Ana Sayfa 1 milyon Türkiye fotoğrafı
sayfa 2
Promethy
3 ay önce - Cum 02 Arl 2022, 15:10

Geçen yıl Taşkent-Alanya arası yolu kullanırken Sarıveliler üzerinden gitmiştim. Sarıveliler-Ortaköy-Civler-Civandere yerleşim yerlerinden geçtim. Akşamdı. Yer yer dar ve çok virajlı yollardı. Haritadan bakınca Sarıveliler üstünden çevre yolu yapılmış görünüyor. Açık mı, bilgisi olan var mı?

(+)

ali alimi012
3 ay önce - Cum 02 Arl 2022, 20:28

sarıvelilerin dışından giden yol il yoludur ve açıktır
çevre yolu vazifesi görüyor

Karaman Ahmet
3 ay önce - Cmt 03 Arl 2022, 23:18

Bu güzergah üzerindeki çalışmalar hakkında sağlıklı bilgi bulmak zor.

Daha önce bir çok haber sitesinde, güzergahta planlanan 20 tünelin 16 tanesinin açıldığı söyleniyordu. Aşağıdaki videoda ise, 20 tünelin 8 tanesinin açıldığını, 4 tanesinin ise açılma aşamasında olduğundan bahsediliyor.

O güzergahta son yıllarda seyahat etmiş birisi olarak, bana bu bilgi daha gerçekçi geldi.

20 tünel ve 2 köprü/viyadük planlanan güzergahta, 12 tünel ve bir viyadüğün açılmasıyla, güzergahta işlerin yarısı bitmiş diyebiliriz.

Fakat bence bu güzergahı en çok rahatlatacak çalışma olarak, Mahmutlar girişindeki 20 km'lik sarp dağ yollarında artık çalışmalara başlanılması lazım.

Promethy
2 ay önce - Pzr 01 Oca 2023, 23:23

Kuşyuvası tünellerini kuzey yönünde geçince Kaplanhanı Yaylasına varışta bulunan tünel 2022 yıl sonu itibariyle açılmış. Ama Gevne Barajından güneye giderken kaçak kullandığımız 2 tüneli tamamen kapatmışlar. Işıklandırma çalışmalarının olduğunu duydum. Görünürde başkaca bir çalışma yok. Tek umut çalışmalara seçim öncesi hız verilmesi...
https://twitter.com/KarayollariGM/Reklam_link/16091667 ...g&s=09

Karaman Ahmet
2 ay önce - Pts 02 Oca 2023, 00:09
Kaplanhanı-1 Tüneli trafiğe açılmıştır!

ekan_gs_mk demiş ki:
Karayolları Genel Müdürlüğü

"Karayollarında Neler Yapıyoruz❓

📌#Alanya - #Hadim - #Taşkent (Kuşyuvası) Yolu'nun 33. km'sinde yapımı tamamlanan 925 metre uzunluğundaki #Kaplanhanı-1 Tüneli trafiğe açılmıştır.

#TünellerleKavuşturuyoruz 🤝"

31 Aralık 2022

sayfa 2
ANA SAYFA -> ULAŞIM