sayfa 1  |
Kıyamet gününü göreceğinizi düşünüyormusunuz ? |
Hayır Göreceğimi Hiç Düşünmedim |

|
66.7% |
[34] |
Bazen göreceğim hissine kapılıyorum |

|
19.6% |
[10] |
Evet hep göreceğimi düşündüm düşünüyorum |

|
13.7% |
[7] |
|
Toplam Oy : 51 |
|
 |
inanç09
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 15:39
Kıyamet gününü göreceğinizi düşünüyormusunuz ?
Sizce Kıyamet yakın mı Kıyamet gününü görecekmiyiz bir kişi bana dünyanın 5.000.000.000 yıl ömrü var demişti ama o kadar sürede Dünyanın nüfusu ne olur dünyayı geçtim İstanbulun nüfusu ne olur.Ben bazen düşünüyorum belki görürüm diye neticede İsrafil Aleyhisselam Sur'a üfleyecek ve canımızı alınacak ama bilemiyoruz tabi ki siz ne düşünüyorsunuz
En son inanç09 tarafından Sal 22 Ksm 2022, 16:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
|
 |
Deniz Zeybek
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 15:43
Allah bilir der kapatırım
|
 |
Gokhan Bayraktar
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 15:45
Kıyamet dinde, inançlılara kopmayacak der.. İnançlıysan göremeyeceksin
Hee, ömründe çaplı bir meteor düşerse dünyaya o zaman görürsün bir kıyamet...
|
 |
1Necati
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 15:50
Allah bilir bu konularda ahkam kesmek istemem. Allah iyi kullarından eylesin bizleri.
|
 |
inanç09
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:37
Alıntı: |
Kıyamet dinde, inançlılara kopmayacak der.. İnançlıysan göremeyeceksin |
Elhamdülillah müslümanım inançlıyım bunu duymamıştım teşekkürler.Belki de başlık kapatılmalı siz bilirsiniz
|
 |
Deniz Zeybek
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:38
Tek bir Müslüman bile kalmayınca diye biliyorum.
|
 |
ccahit
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:41
O zaman zaten hepimiz mezarlarımızda olacağız ve ikinci sur uflenmesi ile diriltilip kalkacağız işte o dirilişten sonra hesap günü başlıyor ve tüm insanlik toplanıp tek tek bekleyecek hesap anını....
|
 |
seymen61
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:45
Kıyametin koptuğu anı müslümanlar görmeyecek, çünkü o dehşet gününde dünyada hiç müslüman kalmamış olacak. Sadece o dehşet dakikaları saatleri günleri kabirlerde hissedilecek. İşte o zaman müslümanlar artık kainatın sonunun geldiğini ve hesap gününün arifesinde olduklarını hissedecekler fakat görmeyecekler. inşallah hiç birimiz görmeyeceğiz. Sadece kabirlerimizde hissedeceğiz.
|
 |
Harun Küçük
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:54
Alıntı: |
Elhamdülillah müslümanım inançlıyım bunu duymamıştım teşekkürler.Belki de başlık kapatılmalı siz bilirsiniz |
Bu kadar basit ve temel birşeyi bile bilmeden nasıl müslüman oluyorsunuz gerçekten garip.
|
 |
ismail 3501
6 ay önce - Sal 22 Ksm 2022, 16:55
Ölüm zaten bizim için kıyamet, biz öldükten sonra kıyamet kopsa bile göremeyiz ki, bütün herkesin aynı anda ölmesini görmek ise kendimiz ölürken acı üstüne acı olur. Kim varsa yanımızda çevremizde ailemizde vah vah, düşüncesi bile ürkütücü
|
 |
sayfa 1  |