sayfa 12 |
Hangi 2 takım gruptan çıkarak son 16 turuna yükselir? |
İngiltere - ABD |

|
44.4% |
[16] |
İngiltere - Galler |

|
30.6% |
[11] |
İngiltere - İran |

|
19.4% |
[7] |
ABD - Galler |

|
0.0% |
[0] |
İran - ABD |

|
0.0% |
[0] |
İran - Galler |

|
5.6% |
[2] |
|
Toplam Oy : 36 |
|
 |
ads 1940
3 ay önce - Çrş 30 Ksm 2022, 00:08
İslam aleminin merakla beklediği maçta 1998'in rövanşını kaybetti İran 0-1
Ruhsuz oynadılar ve bunu hakettiler
Alıntı: |
Suriyede ya Ali, ya haydar deyip müslüman cocukları,kadınları şehit eden rafizilerimi destekleyek,sizden ögrenecegiz kimi destekleyecegimizi herhalde .Münafık kafirden daha aşagıda olacak cehennemde kafirden beterdir münafık |
He tabi sizlere göre hep ABD'nin desteklediği ve fitne çıkardığı taraf haklı olacaktı herşeyi, geçtim çocuktan bahsetmişsin de hani Irak'ta kimyasal vardı nolu o iş? boşuna mı öldü o çocuklar?
Neyse maç bitti sevinip sokaklara döklebilirsiniz sizin taraf ABDniz kazandı..
|
 |
HAKAN UZN
3 ay önce - Çrş 30 Ksm 2022, 00:08
Bu turnuva da en çok İran'ın elenmesine üzüldüm. Normal de İran'ı pek sevmem ama söz konusu İngiltere, ABD ve (yavru İngilliz) Galler'e karşı olunca İran'ı fazlasıyla desteklerim. Gerek futbol da olsun, gerekse politika olarak olsun farketmez.
|
 |
uA Kayseri1905
3 ay önce - Çrş 30 Ksm 2022, 00:44
İran’ın elenmesine İranlılar için üzüldüm açıkçası son bir kaç dakikada kalbim acayip attı ki İran milli takımında bir kaç tane Türk asılı futbolcu da var ve ülkenin %40’ı Türk , rejimle işim olmaz ama ülkemizdeki iranlılar iyi insanlar afgan ve araplar gibi gürültülü ve görüntü kirliliği değiller
|
 |
murad22
3 ay önce - Çrş 30 Ksm 2022, 07:16
Rafiziler elenmiş bi degnek alıp kafalarına vurmaya başlarlar ya medet haydar diye, dinsizin hakkından imansız gelmiş gozel olmuş 
|
 |
sayfa 12 |