Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2

Hangi 2 takım gruptan çıkarak son 16 turuna yükselir?
Hollanda - Senegal 50.0%  50.0%  [26]
Hollanda - Ekvador 32.7%  32.7%  [17]
Ekvador - Senegal 1.9%  1.9%  [1]
Hollanda - Katar 9.6%  9.6%  [5]
Ekvador - Katar 1.9%  1.9%  [1]
Senegal - Katar 3.8%  3.8%  [2]
Toplam Oy : 52

nuri06
4 ay önce - Cum 18 Ksm 2022, 12:02

2022 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapan Katar, turnuva gündeminden düşmüyor.

Geçtiğimiz hafta beklenen katılımın olmaması nedeniyle tribünlerin dolu gözükmesini amaçlayan Katar'ın, fake taraftar getirdiği ortaya çıkmıştı. Pakistan'dan 10 dolar karşılığında taraftar getiren Katar, şike iddiasıyla gündemi sarstı.

Açılış maçını kaybetmesi için Ekvador'a rüşvet

Dünya Kupası'na ilk kez katılmayı başaran Katar, ev sahipliğini üstlendiği turnuvada açılış maçını yapacak. Daha önce 4 kez bu turnuvada mücadele etmiş olan Ekvador Milli Takımı ile karşı karşıya gelecek olan Katar'ın, rakip futbolculara açılış maçını kaybetmeleri için rüşvet verdiği iddia edildi.

8 oyuncuya 7.4 milyon dolar

Gazeteci Amjad Taha'nın haberine göre Katar, açılış maçını kaybetmesi için Ekvador Milli Takımı'ndan 8 oyuncuya 7.4 milyon dolar rüşvet verdi. Bunu iki takım içinden toplam 5 kişi doğruladı.

Ekvador'un değeri Katar'ın 10 katı

Daha önce 4 kez Dünya Kupası'nda boy gösteren Ekvador Milli Takımı'nda forma giyen oyuncuların değerleri, Katar Milli Takımı'nın yaklaşık 10 katı. Ekvador Milli Takımı'nın kadro değeri 146.5 milyon Euro'yken Katar'ın ise 14.9 milyon Euro.

Necati1993
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:29

Katar ve ekvadorun teknik direktörleri maç öncesi basın toplantısı yaptı mı bugün trt spor da göstermedi

Ustura Faysal
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:32

Katar rüşvet vere vere en az yarı finale kadar çıkar

Ne demiş atalarımız, "Money Talk"

salihhr

4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:35

Benimde grupta favorim Hollanda ve son Afrika Şampiyonu Senegal. Yarınki açılış maçını ise Ekvador kazanır diye tahmin ediyorum

Fatih Glr 21
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:37

Ev sahibi Katar ve Senegal gruptan çıkacağını düşünüyorum.
Biraz sürpriz bir turnuva olsun.

Necati1993
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:38

Hollanda ile Senagal gruptan çıkar Katar gol atamadan veda edebilir

BJK 5106
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:48

Katar'ı da çok hafife almamak lazım.

Eskisi kadar futboldan bihaber türde değiller.

Bu organizasyon için ülke futbol gelişimi amaçlı epey yatırım yaptılar.

Ha etkisi yine kalifiye olup ilerleme için yetmeyecektir muhtemelen ancak demek istediğim çok basit bir vasıfta da olmadıkları.

Sonuç bağlamında genel averajları da olumsuz olur tahminimce ama işte yine kastettiğim absürt seviyede olmayabileceği. Anlaşım maksadıyla atıyorum 2 -0, 3 - 1, 4 - 1 tarzı sonuçlar alabilirler.

ÜmitM
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:53
Katar

Alıntı:

Ha etkisi yine kalifiye olup ilerleme için yetmeyecektir muhtemelen ancak demek istediğim çok basit bir vasıfta da olmadıkları.

BJK kardeşin de yazdığı gibi, çok da kötü değiller. Bizim bile bazen zorlandığımız San Marino, Monaco, Lichtenstein gibi takımlardan bir tık üstünde sayılırlar.

Son oynadıkları maçların sonuçları şöyle..

FIFA Dünya sıralamasında biz neredeyiz, onlar nerede? Ekvador aralarında çok fark yok zaten.

En son ÜmitM tarafından Cmt 19 Ksm 2022, 20:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Mete ÖZTÜRK

4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:54

BJK 5106 demiş ki:

Sonuç bağlamında genel averajları da olumsuz olur tahminimce ama işte yine kastettiğim absürt seviyede olmayabileceği. Anlaşım maksadıyla atıyorum 2 -0, 3 - 1, 4 - 1 tarzı sonuçlar alabilirler.

Katar'lı futbolcuların hiçbirinin uluslararası arenada tecrübesi yok. Ben bu sebepten Katar'ın kupada pek varlık gösterebileceğini düşünmüyorum BJK Usta

Ustura Faysal
4 ay önce - Cmt 19 Ksm 2022, 20:56

Katar o guruptan her türlü çıkar 🤣

Hollanda'ya rüşveti verir, diğer takımları yener çıkarsınız der,
Senegal'e rüşveti verir diğer takımları yener çıkarsınız der,
Ekvador'a rüşveti verir, zaten bir iddaaniz yok bari para kazanın öyle gidin der

sayfa 2
« önceki   123 ... 161718   sonraki »
ANA SAYFA -> HABERLER ve SOHBET