Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 3
konyaslan
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 16:49

Okula saldıran bu şerefsiz sürüsünü o topraklara gömmek için neyi bekliyoruz ?

Deniz Zeybek
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 16:50

Beklenmiyor diye düşünüyorum.
Şu an bilmiyoruz.
En doğru strateji uygulanacaktır.

Deniz Zeybek
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 16:52

Dediğim gibiymiş.
Şimdi haber geçti.

Son dakika haberi... Gaziantep'in Karkamış ilçesine 5 roketle yapılan terör saldırısı sonrası TSK çok sert cevap veriyor... Hain saldırının ardından savaş uçakları havalanırken Ayn el-Arab'ın doğusuna yoğun top atışları da başladı.

kemalviyana
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 17:12

dinsiz imansiz teröristler sinirin öteki tarafinda Amerikanin yillardir binlerce tir yolayip besliyor sözde iside karsi yersen.. bu konuda yahudi israil taktir ediyorum Amerikadan rusyadan izin almadan esad rejimine saldiriyor.. Bizim sorun Amerika ve rusyanin kara hareketine onay vermemesidir.. yoksa bizim askerimiz orayi dumduz eder.. inlerine kadar gireriz

Tacettin Şenel
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 18:20

Epeydir interneti açmadıydım zaten Eynesilde yaylada şebeke çekmiyor düngece foruma bakayım dedim Herşey silinmiş birdeceza almışım Biz daha dünleyin vardık eve....

Tacettin Şenel
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 18:56

2014den bu yana ilk defa birazevvel Şifremi değiştirmek mecburiyetinde kaldım...

Ustura Faysal
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 19:03

İlişmeyin dedeme. Belli ki geçtiği tarafın yamuklarını gördü ve doğru yolu tekrar buldu. Kurcalamayin geçmişi.

Tacettin Şenel
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 19:08

İzmir Milletvekili Hamza Dağ Sinop Milletvekili Nazım Maviş İzmirde Karabağlar İlçe başkanı İrfan beyin hepsinin telefon numaraları var Ölmek var Davadan Vazgeçmek yok ben hiçbirzaman Ak partiden üyeliğimi aldırmadım ve aldırmayacağımda bu konu hakkında Savcılığa suç duyurusunda bulundurtacağım...

seymen61
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 19:24

Türkiyenin operasyonuna karşı içerde bazı barolar ve dışarıda da Almanya ve yunanistan başta olmak üzere tepki göstermeye başladılar. sözde itidal çağrılarıyla dolu bu açıklamalar Türkiyeyi asla yolundan yıldırmamalı. onlar bizden itidal dilendikçe, biz daha ağır şekilde sınırdaki operasyonun büyüklüğünü arttırmalıyız. Dehşetini büyütmeliyiz. Birileri bize arkamızdan her türlü pisliği yapsın. Çocuk, kadın, yaşlı ve masumları bombalarla katletsin. Hem de kahpece arkadan tuzak kurarak bunu yapsın. Sonra başlarına vurma günü gelincede masuma (!!) suçsuza ve ezilmiş ayaklarına yatsın. Yok böyle bir dünya!! iki yüzlü namussuz avrupa ve içerdeki onların destekçileri tepki gösterdikçe, biz harekatın dozajını bir kat daha artıracağız. Artık kimsenin söylediğini dinlemek yok, onlara kanmak yok, onları asla ciddiye almak yok. Gün, artık bu rezilleri silip yok etme günüdür.

ccahit
4 ay önce - Pts 21 Ksm 2022, 19:34

Haydaaa Tacettin amca hesap birileri tarafindan ele geçirildimi diyorsun? Kısa zaman önce ağır muhalif mesajların vardı. Araya birimi girdi?

sayfa 3
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET