüncü Z gelir) demişlerdir. Yani Zulüm ve Zina çoğalınca Zelzele olur. Hadis-i şeriflerde buyuruldu ki:
(Zina yayılınca depremler çoğalır.) [Deylemi]
Depremler kıyamet alametlerindendir. Buhari’deki hadis-i şerifte, (Depremler çoğalmadıkça kıyamet kopmaz) buyurulmuştur.

ffamer
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 14:44

Depremler hep oldu, olacak.
500 ya da 1500 yıl önce deprem olmadı mı alimi?

En son ffamer tarafından Prş 09 Mar 2023, 14:45 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Gokhan Bayraktar
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 14:45

Alıntı:
Duman çıkacak. Tüm dünyayı kaplayacak.

2010 mu 2011 mi neydi Izlanda'daki yanardağının dunanları neredeyse dünyanın bütününü etkilemisti

Kiyamet alameti diye bir şey yok. Semavi dinlerin mitlerden oluşturduğu bir senaryo dizisi. Tevrat ve İncil'in bozulduguna inanan müslümanlar da hadislerle dini bozmaya çalışıyor. Kuran'da alamet yoktur. Kıyametin zamanı da yoktur. Ansızın olacağı bildirilir.

osman yörükoğlu
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 15:24

Alıntı:
Kiyamet alameti diye bir şey yok. Semavi dinlerin mitlerden oluşturduğu bir senaryo dizisi. Tevrat ve İncil'in bozulduguna inanan müslümanlar da hadislerle dini bozmaya çalışıyor.

Öbür dünyada görürsün var mıymış yok muymuş.

ali alimi012
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 15:28

Doğrusu ne peki ey zalimler cahiller
Din düşmanları
Bu dünya sonrası varsa inanan için kurtuluş
İnanmayan hesabı zor
Ama yoksa zaten inan inanma kaybetmezsin

Ali clarkkent
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 15:32

Alıntı:
Kiyamet alameti diye bir şey yok. Semavi dinlerin mitlerden oluşturduğu bir senaryo dizisi. Tevrat ve İncil'in bozulduguna inanan müslümanlar da hadislerle dini bozmaya çalışıyor. Kuran'da alamet yoktur. Kıyametin zamanı da yoktur. Ansızın olacağı bildirilir.

Gökhan bey.

Hadisler dini bozmaz. Aksine kuvvetlendirir. Hadisler dini bozacak olsa Allah buna izin verir miydi. Bununla ilgili Kur'an'dan bir ayet paylaşayım.

Hakka süresi: 44-45-46-47. ayetler.

Eğer Peygamber bize atfen bazı sözler uydurmaya kalkışsaydı, elbette onu bundan dolayı kıskıvrak yakalardık; sonra da onun şah damarını keser atardık. Hiçbiriniz buna engel de olamazdınız.

Yani neymiş. Peygamberimiz Allah'a muhalif hiç bir söz söyleyemezmiş.

Ali clarkkent
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 15:35

Alıntı:
Doğrusu ne peki ey zalimler cahiller
Din düşmanları
Bu dünya sonrası varsa inanan için kurtuluş
İnanmayan hesabı zor
Ama yoksa zaten inan inanma kaybetmezsin

ali alimi

Seninle düz dünya konusunda atışıyoruz ama diğer yerlerde genelde hemfikiriz.

ali alimi012
2 ay önce - Prş 09 Mar 2023, 15:35

En kötüsü ne biliyor musunuz
İnanmayana korkak gibi cevap vermek
Adam alay ediyor dinle
20 yıldır ne engellenmiş ne bir laf eden olmuş
İnanmıyorsan saygı duy
Yoksa yok olursun

sayfa 4
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET